OTW2-Chorujemy:-(?! Zapraszam na cz.3.Nowa bieda:(

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto wrz 14, 2010 10:42 Re: OTW2-Zelda i Teodor wracają:(Pilnie dom dla dwupaku!

proszę mi wyjaśnić prosto i łopatologicznie jak krowie na rowie, gdzie tu jest miłość ze strony człowieka :cry: ja głupia widac jestem,bo za diabła sensu nie łapię. :oops:

Bisek ma zapalenie krtani.Upojny ranek w biegu do weta.A potem bieg do pracy. Dostał zastrzyki coś na T(pewnie odpowiednik teofiliny ludzkiej).Był grzeczniutki.Jak ma się oswoić jak ciągle grzebie się przy nim? Ale ja juz głowe dziś starciłam.W czwartek kolejna dawka. Biskowi bardzo urósł brzuszek.Był twardy i napęczniały. Jak go wet osłuchiwał i opukiwał to mało ze strachu nie umarłam. On tak monstrualnie wylądał ten brzunio przy ciałku koteczka.Ale to tylko zagazowane jelitka,zero płynu.
Odebrałam lek dla chudzielca. On ma koksydię. Jesli czegoś nie pokreciłam.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Wto wrz 14, 2010 12:03 Re: OTW2-Zelda i Teodor wracają:(Pilnie dom dla dwupaku!

:!:
Obrazek

ASK@

Post » Wto wrz 14, 2010 12:14 Re: OTW2-Zelda i Teodor wracają:(Pilnie dom dla dwupaku!

ASK@ pisze:proszę mi wyjaśnić prosto i łopatologicznie jak krowie na rowie, gdzie tu jest miłość ze strony człowieka :cry:
Ja Ci nie wytłumaczę, bo się na miłości nie znam. Chyba. :cry:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Wto wrz 14, 2010 12:57 Re: OTW2-Zelda i Teodor wracają:(Pilnie dom dla dwupaku!

:oops: :oops: Teo i Zelda... :(
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Wto wrz 14, 2010 14:41 Re: OTW2-Zelda i Teodor wracają:(Pilnie dom dla dwupaku!

Ask@ przykro mi bardzo. Słów brak i szkoda gadać. :cry:
Będzie osobny wątek? Chyba tak najlepiej, znowu akcja jest potrzebna. Ja się z dawaniem ogłoszeń deklaruję na przyszły tydzień. Bo mój komputer domowy ponownie odmówił posłuszeństwa. W piątek dopiero przyjedzie spec.
Obrazek

mimbla64

Od: Pon lis 12, 2007 9:29

Post » Wto wrz 14, 2010 15:05 Re: OTW2-Zelda i Teodor wracają:(Pilnie dom dla dwupaku!

mimbla64 pisze:Ask@ przykro mi bardzo. Słów brak i szkoda gadać. :cry:
Będzie osobny wątek? Chyba tak najlepiej, znowu akcja jest potrzebna. Ja się z dawaniem ogłoszeń deklaruję na przyszły tydzień. Bo mój komputer domowy ponownie odmówił posłuszeństwa. W piątek dopiero przyjedzie spec.

Pewnie będzie,bo też o tym myślałam.Ale muszę ogarnąc swoje towarzystwo i wyplenić choróbska. O nich takze muszę dowiedzieć sie czegos więcej. Jacy są,co lubią,jak sie zachowują...Chodzi też o kontakt z obecnym domem,żeby wieści były stałe.Myślę,że jak czas pozwoli i nic nie wypadnie z nimi niespodziewanego to rusze także w przyszłym tygodniu.Bo na weekend mnie nie ma.
Tak się cieszyłam na wyjaz, a tu chude wpadło,Biskowi się pogorszyło i teraz maluszki mają kłopot :oops: I z radości nici,choć wyjazdu odwołać nie mogę.

Dzięki Małgosiu za deklaracje.
Obrazek

ASK@

Post » Wto wrz 14, 2010 15:42 Re: OTW2-Zelda i Teodor wracają:(Pilnie dom dla dwupaku!

ASK@ pisze:Tak się cieszyłam na wyjaz, a tu chude wpadło,Biskowi się pogorszyło i teraz maluszki mają kłopot :oops: I z radości nici,choć wyjazdu odwołać nie mogę.
Dobrze będzie. Złapiesz oddech i nową siłę, żeby walczyć z wiatrakami. Teraz i tak tego nie przeskoczysz. Dobrze, że chociaż babka nie zwala Ci dzieciaków na głowę. Chociaż tyle.
Ech, Asiu... :(
Obrazek

hanelka

Post » Wto wrz 14, 2010 17:42 Re: OTW2-Zelda i Teodor wracają:(Pilnie dom dla dwupaku!

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
ObrazekObrazek

zuzzik

Post » Wto wrz 14, 2010 20:37 Re: OTW2-Zelda i Teodor wracają:(Pilnie dom dla dwupaku!

Asia zawsze sobie da rade, na pewno. Tylko czasem smutno sie robi, ze az tyle spraw jednoczesnie sie wali na glowe. :-(
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Wto wrz 14, 2010 20:59 Re: OTW2-Zelda i Teodor wracają:(Pilnie dom dla dwupaku!

