kelly pisze:Uważam,że powinna być stała dotacja na ich utrzymanie z budżetu gminy czy miasta.

wania71, bardzo dziękuję za kolejny bazarek dla kotków z kawalerki!

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
kelly pisze:Uważam,że powinna być stała dotacja na ich utrzymanie z budżetu gminy czy miasta.
carmenco pisze:Zaszła potrzeba zakupienia dla jednej z kotek karmy weterynaryjnej dla alergikówBardzo jest droga w lecznicy. Czy można gdzieś kupić taniej? Chodzi o Royal Canin.
Pętelka pisze: Ile u was kosztuje? JA kupuję urinary u mojego weta, bo jest taniej niż na krakvecie. Royal Canin Hypoalergic? Dowiem się o ceny u mojego weta i podam!
Orientacyjne mogę podać, ale nie wiem dokładnie która ma być:
Intestinal - 0,4 kg - 20 zł, 2 kg - 73-75 zł
Hypoalergenic- 0,5 kg - 22 zł, 2,5 kg - 80 zł ( tej większej aktualnie nie mają, ale moga zamówić jak się zostawi zaliczkę)
ksiezna_kluska pisze:czy ktoś może będzie jechał do zielonki w tej sprawie? mam niby niedaleko ale chwilowo brak auta, a rzeczy zbierze się sporo... jestem po drodze do zielonki (jadąc z siekierkowskiego).
Pętelka pisze:Aha i do kogo kierować dostawy ze sklepu internetowego? Do Pani Elżbiety czy do Ciebie carmenco?
carmenco pisze:Dziękuję za wiadomość, Pętelka! To są całkiem przystępne ceny w tym gabinecie. Ja zamówiłam Hypolallergenic w e-karmy.com za 82 zł plus 5 zł za dowóz. Dostarczyli następnego dnia.
http://www.e-karmy.com/p106,royal-canin ... kotow.html
Pętelka pisze:Oprócz karmy jakie jest zapotrzebowanie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 100 gości