WRO.Śliczna kocia dama GATA(teraz FIFI)ma domek!Najlepszy:)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro kwi 01, 2009 20:23

Byłam dzisiaj w odwiedzinach u Fifi :D
Koteczka bardzo ładnie się ze mną przywitała, dała się wymiziać i ocierała się o mnie cały czas 8O :D Jej Pani powiedziała że to dziwne, bo zwykle nieznajomych ogląda z dystansu - nie jest otwarta na obcych..... ale w końcu ja nie taka dla niej obca :wink: :lol:

Fifi no cóż, wygląda inaczej... :roll:
Teraz bardziej przypomina jakiegoś rasowego kota, coś ala devon rex z delikatną sierścią :roll: Niestety grzyb spowodował znaczne ubytki sierści ale widać że odrasta (zwłaszcza w miejscu po sterylce) Nadal nie ma wyników wymazu - trzeba czekać... nie wiem może hodują grzyby i to tyle trwa ( nie wiem, nigdy takich badań kotom nie robiłam :oops: ).

Fifi jest drobniutka, waży 3,5 kg więc nie jest źle. Wrócił jej apetyt - ale jest wybredna... ma swoje ulubioną karmę i saszetki , niestety RC gardzi :twisted:

Mam nadzieję, że domek upora się z tym grzybem (bo pewnie to grzyb) i Fifi odzyska swoje śliczne tygrysie futerko :ok:

Oczywiście pozostaję w kontakcie z domkiem, mam nadzieję że następym razem będą już tylko same rewelacyjne wiadomości :ok:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Czw kwi 02, 2009 11:18

no to sie Fifi w ogonku poprzewracalo, widocznie ja duzi rozpieszczaja, u mnie zjadala WSZYSTKO i DUZO :)
skad ten grzyb u niej tak nagle? takie sliczne futerko miala. No ale to sie da wyleczyc, za co kciuki nieustanne.
Super, ze juz sie uspokoila. Dzieki Aga za czujnosc:)
Obrazek

moriam

Od: Pt wrz 28, 2007 11:37

[poprzednia]