dziewczyny am prośbę!!!!!! robiąc bazarki, róbcie wpłaty od kupujących na swoje własne konto- a potem przysyłajcie pieniążki na PKDT

majka ma strasznie dużo roboty z obsługiwaniem strony
www.pkdt.pl i odpowiadaniem na różne ankiety w sprawie adopcji kotów, zajmuje się także odpowiedziami na maile w biurze, a także zajmuje się przelewami z konta na konto. nie ma czasu żeby sprawdzać- czy pani X wpłaciła za wisiorek , a pani Y wpłaciła za kolczyki. majka ma za dużo na głowie. ja konta internetowego i przelewów nie chcę prowadzić- bo jestem noga komputerowa i boję się, że coś poknocę. póki co konto jest na moje nazwisko i też do końca nie jest mi na rękę, że jadę na pełnym "nielegalu". tak więc uprejmie proszę, póki konto PKDT jeszcze istnieje- RÓBCIE TAKIE WPŁATY, ŻEBY MAJKA NIE MUSIAŁA GRZEBAĆ W STANIE SALDA I SPRAWDZAĆ -KTO ILE I KIEDY WPŁACIŁ. ja ze swojej strony zaproponowałam, że mogę robić wypłaty kartą z banku i wysyłać wam kasę pocztą. tyle mogę majkę wyręczyć póki co.
agnieszko- co do pana z wielka kociarnią, strasznie współczuję otrucia pupili.... okropne!!!!!!!! nie wiem natomiast jak możemy pomóc. możemy wypożyczyć klatkę łapkę. jakiej pomocy oczekiwał by ten pan? w ciapkowie trzeba zgłosić się po skierow.na sterylkę- a potem dzwonić na APISA i zapisać kota na zabieg. jeden karmiciel=się jeden kot z gdyni w miesiącu....przynajmniej tak było. nie wiem czy oprócz gdańska są gdzies darmowe sterylki? powiem tyle, że można jak w przypadku pani, która mieszka koło beaty- u której była kinga , ZAŁOŻYĆ PANU OSOBNY WĄTEK NA FORUM MIAU I PODAĆ NUMER KONTA TEGO PANA

POROBIĆ FOTKI JEGO KOTKÓW I PILOTOWAĆ KILKA ADOPCJI. kinga, czy założyłaś już wątek tej pani karmicielki?
MUMKA, daj namiary tej swojej koleżance od małych kotków na mnie. mogę jej kupić jutro kocie mleko i convalescence. w gdyni jest taniej. na obłużu za puchę mleka płaciłam ok 30 zł. mam w kopercie pieniążki 60 zł zebrane w BULWIE od forumowiczy.
kinga co postanowiłaś ze sterylką dla trikolorki? trzymaj kaskę zarobioną przez juniora i dołożysz kotce do zabiegu.
PROPONUJĘ ZEBRANIE W PRZYSZŁĄ SOBOTĘ NP, O GODZ 17.00 W SOPOCIE W "KIŃSKIM" PRZY SAMYM DWORCU PKP
CO WY NA TO
WIDZĘ Z WASZYCH POSTÓW, ŻE LEPSZA BĘDZIE PÓŹNIEJSZA GODZINA.