» Nie gru 28, 2008 19:18
Kobieto - zastanów się co piszesz i do kogo!
Bo jak na razie - po tym co zrobiłaś - obrażasz tu wszystkich.
A dobrze wiesz, że zrobiłaś bardzo źle.
Skrzywdziłaś Pati oddając ją z powrotem do Schroniska i wymieniając na Karolka.
Ale to już Twój wyrzut sumienia.
Ja na Twoim miejscu, "skuliłabym uszy", przeprosiła i w ogóle bym się nie odzywała.
A jeśli myślisz, że nie wiem, jaka jest sytuacja w Schronisku, to się bardzo mylisz.
Ale ... dla każdego przychodzącego wybrać - czy to kota, czy psa - mają tą chwilę czasu.
Przez ponad rok tam jeżdżę i widzę, i wiem, jak to wygląda.
Żałuję tylko, że nie mogę jeździć tam częściej, bo tylko w soboty.
Ale pomagam też w inny sposób - robiąc ogłoszenia, wystawiając bazarki i wszystko inne co mogłoby tym kociakom pomóc mieć trochę lepsze warunki. /Boo77 trochę dłużej./
A co Ty zrobiłaś?
I czym Ty możesz się poszczycić?
Piszesz, że cyt: " ... wybrałaś Pati, bo Ci ją polecono ... " - a czy pokazano Ci wszystkie koty?
Czy mogłaś rozejrzeć się nie tylko na Kwarantannie?
Czy byłaś na Kociarni, gdzie też są koty?
Bo przecież śledząc ten wątek widziałaś, że jest ich znacznie więcej.
Dlatego napisałam - nie wymądrzając się - że gdybyś skontaktowała się ze mną wcześniej, to możliwe byłoby umówienie się i poświęciłabym Ci tyle czasu, ile byś go potrzebowała na decyzję i wybór kota.
Jak do tej pory, każdemu komu pomogłam wybrać kota - nie składał "reklamacji" i go nie oddał.
Czytaj uważnie - bo żadnego kota Ci nie dałam, a teraz pewnie już i bym nie dała!
A co do nas - jakie jesteśmy - popytaj się na forum, czy ktokolwiek ma do nas jakiekolwiek zastrzeżenia.
Ale uprzedzam - musiałabyś zwiedzić całą Polskę, bo nasze koty znajdują domy nawet i na Mazurach, nie wspominając o innych regionach kraju.
I jeszcze jedno - tak jak sobie życzysz - nie będziemy się już do Ciebie odzywać, bo i nie mamy o czym, i do kogo.
Żałuję tylko, że ucierpi na tym Karolek, gdyby jednak się okazało, że są jakieś problemy.