Potrzebne domy dla 3 kotów GDAŃSK Bajka Plamka Gapusia w DS

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto sie 16, 2011 14:21 Re: Potrzebne domy dla 6 kotów GDAŃSK mamy DS dla Bajki !!!

Jest decyzja, Bajeczka ma domek w Toruniu. Możemy jechać w ten weekend, a potem dopiero za cztery tyg., bo mamy w pozostałe weekendy parę spraw, w tym wesele. Zawieźlibyśmy Bajeczkę w piątek, zostali z nią do niedzieli, i wrócilibyśmy już bez niej. Niestety kasy brak :oops: Odrobaczanie 5 kocurków na raz kosztuje 50zł,muszą być jeszcze dwie powtórki, wystawiłam bazarek, zarobiłam 10zł od ewkaa :1luvu:. Dlatego jestem zmuszona prosić Was o wsparcie na paliwo, każda złotówka ważna!!! Będziemy bardzo bardzo wdzięczni!!!

dorotka75

Od: Śro lip 06, 2011 16:04

Post » Wto sie 16, 2011 15:43 Re: Potrzebne domy dla 6 kotów GDAŃSK mamy DS dla Bajki !!!

:dance: :dance2: :dance:
tylko potrzymam :ok: bo wspomóc niestety nie dam rady :(
Kontakt ze mną - mail lub telefon. Na miau mnie już nie ma.

Sin

Od: Czw sie 19, 2004 17:15

Post » Wto sie 16, 2011 16:18 Re: Potrzebne domy dla 6 kotów GDAŃSK mamy DS dla Bajki !!!

Też się przyda :D dzięki :D

dorotka75

Post » Wto sie 16, 2011 19:47 Re: Potrzebne domy dla 6 kotów GDAŃSK mamy DS dla Bajki !!!

Podniosę :D

dorotka75

Post » Wto sie 16, 2011 20:16 Re: Potrzebne domy dla 6 kotów GDAŃSK mamy DS dla Bajki !!!

Powodzenia dla Bajeczki w nowym domku! :D
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Terra50

Od: Nie sty 31, 2010 18:18

Post » Wto sie 16, 2011 22:19 Re: Potrzebne domy dla 6 kotów GDAŃSK mamy DS dla Bajki !!!

Tak się ciesze z domu dla Bajki! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Oby tak dalej mama... :mrgreen: :kotek: :kotek:
"Obcując z kotem, człowiek ryzykuje jedynie to, że stanie się wewnętrznie bogatszy."
Colette

jako-coś-jak-nie-coś

Od: Czw lip 28, 2011 20:49

Post » Śro sie 17, 2011 9:39 Re: Potrzebne domy dla 6 kotów GDAŃSK mamy DS dla Bajki !!!

Oby :D :kotek: :kotek: :kotek:

dorotka75

Post » Śro sie 17, 2011 12:42 Re: Potrzebne domy dla 6 kotów GDAŃSK mamy DS dla Bajki !!!

Plamcia też jedzie :kotek: :kotek: :kotek: Koleżanka, która bierze bajkę opowiedziała o rodzince w pracy. Okazało się, ze jedna z dziewczyn od jakiegos czasu myślała o przygarnięciu kota, była w tej sprawie już nawet u weta, zapytać jak to wygląda. Więc jak usłyszała, że mogą przyjechać do Torunia dwa kotki, to już była szybka akcja, e-mail z fotami i w ciągu godziny miałam telefon.Dziewczyna myślala o spokojnym kocurku, ale że Miś absolutnie nie powinien być jedynakiem a już na pewno nie jest spokojny, jedzie Plamcia :) Też będzie pierwszym zwierzaczkiem w domu, póki co będzie mieszkała tylko z opiekunką czy z ciocią -jak to wy mówicie :D Kwestia sterylki absolutnie nie podlegała dyskusji. I wogóle wyglada to wszystko ok :) A że ja tam będę do niedzieli, to już wogóle myślę, że będzie dobrze. Tak więc dzisiaj obie zaczynają przygotowania dla koteczek :) Trzymajcie kciukasy żebym wróciła bez obu kotów !

dorotka75

Post » Śro sie 17, 2011 13:42 Re: Potrzebne domy dla 6 kotów GDAŃSK mamy DS dla Bajki !!!

Kciuki na maksa!
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Śro sie 17, 2011 14:13 Re: Potrzebne domy dla 6 kotów GDAŃSK mamy DS dla Bajki !!!

