Szczytno - potrzebujemy DT, DS.. dużo kotów, 3 kolejne w DS!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro kwi 20, 2011 15:24 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS.. dużo kotów, 3 kolejne w DS!

No wlasnie-jak Whiskaska jest w Warszawie to dowiedz sie do ktorego weta pani sie z nia wybiera.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro kwi 20, 2011 15:30 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS.. dużo kotów, 3 kolejne w DS!

Co za ludzie, jak pragnę zdrowia?
Kot chory to oddamy, bo nie podołamy...
Nie czepam sie ludzi, próbuje zrozumieć tok myslenia i nijak mi nie wychodzi...
Może i lepiej, ze od razu po adopcji, a nie za rok czy dwa...

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Śro kwi 20, 2011 15:38 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS.. dużo kotów, 3 kolejne w DS!

Jezu, już się poryczałam... daleczego wszystkojest wbrew.
dzwoniłam do basi ale ona do 20 jest poza domem.

Ja myślę, że to jest zły dom - to dzieci męczą kocię i na tym polega problem. Przecież ona była w kociarni ze wszystkimi innymi zwierzątkami, jeśli to jest tak zaraźliwe dlaczego żadne inne zwierzątko tego nie ma. Mam takie przeczucie

Dziewczyny błagam, pomóżcie.
Zabierzmy tę kotkę od nich, proszę.
Dla pewności można ją zabrać jak macie jakegoś zaufanego weterynarza.

Jeśli jest zdrowa, Justinek może ty byś ją na chwilę zabrała na DT?
Albo coś wymyślimy?

Bardzo proszę.
Ja się mogę wyrwać zawieźć gdzie się da...

Pomocy -
Cholera, cholera - miałam złe przeczucia.
Oni zmarnują taką wspaniałą koteczkę :(
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Śro kwi 20, 2011 15:41 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS.. dużo kotów, 3 kolejne w DS!

To jest wspaniała koteczka przylepna i nieagresywna.
Nie wierzę tym ludziom :(
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Śro kwi 20, 2011 16:10 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS.. dużo kotów, 3 kolejne w DS!

Co tu duzo pisac, meksykanko,mam podobne do Twoich odczucia..
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Śro kwi 20, 2011 16:16 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS.. dużo kotów, 3 kolejne w DS!

Marzeniu jeśli masz weterynarza, do którego masz zaufanie i możesz się ze mną wybrać - zabierzmy tę kotkę - trudno - ja nie mam teraz gdzie jej umieścić - ze względu na agresywną seniorkę któreś z kocurów zaczęło mi robić koopala w sypialni. Trudno, jeśli nikt nie pomoże zabiorę ją do siebie na DT. Niech mnie renifer zabije.
Ja jechałam z tą koteczką - i tak jak wspomniałam, rozpaczałam, że mam dom zakocony agresywnymi i humorzastymi kotami, których nikt nie chce a taki przytulak jedzie do ludzi.
Ta kobieta kłamie.
Niestety dom z dziećmi zawsze jest ryzykowny, a Pani ma 3-miesięczne trzecie dziecko, to na pewno nie ma czasu i ochoty pilnować reszty dzieciarni.
No i zadje się, że troszkę nakłamała, bo chyba nikt nie wiedział, że teraz mieszkają w Warszawie.
Nie wierzę jej.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Śro kwi 20, 2011 16:17 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS.. dużo kotów, 3 kolejne w DS!

Meksykanka nie placz-JustinekW juz zaczela myslec.

Marzenia11

Post » Śro kwi 20, 2011 16:20 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS.. dużo kotów, 3 kolejne w DS!

Trzeba sie dowiedziec gdzie ona mieszka i zaleznie od tego co wymysli Justinek juz jutro moge z nia pojechac do weta.

Marzenia11

Post » Śro kwi 20, 2011 16:21 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS.. dużo kotów, 3 kolejne w DS!

Dzięki.
Wiecie ja nie jestem złym człowiekiem (chyba), tylko histeryczką... dajcie znać ja pomogę.
Mam też umowy adopcyjne a na nich telefon do Pani (jeszcze) właścicielki
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Śro kwi 20, 2011 16:22 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS.. dużo kotów, 3 kolejne w DS!

Piszę Ci dane na PW (z umowy)
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Śro kwi 20, 2011 17:58 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS.. dużo kotów, 3 kolejne w DS!

Wysłałam telefon pani od Whiskaski do Marzeni11,pani Z.jest uprzedzona,że ktoś będzie do niej dzwonił w tej sprawie lub ją odwiedzi i zgadza się na to.

ACHA13

Od: Pon maja 31, 2010 11:23

Post » Śro kwi 20, 2011 18:44 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS.. dużo kotów, 3 kolejne w DS!

Marzenia rozmawiała z Panią od Whiskaski.
Pani rzeczywiście oczekiwała, że to od razu będzie miły i sympatyczny kociak do noszenia na rękach przez dzieci.
Opisała, że kotka miała w nocy atak... o tym już wiecie.

Marzenia jako koci opiekun jest bardzo zapracowana, w dodatku ja jej dzisiaj robię centralę telefoniczną...
Obiecała jednak, że zorientuje się czy jutro (ew. w piątek) przyjmuje któryś z lekarzy, do którego ma zaufanie...
prawdopodobnie na Białobrzeskiej... to jest trochę daleko, ale można zrobić kompleksowe badania...

Pojedziemy z koteńką na takie badania i konsultacje - włacznie z badaniami krwi... x rzeczy, o których nie mam pojęcia...
i dalej trzeba będzie walczyć. :?: :?: :?:

Dzięki Marzeniu :1luvu:
I sorry za histerie i historie
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Śro kwi 20, 2011 18:54 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS.. dużo kotów, 3 kolejne w DS!

Meksykanko,Marzeniu-dziękuję.

ACHA13

Od: Pon maja 31, 2010 11:23

Post » Śro kwi 20, 2011 19:56 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS.. dużo kotów, 3 kolejne w DS!

Nie znam sie na wszołach, ale wszuciłam hasło do wyszukiwarki miau i wyrzuciło mi skan szamponu przeciw wszołom, który ktoś wrzucał na wątek rozliczeniowy i osobę, która odchowywała dwutygodniowego kociaka z wszołami, obie historie zakończone pozytywnie. Więc nawet, jak wszoły są trudniejsze do wytępienia niż pchły, to z pewnościa mniej niż jakieś chlamydie czy tasiemiec. Oczywiście jak ktoś tak kombinuje jak najwyraźniej "opiekunka" Whiskasi...
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Śro kwi 20, 2011 20:27 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS.. dużo kotów, 3 kolejne w DS!

Marzenia napisała mi, że dzwoniła do swojej zaufanej wetki - która będzie w sobotę od 10 na Białobrzeskiej - dodała jeszcze, że musimy się nastawić na pełną diagnostykę, nie ma rady - idziemy do weta.
Pani "właścicielka"pewnie dlatego też preferuje konsultacje telefoniczne z wetem, bo chce kota cud, miód i malina - bez kosztów i bez kłopotów.
Marzenia ciągle poza domem czyli ja donoszę co na "tapecie"
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

[poprzednia][następna]