magia listy kotów działa, Czarka była w magicznym i poszła
no wyprzedziła ją Kalinka ale jest dobrze

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Mruczeek pisze:rewelacja !
magia listy kotów działa, Czarka była w magicznym i poszła
no wyprzedziła ją Kalinka ale jest dobrze
miszelina pisze:BarbAnn pisze:Serduszko-z tego co wiem nieoficjalnie to się długo w schronie nie nasiedział ale to Tunisia musi potwierdzic
Bałwanek-kandydat do zniknięcia
Bo on jest taki nijaki,
ani ładny, ani puchaty, ani marketingowy
ani nic
Bardzo się skarży na swój schroniskowy los.
Bałwanek jest śliczny! Może uda mu się w Galerii, o ile będzie.
Tunisia pisze:hmm ja wpadnę na chwilę, ale na pewno będzie mk i osoba z ktozu
co do kotów to jeszcze nie wiadomo jakie przyjadą, Bałwanka na pewno nie będzie w galerii
Lila_iwa pisze:Sanepid w Zyrardowie twierdzi ,że nie jest upoważniony do kontroli schroniska.Tylko Inspektorat
Weterynaryjny.
miszelina pisze:Tunisia pisze:hmm ja wpadnę na chwilę, ale na pewno będzie mk i osoba z ktozu
co do kotów to jeszcze nie wiadomo jakie przyjadą, Bałwanka na pewno nie będzie w galerii
Dlaczego go nie będzie? Bo ja nie jestem na bieżąco![]()
Z naszych ubiegłorocznych doświadczeń wynika, że dużo kotów znalazło dom po Dniu Kota. Może warto im dać szansę także teraz.
mk999 pisze:miszelina pisze:Tunisia pisze:hmm ja wpadnę na chwilę, ale na pewno będzie mk i osoba z ktozu
Dlaczego go nie będzie? Bo ja nie jestem na bieżąco![]()
Z naszych ubiegłorocznych doświadczeń wynika, że dużo kotów znalazło dom po Dniu Kota. Może warto im dać szansę także teraz.
Bałwanek jest chory i pilnie potzebuje też domu.
Będę w GK to opowiem o każdym kocie, bo nie wszystkie się nadają na aukcje,
Różyczka po aukcji była w takim stresie że wszyscy się nią martwili.
Koty na aukcje ale nie za wszelka cenę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 87 gości