WeraW pisze:Pozdrowienia od mojego Stasia:)
a dziękujemy , dziękujemy ...Stasiu kociak nie do podrobienia .... Stasiowe koty łączą się ... WeraW a może wrzucisz focię swojego Stasiulka ????
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
WeraW pisze:Pozdrowienia od mojego Stasia:)
WeraW pisze:Wrzucę, wrzucę:) Jak tylko dotrę do domu,a dotrę dzisiaj raczej baaardzo późnym wieczorem:) Mój Stasiulina ma wiecznie zdziwiony wyraz twarzy i siedzi/śpi w takich dziwinych pozycjach, że wetka się zastanawiała czy on nie ma czegoś nie halo w układzie nerwowym. No ale nie ma, po prostu od 16 dnia życia ja go wychowywałam i tak wyszło.Teraz Taś nie potrafi z ziemi wskoczyć na stół, musi kombinować.
WeraW pisze:Oj NelkaŻadnych "kotów" lepiej niech z niej nie będzie:) Po prostu odpicuj panienkę:)
WeraW pisze:Fila do mojej Enoli podobna, nawet gabarytowo:) Widać burasie tak mają:)
nelka83 pisze:WeraW pisze:Oj NelkaŻadnych "kotów" lepiej niech z niej nie będzie:) Po prostu odpicuj panienkę:)
Mnie tu za słówka proszę nie łapać![]()
![]()
Będzie z niej kot, piękny, czarny kot, o![]()
animalon pisze:nelka83 pisze:WeraW pisze:Oj NelkaŻadnych "kotów" lepiej niech z niej nie będzie:) Po prostu odpicuj panienkę:)
Mnie tu za słówka proszę nie łapać![]()
![]()
Będzie z niej kot, piękny, czarny kot, o![]()
... qucze .... to masz nowe wyzwanie .... a założyłaś im wątek? Można gdzieś je zobaczyć ? Lubię oglądać zdjęcia nowych URATOWANYCH
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości