Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
maria_kania pisze:ECHTOM,
zdjecia ELIZABETKI od Sabiny S.
kinga-kinia pisze:Sabina daj spokój z tym odchudzaniem jeszcze się jakiejś choroby nabawisz.
sabina skaza pisze:a ja mam ostre postanowienie na ten miesiąc- dieta dukana. zaczynam od dziś- jest po północy. nawet kupiłam sobie ksiązkę. moja koleżanka schudła 13 kg wcale się nie głodząc i nie ćwicząc. najgorsze jest to że nie można jeść warzywbo ja głównie nimi żyję. jak schudnę choć z 5 kg to stawiam wódkę dla wszystkich z PKDT
pić też miesiąc nie można więc czeka mnie kiepskie lato
tylko wodę niegazowaną błeeeeeeeeee.....
sabina skaza pisze:mpacz78 pisze:sabina skaza pisze:magradz- w razie jak nikt się na forum nie zgłosi do pomocy na morenie- podaj tel. dziewczyn od interwencji: marleny, agnieszki l, moniki k. niech kobieta dzwoni do nich osobiście i się dogada za koszt zwrotu za paliwo.
Marea kontaktowała się z tą panią, ale pani jest bardzo roszczeniowa, uważa, że ktoś przyjedzie i wszystko załatwi, ona nie chce sie w to angażować, uważa, ze to my jesteśmy od tego![]()
Nie wiem czy uda się nawiązać sensowną współpracę, bo kto to udźwignie...
NO NIE MY NIE JESTESMY OD TEGO......az się wpieniłam, niech się baba buja. najpierw karmi, nie sterylizuje- potem żąda. niech żąda od schroniska hehe- napewno ktos przyjedzie i zrobi. my nie jesteśmy na pensji. to nasza wolna wola co robimy i czego się podejmujemy. no i każda z nas marzy o kilku kursach w dniu wolnym na morenę i z powrotem na swój koszt
echtom pisze:Tak z ciekawości - czy dzwoniła do kogoś pani z Tczewa, która chce adoptować kotkę w wieku 6-12 miesięcy? Trafiła do mnie przez koleżankę i podałam jej namiar na stronkę PKDT.
KaleidoStar pisze:Mpacz, a czy ten fajny koleś ma na imię Maciek może? Bo mam kontakt z takim właśnie, szalenie miłe wrażenie sprawia, niebrzydkiBył u mnie poznać Dudusia, co prawda chaos byl, bo jednocześnie mój tata przyszedł i nie mogłam się kolesiem zająć odpowiednio.. Ale wychodząc powiedział, że jest kotem zainteresowany i umowilismy sie na jutro
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 93 gości