Mała, Wielka Kobitka... :1luvu:
Obrazek

hanelka

Post » Wto wrz 14, 2010 21:16 Re: OTW2-Zelda i Teodor wracają:(Pilnie dom dla dwupaku!

ech, znowu jakas bieda tam u was w otwocku. a nawet dwie. :|
My two American dreams. Disco [*] June 10, 2009, Jazz [*] October 16, 2005
Fiodor [*] 30.01.2011 - na zawsze w moim sercu.
Pysia [*] 18.04.2014 - moja księżniczka.

aga-zgaga

Od: Sob lip 04, 2009 8:28

Post » Śro wrz 15, 2010 5:17 Re: OTW2-Zelda i Teodor wracają:(Pilnie dom dla dwupaku!

:ok: :ok: :ok: :ok:
kciuki o poranku!!!!
Obrazek
ObrazekObrazek

zuzzik

Post » Śro wrz 15, 2010 5:45 Re: OTW2-Zelda i Teodor wracają:(Pilnie dom dla dwupaku!

Agneska pisze:Asia zawsze sobie da rade, na pewno. Tylko czasem smutno sie robi, ze az tyle spraw jednoczesnie sie wali na glowe. :-(

Pewnie masz rację.Musi się ułożyć w jakąś stronę :cry:
Dzięki dziewczyny za otuche i dobre słowo.
Dziś miałam pierwszą przespana nocke bez kaszlu i duszenia to i świat mimo deszczu fajniejszy.Ale kupiłam sobie ciocodin i to jego zasługa.

Dziś pierwsza dawka specyfiku chudzielcowatego na koksydie. mały już nie chce siedzieć na kolanach.On na pokoje chce iść.Normalny kupal dziś był.Ale zaczęliśmy podawać po troszku "normalne" jedzenie. Rosołek małego smakuje szczególnie Benkowi.Mały poprawił się troszke.

Benek nie ma czasu teraz na nic, bo skumał sie z Biskiem. Nawet na jedzenie.Dzikunowe mu szczególnie smakuje. On wszędzie wejdzie i wszędzie go pełno.Wczoraj w żurek mi właził i suchym chlebem opychał.Benuś w nocy ma zwyczaj cyckac brode,szyje bądź co bądź, byleby ciumciać.Dzieciak!

Bisek mnie martwi.On powinien bezwzględnie w klatce siedzieć(wiem,powtarzam się). Na głasaknie musi być łapanka.Przymuszony i przyduszony po pewnym czasie rozluźnia się i zaczyna mruczeć. na początku sprawiało mu wielką przyjemnosc głaskanie,ale te leki i wety...Co jest lepiej to mu aplikujemy wizytę albo zastrzyki albo...Normalne molestowanie :mrgreen: Ale Bisek odkrył zabawę z rówieśnikiem.

Pola zaszczepiona i za 2 tygodnie sterylka.I ruszamy z ogłoszeniami. Pola jest niezależna i trzyma się na uboczu.Reka głaszcząca to Danka.Reszta może nie istnieć.Jest chyba swiadoma swego uroku i traktuje nas odpowiednio tzn jak sługów uniżonych :mrgreen: Jest chuliganem i prowodyrem.Zamęcza dzieciaki skokami i zmuszaniem do zabawy.

Majka rośnie ,rosnie,rośnie...Ile nie nałożysz tyle zje. Rano budzi mnie bo głodna.jak nie wstaję to mnie "z liścia" łapą leje.Łaskawca bez pazurków :mrgreen: Maja wzieła sie za matkowanie Benkowi.Ale to nie Zenusiek.Maja jest kochanym ,lgnącym do człowieka kotem.Lubi byc obok,przytulac sie, mruczeć.Wieka radocha w niej.Bawi się jak kociaczek.Plotkara i gaduła straszna. A nikt jej nie chce :cry:

Bianka ...ech Bianka.Trudny charakter,niezależny i ostrożny. jest śliczna i ma wielki potencjał. W domu pełnym kotów został on zmarnowany. Już nawet nie powinnam po raz kolejny powtarzac,że jej włąsny ludź i spokój potrzebny.No i choc jeden kot.Bo ona koty kocha. Ale nie kociaki :mrgreen:
Obrazek

ASK@

Post » Śro wrz 15, 2010 12:08 Re: OTW2-Zelda i Teodor wracają:(Pilnie dom dla dwupaku!

cisza okrutna tutaj!

Upojny poranek spędziłam przy telefonie korzystając z nie uwagi inszych.Gówniane sprawy poruszałam. :mrgreen:
Ale jest!Mam!
Lecznicę,gdzie zrobią mi badanie koopala zdechlaczka w tym samym dniu.Zaczęłam podawać swiństwo na robale!Przerwać nie można bez badania.
W nagrodę maluszek po dostał troszkę śmietanki.Powiedzcie,że mu nie zaszkodzi :cry: Bo wpierw dałam,a teraz sie martwie.
Obrazek

ASK@

Post » Śro wrz 15, 2010 12:52 Re: OTW2-Zelda i Teodor wracają:(Pilnie dom dla dwupaku!

Niee, absolutnie, nie zaszkodzi!

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

[poprzednia][następna]