Patmol pisze:pewnie nie -tylko to ciężkie zajęcie
z tych 10-4 oddane?
ile ci kotów zostało do adopcji?
ogłaszasz je pojedynczo?
6 burasów i koniec?
gdzie jest wątek tego tymczasa?
co to znaczy anatomiczny?
na jakie województwa ogłaszasz?
To mnie więcej tak:
Z tych 10 oddane są 3, czwarta - Myszka nie bardzo na razie jest adopcyjna ze względu na cięzkie choróbska, które przeszła i po nich niemożliwe do ustalenia powód napadów temperatury z utratą przytomności - ani to zaburzenia neurologiczne ani infekcja, 2 razy trwało po kilka godzin. W efekcie na teraz jest 5 burasków - jak widzć na poczatku wątku.
Ogłaszam je pojedynczo: chłopaka i dziewczynę, teraz Coco i Dyzia. Zreszta prawda jest taka, że tzreba się przyjrzeć aby je odróżnić

.
Jaki wątek - którego tymczasa? Burasy maja wątek - Mila nie ma, nie jestem w stanie "obrobić" tego co mam.
Anatomiczny to kocurek, który umierał z wycieńczenia przed klatka na trawniku. Miał wtedy jakieś 4 miesiące. Teraz nazywa się Figaro i kocha się w nim pewna Lila Mrau, która ma Złosieja

. Figaro ledwo przeżył, -niewielkie szanse mu dawali- i jest pupilem mojego męża - w jego sprawie z nim trzeba rozmawiać, a to może być trudniejsze niż odkrycie kto zabił Kennediego. Dlatego Figo nie ogłaszam, małżonek sam się tym zajmuje, a w zasadzie nie zajmuje bo Figaro choruje, przestaje i za chwilę znów coś się dzieje - i tak w koło. Figo jadł przez sen płakał gdy siedział na środku przedpokoju, jak się wystraszy to płacze i z niewiadomych przyczyn też, gdy chce na reće to krzyczy i wdrapuje się ale tylko do mnie i wtedy muszę zostawić wszystko bo zaczyna tak oddychać jakby się miał udusić, gdy głąszczę - uspokaja się on i jego oddech, itd. to dziwne dziecko.
W zasadzie ogłaszam na mazowieckie ale gumtree i tablicę daję na cały kraj. Gang miał ogłoszenia od Cat Angel i cisza.
Wszystkie info jest na wątku gangu - link w moim podpisie. Zapraszamy.