Wow :mrgreen: super wieści :ok: :ok: :ok:

Sin

Post » Śro sie 17, 2011 20:50 Re: Potrzebne domy dla 6 kotów GDAŃSK mamy DS dla Bajki !!!

:spin2: :spin2: :spin2: Jeszcze do końca nie wierzę :ryk:

dorotka75

Post » Czw sie 18, 2011 5:13 Re: Potrzebne domy dla 6 kotów GDAŃSK mamy DS dla Bajki !!!

dorotka75 pisze::spin2: :spin2: :spin2: Jeszcze do końca nie wierzę :ryk:

Oddychaj, oddychaj!!!!! :ryk:
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Czw sie 18, 2011 9:30 Re: Potrzebne domy dla 6 kotów GDAŃSK mamy DS dla Bajki !!!

Póki co jeszcze dycham :ryk:
Poszłam wczoraj jeszcze raz z pannami do weta, już nie mojego, bo mój na urlopie, dostały drugą dawkę odrobaczenia, resztę zostawiam przyszłym domkom :D
Z resztą kociaków pójdę w poniedziałek, teraz już będzie duużo łatwiej finansowo i logistycznie :D Z trzema kociakami to i na piechotkę dojdę :D
Bajeczka im chłodniejsze noce, tym bardziej się biedulka pcha, biegnie pod łózko i udaje, że jej nie ma. Wyciągam ją i tłumaczę, że jeszcze troszeczkę :D Jutro już będzie miała łóżka, podłóżka, miseczki, ludzi tylko dla siebie :D :D :D
I malutka Plamcia, kochająca pieszczoty, ale zbyt nieśmiala, zeby sie przepchać przez rodzeństwo też :D :D :D

dorotka75

Post » Nie sie 21, 2011 17:36 Re: Potrzebne domy dla 6 kotów GDAŃSK mamy DS dla Bajki !!!

Obie Panny na swoim :D Bajka-wyszła ostrożnie, ogon napięła i kocim truchto-biegiem zwiedziła natychmiast każdy kąt. Potem wybrała jeden pokój i tam siedziała. Trochę na łóżku, trochę za, trochę na podłodze, ale ciągle w jednym pokoju, z mała przebieżką do miski. Wyglądało to tak, jakby znowu udawała, że jej nie ma. Wołana-po dwa kroczki wychodziła i znowu do pokoju. W nocy zrobiła siusiu do kuwetki, spała na zmianę w łóżeczku z trzylatką i z Dużymi :D , trochę się kręciła, trochę miaukoliła, wpadła na chwilę do mnie. W sobotę po południu EUREKA nie wywalają mnie :ryk: i jakby w nią piorun strzelił. Jeden pokój, drugi, tu brzusio wywaliła, tam trzylatkę w nos liznęła :lol: , pół nocy turlała wszystko, co jej wpadło w łapki po panelach, łaziła po mnie i tak wkoło. Od rana biegała za sznurkiem i kulką z papieru. Myślę, że szybciutko nabrała pewności jak na 4 miechy w ogrodzie. Najbardziej mnie ruszyło to, że wogóle nie była zainteresowana ani drzwiami, ani balkonem, zero, w mieszkaniu pełnia szczęścia. I non stop mruczy :D
Plamcia- teraz ma na imię Masza, zawiozłyśmy ją od razu po "obchodzie" Bajki. Wyszła powolutku i od razu popędziła do misek. Włączyła mruczando, zwiedziła kuchnię, reszta mieszkania jej nie interesowała :D. Posiedziała chwilę na kolanach swojej Dużej, a potem położyła się spać w ... kuwecie :ryk: Noc spędziła oczywiście w łóżku, podobno nie płakała, przespała całą, mruczała i świeciła brzuszkiem :D Późnym wieczorem w sobotę zrobiła pierwszą kupę i siusiu do kuwety :kotek:
Tak to wygląda po pierwszych godzinach.
A jak pięknie reszta maluszków biegła nam na powitanie :1luvu: Jak tylko weszliśmy za bramkę-mało nóg nie pogubiły :1luvu:

dorotka75

Post » Nie sie 21, 2011 18:15 Re: Potrzebne domy dla 4 kotów GDAŃSK Plamka i Bajka już w DS

Super :D gratuluję domków :ok:
i za resztę :ok: :ok: :ok:

Sin

[poprzednia][następna]