Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
OlaLola pisze:Podobno byli, ale weterynarze nic nie poradzili.
jeżeli nie było robione badanie moczu, to nie mamy o czym rozmawiać. Tylko taki problem zgłasza się wcześniej... a nie po miesiącu...Wieczorem Pani ma dzwonić.
wibryska pisze:OlaLola pisze:Podobno byli, ale weterynarze nic nie poradzili.
jeżeli nie było robione badanie moczu, to nie mamy o czym rozmawiać. Tylko taki problem zgłasza się wcześniej... a nie po miesiącu...Wieczorem Pani ma dzwonić.
może wyślij tej pani te artykuły - może chodzić o żwirek albo inne przyczyny:
http://kotdoskonaly.pl/2009/kot-zalatwi ... za-kuweta/
i ten:
http://www.dlaczegokot.pl/dlaczego-kot-sika-poza-kuweta
ale oczywiście trzeba zbadać mocz - można podstawić kotu łyżkę wazową (taką do nalewania zupy)
OlaLola pisze:Niestety dobrych domów jest jak na lekarstwo...![]()
Z roku na rok jest coraz gorzej...
dorobella pisze:Ta biedaczka niestety też długo cierpiała. Od listopada 2011 do 20 lutego 2012. Pani dokarmiająca nie dzwoniła do CK, bo powiedziała, że słyszała, że Cichy Kąt ma przepełnienie i nie przyjmuje kotów. Ale wiem od pań, które mi o tej kotce powiedziały, że dzwoniono do CK i powiedziano, że nie przyjmą, bo jest przepełnienie.
Jakiś palant strzelił do niej z wiatrówki, a śrut utkwił w oku. Na szczęście kotce pomogła Fundacja Szara Przystań z Zabrza. Zresztą fundacja pomogła wielu kotom z Tarnowskich Gór.
Tarnogórzanie wiedzą od lat, że Cichy Kąt nie przyjmuje kotów, bo mają przepełnienie.
Ana_Zbyska pisze:A co do Fundacji, o której wspomniałaś, ciekawa jestem, czy przyjmie każdego kota, o którego zadzwonisz,
ciekawa jestem, czy w ogóle taka fundacja istnieje, która KAŻDEGO kota weźmie pod swoje skrzydła.
Mam z wieloma dziewczynami kontakt, z różnych Fundacji i niestety realia takie są, jakie są. Jest ciężko.
Ana_Zbyska pisze:Mamy ponad 100 kotów przyjętych z wypadków komunikacyjnych, przyjętych z niewydolnościami narządowymi, po amputacjach kończyn, gałek ocznych, porzuconych, odbieranych w wyniku interwencji z policją, więc kurczę-proszę Cię,
przestań pisać jakieś bzdury, bo jest to po prostu nie w porządku. Tyle ode mnie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 39 gości