Koty z Kielc czekają na pomoc przekaż im 1 % swojego podatku

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw paź 29, 2009 11:48 Re: Koty z Kielc-długi !Potrzebne wsparcie finansowe, bazarki...

A właśnie że Niteczka o 10 też grzała .... :mrgreen: Mam relację domku Fokusa. Pan Andrzej pisze że ładnie zjadł, od razu zajrzał do kuwetki , obwąchuje nowe włości i biega za każdym domownikiem na głaski :lol: Obiecał zdjęcia, więc jak tylko dostanę ja albo Koko to wrzucimy :lol:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Niteczka 1

Od: Nie lut 01, 2009 19:36

Post » Czw paź 29, 2009 21:02 Re: Koty z Kielc-długi !Potrzebne wsparcie finansowe, bazarki...

Dzisiaj znalazłam kotkę. Jak nigdy stwierdziłam, ze dzisiaj wyjde sobie wczesniej do szkoły. No i po drodze z przystanku przechodziłam koło urzędu wojewódzkiego. Patrze a tam kicia...pałęta sie, przykleja do ludzi i miaukoli. stanęłam z boku i poobserwowałam ją chwilę. Stwierdziłam, że zakiciam i jak nie przyjdzie to pójde dalej...ale przyszła :kotek: Przukucnęłam a ona wpakowała mi sie na kolana. Zadzwoniłam szybko do Gema, akurat był na mieście. Przyjechał po nas i zawieźliśmy kicię do lecznicy na przechowanie bo ja musiałam do szkoły wracać... Kitka młodziutka, bardzo proludzka. Zastanawiam się czy komuś kota wychodzącego nie podprowadziłam. Ale z drugiej strony co robi kot, sam pod urzedem wojewódzkim 40 m od najbardziej ruchliwej ulicy w mieście... Kitka przepiękna trzykolorowa, bardzo sympatyczna.
Teraz jest juz po fakcie więc trzeba coś z nia zrobić...

Puśka po zabiegu czuje się dobrze, w zasadzie dzisiaj nie widać, że cokolwiek miała robione. Teraz mam nadzieję, ze szybko przeprowadzi się do nowego domku.

Pan Marcin czeka na Igraszke w sobotę. W związku z tym szukam transportu do Krakowa dla mnie i dla kota. Nie puszcze Igraszki samej. W ostateczności pojade pociągiem ale wtedy Igrasia bedzie musiała jechać w koszyku a w koszyku ona strasznie sie denerwuje, sika itp. W samochodzie mogłaby jechac na kolanach i w ogóle nie musiałabym jej ciagac po krakowie z dworca do nowego domku. Nawet nie wiem jeszcze ewentualnie jakie połączenia pociagami są.
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Od: Pon maja 07, 2007 19:31

Post » Czw paź 29, 2009 21:25 Re: Koty z Kielc-długi !Potrzebne wsparcie finansowe, bazarki...

pociag mam o 16.30 na 19.10 w krakowie a do domu mam 23.05 i o 6.12 w kielcach...nie do zrobienia :cry:

Pilnie potrzebny ktoś z samochodem, kto zawiezie nas do Krakowa !!
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Post » Czw paź 29, 2009 21:46 Re: Koty z Kielc-długi !Potrzebne wsparcie finansowe, bazarki...

:( :( :( :(

markppp

Od: Śro wrz 02, 2009 12:55

Post » Czw paź 29, 2009 23:35 Re: Koty z Kielc-długi !Potrzebne wsparcie finansowe, bazarki...

Nie dośc tego Pan Marcin będezie wyjeżdżał w grudniu na jakis czas i chce, zeby do tej pory koty były na tyle dogadane, zeby mogły spokojnie zostac. Jeśli transport w tym tyg nie wypali to Igraszka bedzie czekała do połowy grudnia do powrotu nowego domku. Załamać się można...
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Post » Czw paź 29, 2009 23:50 Re: Koty z Kielc-długi !Potrzebne wsparcie finansowe, bazarki...

Zawiozę Igraszkę.
Obrazek

Gem

Od: Czw paź 12, 2006 16:37

Post » Pt paź 30, 2009 7:06 Re: Koty z Kielc-długi !Potrzebne wsparcie finansowe, bazarki...

Igraszka ma domek super
Fiona dobrze ze wzielas znaleziona kicie
kilka dni temu jechalam przez centrum i na 2 pasmówce kolo dawnego kina romantica lezala potracona kicia
juz nie zyla od jakiegos czasu kiedy sie zatrzymalam
piekna byla ta koteczka
jak ktos jest skonczonym idiota zeby wypuszczac kota w centrum miasta to nie bedzie go mial i juz
.

ania1985

Od: Śro wrz 12, 2007 9:06

Post » Pt paź 30, 2009 9:00 Re: Koty z Kielc-długi !Potrzebne wsparcie finansowe, bazarki...

Niteczko, wstawisz zdjęcia Fokusika z jego domu? Zostawiłam Tobię tę przyjemność, bo należy się :aniolek: Fokusika :mrgreen:

koko_

Od: Pt gru 19, 2008 16:15

Post » Pt paź 30, 2009 9:10 Re: Koty z Kielc-długi !Potrzebne wsparcie finansowe, bazarki...

Oświeć mnie tylko jak :lol:

Niteczka 1

Post » Pt paź 30, 2009 9:16 Re: Koty z Kielc-długi !Potrzebne wsparcie finansowe, bazarki...

Zrobiłam kiedys dla kolezanki instrukcję wstawiania fotek na forum, mogę udostępnić jeśli trzeba :)
ObrazekObrazek Zawsze będe Cię kochać Gemusiu :*

Trinity36

Od: Pon lip 09, 2007 20:58

Post » Pt paź 30, 2009 9:26 Re: Koty z Kielc-długi !Potrzebne wsparcie finansowe, bazarki...

Trinity36 pisze:Zrobiłam kiedys dla kolezanki instrukcję wstawiania fotek na forum, mogę udostępnić jeśli trzeba :)

Ja bardzo proszę :oops:

koko_

Post » Pt paź 30, 2009 9:34 Re: Koty z Kielc-długi !Potrzebne wsparcie finansowe, bazarki...

mnie też się przyda taka instrukcja :D
Obrazek Obrazek

larwa

Od: Sob paź 24, 2009 13:01

Post » Pt paź 30, 2009 10:00 Re: Koty z Kielc-długi !Potrzebne wsparcie finansowe, bazarki...

Już wiem. Wrzucacie zdjęcia z dysku do sieci - ja używam Image Shack (http://www.imageshack.us ) klikacie "Browse" i wybieracie zdjęcia. Jak jest ich więcej, kilka razy klikamy browse. Jak macie duże zdjęcia warto zaznaczyć opcję "resize image for e-mails and websites" i wcisnąć "start uploading now". Pojawi się galeria miniaturek a na samym dole po prawej będzie pisało "Direct links" . Skopiować to do postu i przed każdą linijką dodać [img]a%20na%20końcu[/img] - bez spacji. I wysłać :lol:
Skąd te procenty tutaj 8O
A oto i Fokus w nowym domu:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Pan Andrzej tak pisze o 1 dniu Fokusa:
"Jak przyjechał to
obwąchiwał wszystkie kąty i był niespokojny - nie chciał sie polozyc. Jak
wszyscy poszli spac to chodzil po domu w nocy. Potem poczuł się juz
bezpiecznie izasnal u mnie w lozku. Od rana byl miziany i pieszczony przez
rodzicow, juz normalnie zaczal korzystac z kuwety. Teraz spal i jak wstał to
troche sie pobawil myszka. Wyglada na zadowolonego."

Zaprosiłam domek na forum - liczymy na więcej info :lol:

:ok: :ok: :ok: dla ciebie mój Czarnuszku

Niteczka 1

Post » Pt paź 30, 2009 10:22 Re: Koty z Kielc-długi !Potrzebne wsparcie finansowe, bazarki...

Oto Albin w swoim domu:

Obrazek

Dzięki, Niteczko :wink:

koko_

Post » Pt paź 30, 2009 10:25 Re: Koty z Kielc-długi !Potrzebne wsparcie finansowe, bazarki...

Nie ma za co :lol:
Albinek straszny przystojniak się zrobił :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Niteczka 1

[poprzednia][następna]