Kasiu wiem tak tylko napisałam ja też pewnie miałbym całe stado cudownych futrzaków.po_prostu_kaska pisze:Basia, wiesz, że ja jak tylko bym mogła to trzecią sztukę kota z miłą chęcią bym wzięłaI Tajfun vel Torpeda miałby z kim się ganiać
Ale niestety, na razie to nie przejdzie

Kasiu tak mam syn już zrzucił tylko teraz gdzieś wybył.Ja wróciłam ze schroniska i mam ......Wyślę fotki maluchów ze schroniska i nowych kotów,chociaż z wrażenia niewielu zrobiłam zdjęcia.po_prostu_kaska pisze:Basia, masz te zdjęcia już zrzucone na komputer?
Koty ze Szczytna
horacy 7 pisze:Tak Przylepa jest w schronisku.Marzenia11 pisze:Jest jeszcze w schronisku Przylepa?
Nie umiem odpowiedzieć na te pytanie.Głównie dzisiaj zajęłam się maluchami,karmieniem i przeglądem ich stanu zdrowia w zasięgu mojej wiedzy.Marzenia11 pisze:ma ropę w oczach, kk i tego guzka przy uszku o ktorym pisała meksykanka już chyba 3 tygodnie temu?
Marzenia11 pisze:adopcje są wstrzymane czy już nie?
J.D. pisze:Uważam też że branie nadmiaru zwierząt podczas gdy ma się do weterynarza kilkadziesiąt km i nie ma na co dzień,w każdej chwili, możliwości dojazdu, też jest nie do końca odpowiedzialne chociaż z założenia szlachetne.
to pewnie było do mnie-kochana ja mam tu sporo weterynarzy-TU NIE MA SPECJALISTÓW!!!
ale jak trzeba było jechać na cito do Białegostoku to jechałam w środku nocy-możesz zapytać się o to dr Rudobielskiej bo to ona przyjmowala mnie z psem;[samochody szt.3 też posiadamy] czyli w/g ciebie tylko ludzie z dużych miast mogą mieć zwierzęta? a ci co mieszkają na wsi? co o nich powiesz? też są nie odpowiedzialni bo muszą jechać do miasta do weta?
rzeczywiście nie potrzebnie weszłam na wątek bo wydaje mi się,że ty masz jakieś mylne wyobrażenia o DT ;gdyby wszyscy mieli takie założenia jak ty to gdzie te wszystkie koty miałby się podziać?
Reasumując -chyba zabolała cię krytyka,tylko ja wiem jedno-"prawdziwa cnota krytyk się nie boi" tak więc jeśli nie masz sobie nic do zarzucenia to czemu się unosisz? Twoje dzieło obroni się samo.No ale jeśli potrzebujesz obrony to chyba coś jest nie tak.Mam nadzieję,że nie zaczniesz teraz z kolei kłótni ze mną bo ja nie zamierzam jej prowadzić.Mam dużo pracy i moje działania mówią za mnie.Ja nie muszę się bronić co najwyżej mogę odpowiedzieć ci na parę pytań-tylko konkretnych.
J.D. pisze:Witam!Przepraszam jeśli już był taki wątek-chodzi o to czy mogę wystawić grupę przedmiotów każdy np. po 3zł., 5zł.Wtedy przy zakupie należy podać tylko nr przedmiotu.Mam sporo fajnych rzeczy i chciałabym je wystawić aby zebrać pieniądze na koty dokarmiane przeze mnie;nie pracuję i każdy grosz jest potrzebny.Dodatkowo doszła koteczka i 6 kiciaczków.Cztery futra,które są u mnie na stałe chorują na koci katar(calcivirus)-podaję beta glukan,olej z rekina,engystol w nasileniu choroby,ponadto jeden z kocurków ma chore stawy.Leki,szczepionki,karma,żwirek,dojazd do weta(40km w jedną stronę)to wszystko kosztuje a na naszym terenie nikt nie myśli nawet o pomocy kotom albo tym ludziom,którzy to robią.
..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości