I Kwadrata:

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
j3nny pisze:ToraNeko pisze:A ja sie ostatnio dowiedzialam o malym czarnym kociaczku ktory sie urodzil bez przedniej lapki, i szuka domurodzenstwo juz poszlo do nowych domkow tylko on i jeszcze jedne burasek zostaly...
gdzie to? na miau?
interesują mnie namiary na kociątko bez łapki
ToraNeko pisze:j3nny pisze:ToraNeko pisze:A ja sie ostatnio dowiedzialam o malym czarnym kociaczku ktory sie urodzil bez przedniej lapki, i szuka domurodzenstwo juz poszlo do nowych domkow tylko on i jeszcze jedne burasek zostaly...
gdzie to? na miau?
interesują mnie namiary na kociątko bez łapki
Nie na miau (tzn mowilam jej zeby na miau napisala to moze juz napisala). Znajoma znajomej go ma i szuka mu domuBede miec od niej ogloszenie to podesle. A masz kogos chetnego na tego bezlapka moze?
Bungo pisze:Pela już w nowym domku!!!!
Można zdjąć ogłoszenia
keria pisze:Ja byłam w schronisku u kwadracika. Jest tego samego umaszczenia ( srebrnego dymnego) co mój Fredzik który zaginął mi 7 lat temu. Mam sentyment do tych kotków. Strasznie mi żal biedaczka.![]()
On tak lgnie do ludzi. Przyciska się do człowieka, całym tłuściutkim ciałkiem i głośno mruczy.
Ehhh gdybym nie miała kota z białaczką wzięłabym go chociaż na tymczas.kurczę ale jeszcze teraz nie mogę. Będę szukać mu domku wśród znajomych i odwiedzać sreberko w schronie.
Zauważyłam ze ma takie śmiesznie wystające i widoczne kły, wygląda jak mały wampirek po prostu słodziak.
Zrobiłam mu zdjęcia i ogłoszenia na gum tree tutaj link:
http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-ko ... Z213483628
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości