MalgWroclaw pisze:Też lubię frytki, ale nie jadam. W ogóle chyba nic nie powinnam jeść. Roweru nawet nie mam
Też nie jadam. Ale jak mogę to pożrę.
Rower jest córki.
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
MalgWroclaw pisze:Też lubię frytki, ale nie jadam. W ogóle chyba nic nie powinnam jeść. Roweru nawet nie mam
bb0702 pisze:ASK@ pisze:O panu co radośnie moje wywody na rzecz zabezpieczeń skwitował stwierdzeniem, że kot przyjaciół 3 razy z 10p spadał i nic mu się nie stało, zmilczę.
Moje okna zabezpieczone metalowymi moskitierami jeszcze jakoś "uchodzą" w okazywaniu zdziwienia po co to. No bo to jednak moskitiery i służą nam, ludziom. Ale osiatkowany balkon... ooo, tu już się wygłupiłam, nie ma wyproś. Ja ucinam dyskusję zawsze, że to był wymóg fundacji przy adopcji Gucika i że inaczej bym go nie dostała. No... tu juz troche zrozumienia mają, bo Gucik śliczny i fajny. Jednak i tak frajerka jestem w niektórych oczach, że przecież mogłam trochę skłamać i Gucika i tak dostać.
A ci Twoi z ogłoszeń to na pewno już dzisiaj przy zamkniętych oknach siedzą! I tak cały rok przesiedzą..
ASK@ pisze:Takich frajerów co zakładają zabezpieczenia, ci u nas dostatek. Nie wyobrażam sobie przeżyć związanych z kalectwem, ratowaniem kota kochanego co wypadł i zdrowie stracił. Przez nas.
bb0702 pisze:ASK@ pisze:Takich frajerów co zakładają zabezpieczenia, ci u nas dostatek. Nie wyobrażam sobie przeżyć związanych z kalectwem, ratowaniem kota kochanego co wypadł i zdrowie stracił. Przez nas.
Asiu, chodziło mi o to, że ludzie wokół uważają to za zbędne poczynania. Ja uważam za niezbędne.
A też ciągle słyszę, jak to kot znajomej znajomego wypadł i ni nic mu się nie stało....
ASK@ pisze:Mikusiek jest kotem nie docenianym. Ufnym i kochającym tylko brak mu super-mega urody.
Alienor pisze:Aniu,jesteś genialna. Co jak co, ale to ma szansę zadziałać
![]()
bb0702 pisze:ASK@ pisze:Mikusiek jest kotem nie docenianym. Ufnym i kochającym tylko brak mu super-mega urody.
Nie moge się z tym zgodzić, bo Mikusiek jest dla mnie właśnie super-mega urodziwy!
Wiesz, że się w nim po cichu podkochuję![]()
Za solenizantów !![]()
Domków dla nich dobrych i szybko![]()
Dla wszystkich innych tak samo
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 39 gości