Anik i Antonio już w DS- czekamy na aklimatyzację

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro kwi 28, 2010 20:02 Re: KIELCE2MłodeDużeKotyBraciaProsząOWsparcieFin/DoświadczonyDT

super dziękuje za wieści
ja dziś się nie wyrobiłam żeby podjechac niestety
ale niebawem też się zobacze z chłopakami
oby tak dalej jesli chodzi o Anika2
i bedzie mozna go ogłaszac
bylo by cudne;)

a Antonio niech sie oswaja za drzwiami:) jak mu tam bezpiecznie to niech sobie siedzi
.

ania1985

Od: Śro wrz 12, 2007 9:06

Post » Pt kwi 30, 2010 12:47 Re: KIELCE2MłodeDużeKotyBraciaProsząOWsparcieFin/DoświadczonyDT

Kociaki przed długim weekendem :)
Anik chwalony
Antonio jeszcze zestrachany
Ale obaj proszą o zaglądanie do ich watku:)
.

ania1985

Post » Wto maja 04, 2010 7:30 Re: KIELCE2MłodeDużeKotyBraciaProsząOWsparcieFin/DoświadczonyDT

Antonio okej a Anik zrobił nowy postęp
Następny krok to chyba będzie pogłaskanie

Aniczek je przy Paniach Dr:)
Najpierw wychylał łebek tylko
a teraz już wychodzi i je przy nich

Bardzo fajnie, oby tak dalej i będziemy ogłaszac;_)
.

ania1985

Post » Wto maja 04, 2010 7:52 Re: KIELCE2MłodeDużeKotyBraciaProsząOWsparcieFin/DoświadczonyDT

Czekam zwarta i gotowa :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Niteczka 1

Od: Nie lut 01, 2009 19:36

Post » Czw maja 06, 2010 11:29 Re: KIELCE2MłodeDużeKotyBraciaProsząOWsparcieFin/DoświadczonyDT

no to znowu dobre wieści
minęly 3 dni od poniedziałku a już oba chłopaki wychodzą do jedzonka
i nie mogą się doczekac
Anik nawet odgłosy wydaje
A Antonio też dochodzi przy pani Doktor na bliska odległośc i zajada

No jestem zadowolona muszę powiedziec
To jeszcze nie głaskanie, ale też na siłe ich nikt głaskac nie próbuje, bo chodzi o to żeby ich nie wystraszyc np
.

ania1985

Post » Czw maja 06, 2010 12:15 Re: KIELCE2MłodeDużeKotyBraciaProsząOWsparcieFin/DoświadczonyDT

Postanowiłam że koty zaczynamy ogłaszac

Niebawem napisze tekst

Prosze wszystkich o uwagi jak coś głupio napisze np

A także jeszcze prośba do koko lub niteczki

czy w ogłoszeniach (awaryjnie) któraś z Was zgodziła by się aby podac jej telefon awaryjnie po moim?
Chodzi tylko o sytuacje gdy ja nie będę mogła odbierac
Od razu powiem że 90 % czasu jestem pod telefonem
ale o całej akcji nie wie moja mami i jeśli ( najczęściej wieczorem) jesteśmy we 2 , to nie będę mogla gadac z zainteresowanymi
wiec chodziło by o sytuacje awaryjne, zeby nie tracic szans
.

ania1985

Post » Czw maja 06, 2010 14:34 Re: KIELCE2MłodeDużeKotyBraciaProsząOWsparcieFin/DoświadczonyDT

Anik(czarno-biały)/ Antonio (niebiesko- biały) młody, silny, zdrowy kocurek
bracia, niespełna półtora roczni
obaj przeżyli mroźną zimę na dworze, dokarmiane i przytulone do siebie czekały na wiosnę
niestety ich kryjówka niebawem miała zostac zlikwidowana, a braciom groziło nawet zamurowanie
zostały uratowane, wykastrowane, odrobaczone, zbadane
są zdrowe,odkarmione przebywają w hoteliku, gdzie opuścił je strach i pomału zaczynają ufac człowiekowi.
dzięki dokarmianiu nie były maksymalnie dzikie, ale nowy domek musi liczyc się z kilkoma dniami/tygodniami
podczas których kot będzie wycofany- w zamian dostanie pięknego przyjaciela na długie lata. przyjaciela który już pokazuje że potrafi zaufac

Anik jest spokojniejszy, Antonio to sprytny kombinator. Razem lub osobno marzą o nowym ciepłym kochającym niewychodzącym domku.

