Kiedy patrzę jak siedzi za kanapą, to taki malutki się wydaje Pomimo, że wiem, że wcale mały nie jest
Noc znowu była ciężka, pokłócili się kociaści ze sobą około 3 (taki wrzask !), więc zamknęłam drzwi. Dzisiaj żadnej urazy, Mroczek wychodził dzisiaj kilka razy zza kanapy, obwąchiwanie nosek w nosek. Więc chyba nic strasznego się nie działo Mroczek wyjada mojemu specjalną karmę dla cukrzyków, jego żołądek jest bez dna
Pozdrawiamy i przesyłamy głaski Uszatej księżniczce
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 . Smakusia odeszła 14.05.2024.
Sprobuje objerzec na moim kompie,jak sie nie da ,to na cudzym
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 . Smakusia odeszła 14.05.2024.
Właśnie silnych nerwów nie mam - ostatnich dwóch nocy prawie nie przespałam
Mroczek jak już wychodzi z ukrycia, to właśnie tak: powoli, dumnie. Panika jest tylko kiedy np nagle wejdę w nocy do dużego pokoju (bo w nocy leży sobie na kanapie, wygodnicki ). Kłaki nie fruwały, krew się nie polała, było tylko dużo krzyku. Moje nagłe powstanie od razu uspokoiło łobuzów. Wydaje mi się, że to Badylek zaczepił Mroczka, ale pewna nie jestem, mimo wszystko momentami udawało mi się przysnąć
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?
Porzadne krzyki to podstawa U mnie specjalistka od krzykow jest Smakusia-sama zaczepia kocury cichcem ,a jak zaczynaja ja gonic to drze sie na zapas w stylu"ratujcie ,morduja" -na poczatku gnalam na zlamanie karku -teraz tylko sie smieje z cwaniary
Dobrze ,ze sama sie nie wpisala na wnerwionych ,ze o jednego glaska za malo dostala-wyglaskaj tam gdzie najbardziej lubi
Jaaana, niesamowite, prawda? Mówiąc szczerze, jestem w szoku... Łazi sobie, zaczyna rządzić, ale zbliżyć się do niego nie mogę bez jedzenia No, ale w końcu chyba każdy by już się zanudził za tą kanapą
Jak się zaczął bawić, to może popróbuj zabawką na wędce, a potem na patyku. I to jednocześnie dwie - tak się zawsze bawię z moimi, bo jak jedna, to zawsze Ryży Dosieńkę odepchnie.
Mam zawsze parę zwyczajnych patyczków, do których dowiązuję sznurkiem myszy za ogony. Po pewnym czasie ogon, a właściwie mysz się urywa i zostaje sznurek z ogonem. Też się bawią, a jakże. A i mycha się nie zmarnuje. Za jedne piniądze koty mają dwie zabawki