podobno wejście do lisiarni zabite dechami, dzwoniła do mnie pani z TOZU. mówiłam jej że trzeba koniecznie koty nauczyć karmić pod bramą. na sobotę są załawione 3 darmowe sterylki.
marlenka dziękuję za piękną akcję na demptowie z inspektorem. może się pochwalisz jak kradłaś kota na aborcyjną?

od kilku dni mam u siebie kocice po aborcjach, także przybyło mi ogonów. tę kolejna kotke marlenka też wezmę do siebie, czy od razu ja odwozisz do tego rozmnażacza? za zabiegi bulimy z prywatnej kieszeni

wróciła do mnie dzika dzicz mała czarna po miesiącu. mówiłam , przestrzegałam że kotka trudna. ci ludzie się jej bali,trzymali w łazience przez prawie miesiąc, kota wystraszona, warczaca. jutro menial zwiezie ją do seji. bo asia zgodziła sie ją oswoić i uczłowieczyć

szymon wydaje mi się że koty z leborka już usuń, to ogłoszenie pewnie juz jest nieaktualne.
ja ci wysłałam info które są już do zdjęcia.
czy mam ci podesłać też świeże ogłoszenie sally brown i tosi? nic się nie zmieniło, nikt ich nie chce. więc salcia z nami na pewno zostanie już jak się po nią nikt nie zgłosi, bo nawet rychowi żal już ją oddawać. a tosia.....ech nie wiem........pewnie też już będzie wbudowana w miau hotel

25 marca w piatek wynajęłam 2 wielki ławy pod sceną na koncert shantażu w kontraście. obecność obowiązkowa

marea - co prawda, to prawda moja mycha to psychol nad psychole, ale to mój ukochany kot. a ragul ją leje, ona się drze, ja go wyganiam , on sika i wali kupy po złości. ragul goni mychę, mycha dajanke, dajanka rumbę......dzieci mają koty w nosie a koty mają w nosie dzieci- jakoś żyjemy w tym stadle zwierzęco- ludzkim i nie wymiękamy. cierpliwość , cierpliwość tylko może nas uratować

31 marca- dawny TYGIEL na władka IV w gdyni, godz. 18.00 - monia dobrze zapamietałam???????? aukcja obrazów trójmiejskich artystów na rzecz kotów z pkdt. będą potrzebne osoby do wieszania obrazów, do przgotowania lokalu w godz. rannych i oczywiście na AUKCJI- odbędzie się sprzedaż kocich gadżetów. maria ile pozostało nam na stanie otwieraczy? przypinek? na aukcję powinna stawić sie cała ekipa pkdt. .