Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
lalka999 pisze:CZY MACIE JUŻ MIEJSCE NA KOCIARNIE?
Własnie pomyślałam o OPECu. Dzwonił ktoś? Ja pracuje w budynku OPECu, nasz szef wynajmuje 2 pokoje od nich i za 2 pokoje płaci 400zł plus prąd, więcj jedno pomieszczenie bylo by tańsze napewno. OPEC ma punkty w różnych miejsach przecież... więc może gdzies będą mieli coś do wynajęcia. Spokój jest nikt tu nie łazi tyle co ci panowie raz na 2 dni do tych pompowni na dół które mieszcza się pod budynkiem.
mpacz78 pisze:Lalka możesz zabrać się ze mną na festyn - zdzwonimy się.
Jak była aukcja w Tyglu to podeszła do mnie starsza pani i pytała czy może przekazać jakieś fanty na sprzedaż dla pkdt, zgadałyśmy się że ona też z Witomina, że mi przyniesie i wczoraj przyniosła ... maszynkę do milenia mięsa- używaną, elektryczną - maria kania sprzedasz na bazarku ?
Negro pisze:Czy nie słyszeliście żeby komus zaginęła kotka
Typowo domowa. Miziasta. Mrucząca, wpycha się na kolana i udeptuje. Nie wiem skąd się tu wzięła. Jest problem i to duży. Nie mam za dużo czasu, muszę dla niej znaleźć miejsce przynajmniej tymczasowe. Opłacę sterylkę (choć może się okazać juz wysterylizowana) i badania ... Będę ogłaszać ile wlezie
Pytanie retoryczne - czy ktoś z Was mógłby pomóc?
Fionca pisze:Dziewczyny kochane potrzeba szybko osoby która awaryjnie uratuje małego rudego kotka. Mały na oko ma może z 7 -8 tygodni, siedzi i miałczy na trawniku przy Komendzie Wojewódzkiej Policji w Gdańsku na Okopowej. Nie mam szansy wziąć go do pracy, uwierzcie mi, że na szybko kombinowałam co zrobić, nawet weszłam na komendę, żeby zapytać czy nie mogą nic zrobić, ale pan policjant odpowiedział, że tych kotów na podwórku jest masa. No ale ten jest od strony bardzo ruchliwej ulicy, boję się że wylezie i wpakuje się pod samochódMały wygląda na zdrowego, jest ruchliwy. Zachowanie to takie "i chciałbym i boję się" - najpierw trochę pochodzi, ale jak zobaczy wyciągniętą rękę to się cofa, ale za chwile miałczy i znowu podchodzi, myślę, że chwila cierpliwości i złapie się go bez problemu. Proszę o pomoc! Gdy za 8 godzin wyjdę z pracy może już być za późno!
Oto szybkie fotki malucha:
http://imageshack.us/photo/my-images/204/dsc00112r.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/3/dsc00111dw.jpg/
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 129 gości