kinga-kinia pisze:kurcze ale ten feliway do kontaktów jest drogi (93,50)
Mam niestety juz do połowy zużyty taki dyfuzor, ale za darmo do oddania.
kinga-kinia pisze:kurcze ale ten feliway do kontaktów jest drogi (93,50)
m&j pisze:Ja po prostu uważam, że zbyt wiele jest tych wszystkich alergii i agresywnych kotów... I faktem jest, ze ludzie jak się pojawia dziecko dostają świra i do tej pory ukochany kotek/piesek staje się zbędnym przedmiotem. Wybaczcie jeśli kogoś uraziłam ale niech mnie piekło pochłonie jeśli się mylę!!
, no chyba że ktoś jest przeciwnikiem nadawania zwierzętom jakichkolwiek praw
biamila pisze:Aaaa..z dobrych wieści to Jaśkowi szykuje się dobry domek, zawożę go w sobotę i jeżeli się dogada z rezydentem to tam zostanie...super domek bez małych dzieci
biamila pisze:Wiem o czym mówisz, bo ja przy czterech kociastych też odnoszę takie wrażenie, że albo jeść mam im dać albo sprzątnąć kuwetę
yammayca pisze:biamila pisze:Wiem o czym mówisz, bo ja przy czterech kociastych też odnoszę takie wrażenie, że albo jeść mam im dać albo sprzątnąć kuwetę
Jeju, ja już przy dwóch miałam takie wrażenie
Trzymam kicuki za adopcję Jaśka. Mój tata się w nim zakochał, no ale że już rodzice mają dwa koty, to ma pozwolenie tylko na oglądanie zdjęć
m&j pisze:ja natomiast niedługo będę miała chyba 3 koty, psa i dzieckoTeściowa co ma psa i Tosie od Biamili ma dosyć zwierzyńca bo obie leją na dywany, parkiet i kafelki dosłownie wszędzie, jak na wyścigi która więcej!! Kazałam siuśki do badania oddać to złapali i oddali kicia zdrowa jak ryba
One chyba w ten sposób manifestacje urządzają bo wyobraźcie sobie, że jedna naleje, druga wącha to miejsce i od razu też leje jak pierwsza zobaczy, że tamta obsikała jej miejsce to znowu leje i tak do wyczerpania zasobów pęcherza normalnie kosmos. Jednak moja teściowa to złota kobieta chodzi tylko i sprząta bez słowa ale jak wybuchnie to będę miała w domu prawdziwy zwierzyniec
Wesoło jest jak zaczynają urządzać gonitwy po domu lataja jak perszingi taranując wszystko po drodze, ostatnio babcia zamachnęła się na Tośkę ścierką kuchenną bo coś nabroiła to Sonia w jej obronie ugryzła babcie w nogę, normalnie komitywa jakich mało
Jak Sonia wychodzi na spacery to Tośka wyje w niebogłosy aż do powrotu a jak wraca to pac i pazurami dostaje po nosie normalnie wesoło tam jak w cyrku
m&j pisze:ja natomiast niedługo będę miała chyba 3 koty, psa i dzieckoTeściowa co ma psa i Tosie od Biamili ma dosyć zwierzyńca bo obie leją na dywany, parkiet i kafelki dosłownie wszędzie, jak na wyścigi która więcej!! Kazałam siuśki do badania oddać to złapali i oddali kicia zdrowa jak ryba
One chyba w ten sposób manifestacje urządzają bo wyobraźcie sobie, że jedna naleje, druga wącha to miejsce i od razu też leje jak pierwsza zobaczy, że tamta obsikała jej miejsce to znowu leje i tak do wyczerpania zasobów pęcherza normalnie kosmos. Jednak moja teściowa to złota kobieta chodzi tylko i sprząta bez słowa ale jak wybuchnie to będę miała w domu prawdziwy zwierzyniec
Wesoło jest jak zaczynają urządzać gonitwy po domu lataja jak perszingi taranując wszystko po drodze, ostatnio babcia zamachnęła się na Tośkę ścierką kuchenną bo coś nabroiła to Sonia w jej obronie ugryzła babcie w nogę, normalnie komitywa jakich mało
Jak Sonia wychodzi na spacery to Tośka wyje w niebogłosy aż do powrotu a jak wraca to pac i pazurami dostaje po nosie normalnie wesoło tam jak w cyrku
m&j pisze:Beata ja już sama nie wiem, najpierw miało być 19 marca, teraz niby, że 6 kwietnia, jak tak dalej pójdzie to do wakacji nie urodzę![]()
a jeśli chodzi o dziewczyny to ja już sama nie wiem Sońka ma 4 lata wiec się chyba nie oduczy już tego lania szkoda tylko, ze Tośka bierze z niej zły przykład i też leje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości