Witam.
Dziękuję tym nielicznym, którzy odpowiedzieli na mój apel. Jestem ogromnie szczęśliwa. Dzięki pomocy Towarzystwa Opieki Nad Zwierzętami we Włocławku, nastąpiło szczęśliwe zakończenie sprawy. Jak miło było widzieć chude, puchate kocie ciałko przytulane, całowane przez nowych opiekunów. Cały dzień biegania, szukania futrzaków, błagania o pomoc, telefony, rozmowy... Ale jakie zakończenie... Mogę iść spokojnie spać, a jutro zapisuję się do Towarzystwa. Trzeba działać, kto wie ile zwierzaków czeka właśnie na moją pomoc. Anka.
Bardzo pilnie potrzebny dom dla 5 letniej czarnej kotki Balbinki,
właściciele wyjeżdżają i jak do środy 15,10,2008 ktoś jej nie weźmie
trafi do schroniska, kotka jest wypieszczona,miła,nauczona czystości ,
kotka dostaje posag : całe wyposażenie + karma itd
tel kontaktowy do Pani która pośredniczy w adopcji : 607052008
Trzy pingwinkowe dziewczynki miały jechać do domku tymczasowego do Warszawy ale niestety domek z przyczyn losowych nie moze przyjąć kociaków.
Maluchy sa wyłapane siedza w lecznicy i czekają na transport, który miał byc jutro...co robić ??
Nie chce ich wywalać teraz z powrotem pod bloki...czy ktos może pomóc w tymczasowaniu ??
Maluchy sa juz odpchlone i odrobaczone...
Na osiedlu marnie rysuje się ich przyszłość...
Błagam o dt dla nich...na prawde nie chciałabym ich wypuścic na ulice...
Pilnie potrzebny dom tymczasowy, bądź stały dla dwóch młodziutkich kociąt uratowanych z piwnicy przed dziećmi rzucającymi w nie kamieniami.
Kotki znajdują się na śląsku w Knurowie.
potrzebny dom choćby tymczasowy dla kotów wyrzuconych niedawno na jednym a gdańskich osiedli, kocurek, kotka i maluch niezidentyfikowanej płci, więcej info w tym wątku http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=3686943#3686943
Potrzebny pilnie dom tymczasowy dla dwóch malutkich kociąt. Warszawa. Zakupię karmę. tel. 510 382 627, mail: oladurda@gmail.com Może znacie jakiś azyl, w którym jest jeszcze miejsce..