Dobra, jednak dalej suzkam rudego. Najchętniej całego rudego, małego z prążkami.
Już dzowniłam do Weroniki i o tych jej szkrabach wszystko wiem, zdjęcia wysłane, opis wysłany, czekam na decyzję a jak nie ten to szukam dalej.
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Betbet pisze:Dobra, jednak dalej suzkam rudego. Najchętniej całego rudego, małego z prążkami.
Już dzowniłam do Weroniki i o tych jej szkrabach wszystko wiem, zdjęcia wysłane, opis wysłany, czekam na decyzję a jak nie ten to szukam dalej.
Betbet pisze:Dobra, jednak dalej suzkam rudego. Najchętniej całego rudego, małego z prążkami.
Agnieszka Marczak pisze:sabina skaza pisze:kinga gratuluje adopcji, do wejherowa nikt nie dzwonitylko jeden pręgusek pojechał na mazury.
mam znowu 3 koty z ogłoszenia grzecznościowego. są śliczne- kiniu jak zwykle jak założę im watek to ci podeśle fotki, co ty na to?????????
sa to pół persiki dwa i jeden rudo- biały.
mój boże, jakie to lato jest ciężkie- kocia plaga. aguś- a skąd ty masz te wszystkie zgłoszenia? dziewczyny nie przyjmujcie już zgłoszeń od wszystkich karmicieli, bo nie mamy i tak gdzie tych biednych kotów "upychać", wasze wam chorują. nie róbcie takiego skupiska zarazków w jednym domu. ja juz w ogóle na dwór nie wychodze, bo boję sie że znajdę jakiegoś kota![]()
kiniu jak tylko alicji wybieg nie będzie potrzebny- nauczycielka może zaraz brać. tym kotom to oczka chociaż smaruj detronecyną 1%.
Sabina nie wolno kotom smarować oczu żadnymi maściami.Moja wetka mówi,że kto takie leczenie zaleca jest niedouczony bo ponoć ostatnie badania mówią,że maści w oczach robią wiecej szkody niż pożytku nawet jak nam się wydaje że jest poprawa.Kinga była przy tej rozmowie
Agnieszka Marczak pisze:Naclof 2 razy dziennie i Tobrex co 4 godziny(antybiotyk) to są bezpieczne i skuteczne krople dla kociąt
Gdańsk pisze:Może ktoś z tego wątku pomoże: mam do oddania tą kicię:
http://i39.tinypic.com/6hm5ua.jpg
Została u mnie a dwa pozostałe kotki z miotu znalazły dom. Rodzice się coraz bardziej niecierpliwią, bo ledwo ich namówiłem, żeby przygarnęli matkę tej małej kotki, mam nadzieję, że kotka znajdzie dom bo jest bardzo sympatyczna i nowemu właścicielowi sprawiłaby dużo radośći
pzdr
dzidzia pisze:Sabina dawaj ten złoty środek na kaca
Użytkownicy przeglądający ten dział: Nul i 6 gości