1.Tylko że Niteczko wiesz chciałabym dla obu kotków osobne ogłoszenia dlatego że trzeba każdego pokazac na zdjęciu głównym, a wspólnego zdjęcia chłopaki nie mają:/ wiem że to strasznie dużo roboty- podwójna robota, ale myśle że warto, może jakoś na raty się uda ich ogłosic, np z tym samym tekstem i 2ma różnymi zdjęciami i tytułami

2. licze na uwagi odnośnie tekstu ogłoszeniowego

3. Chciałam wytłumaczyc się z tego co napisałam- jako że koty mają wadę że nie są oswojone, ich zaletą jest to że są silne i ta słynna zima, dlatego też postanowiłam to podkreślic. jedni litują się nad chorym kociakiem, inni wolą miec zdrowego zwierzaka- więc wydało mi się zasadne pokazac ich zalety:)
.

ania1985

Post » Czw maja 06, 2010 15:33 Re: KIELCE2MłodeDużeKotyBraciaProsząOWsparcieFin/DoświadczonyDT

Widziałem wczoraj braci. Anik II schował się za drzwi, natomiast Antonio obserwował mnie czujnie, ale na spanikowanego nie wyglądał. To jest bardzo mądry kot, jeszcze wielokrotnie nas zaskoczy ;)
Obrazek

Gem

Od: Czw paź 12, 2006 16:37

Post » Czw maja 06, 2010 15:56 Re: KIELCE2MłodeDużeKotyBraciaProsząOWsparcieFin/DoświadczonyDT

no tak tylko ze swoją mądrośc póki co najchętniej wykorzystał planując i wykonując ucieczkę;)
.

ania1985

Post » Czw maja 06, 2010 18:52 Re: KIELCE2MłodeDużeKotyBraciaProsząOWsparcieFin/DoświadczonyDT

Fajne rodzeństwo :)

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Pt maja 07, 2010 8:50 Re: KIELCE2MłodeDużeKotyBraciaProsząOWsparcieFin/DoświadczonyDT

Umieszczę swój nr tel po Twoim :lol: Przyda się też adres mailowy. Są portale bez zdjęć głównych, ale wystawię je osobno jeśli chcesz :ok:

Niteczka 1

Post » Pt maja 07, 2010 10:49 Re: KIELCE2MłodeDużeKotyBraciaProsząOWsparcieFin/DoświadczonyDT

bardzo dziekuje za zgode na telefon awaryjny

co do ogloszen , nie wiem czy mozna wstawiac tu linki, ale http://koty.sos.pl/futro.php?id=628 takie zbiorowe zrobiłam na dobry początek, i teraz tak może abyś nie miała aż tyle roboty- jeśli jest możliwośc dodania kilku zdjęc, mogą miec wspólne ogłoszenia, jeśli tylko jedno to bardzo bym chciała żeby były jednak osobne, no bo w końcu oba wyglądają inaczej:)

Ah i zapomniałam dodac w treści ogłoszenia że kotki dobrze tolerują inne koty czyli że mogą iśc do zakoconego domku
.

ania1985

Post » Pt maja 07, 2010 10:50 Re: KIELCE2MłodeDużeKotyBraciaProsząOWsparcieFin/DoświadczonyDT

jasne mój e- mail anex85@wp.pl
.

ania1985

Post » Pt maja 07, 2010 17:54 Re: KIELCE2MłodeDużeKotyBraciaProsząOWsparcieFin/DoświadczonyDT

Zrobię im osobno - zacznę od jutra :ok:

Niteczka 1

Post » Sob maja 08, 2010 10:48 Re: KIELCE2MłodeDużeKotyBraciaProsząOWsparcieFin/DoświadczonyDT

Jasne, że można umieścić też mój numer :) Kciuki za jak najwięcej telefonów o kocurki :ok:

koko_

Od: Pt gru 19, 2008 16:15

[poprzednia][następna]