hopsaj z rana po domek!
hopsaj z rana po domek!*anika* pisze:Miałam maila w sprawie Arniego (przez formularz z allegro). Pani opisała warunki - domek wydaje się całkiem fajny. Pani ma już dwa koty (kastrowane), dlatego myślę, że można by było oddać tam samego Arniego, nie koniecznie z Mrusią (może co dwudziesta osoba, albo i gorzej, szuka dwóch kotów razem, chyba więc nie ma co się upierać tak przy tej opcji).

..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" smarti pisze:proszę o kontakt z nimi -oddam go tylko do domu najlepszego z najlepszych..![]()
![]()
tzn-powiedzmy sobie jasno-musi to być domek w którym będzie mu lepiej jak u mnie.

jerryisback pisze:@Smarti
my chcielibyśmy przygarnąć Arniego. Rozmawialas z żoną koło czwartku przez telefon (dom z kicią). sprawdz prosze maila bo poszedl mail z ważnym pytaniem...

my chcielibyśmy przygarnąć Arniego. Rozmawialas z żoną koło czwartku przez telefon (dom z kicią). sprawdz prosze maila bo poszedl mail z ważnym pytaniem...
..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału"
..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości