Biało-srebrny Bernie-CoolCotek. Pojechał do domu :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt lis 28, 2008 9:28

pewnie dostalas Imaverol, ja tez zawsze od weta dostaje w strzykawce i rozpuszczam w pol litrze wody. A potem robie wodne kapiele kota, a te na mnie sycza, drapia i wogole ( bo mam to w takim psikaczu na kwiatki i tak je spryskuje ;) )

Inga, wizja drinka z Imaverolu mnie porazila, ja nie moge , chcesz zebym na bol brzucha ze smiechu umarla :twisted: :lol:

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Pt lis 28, 2008 9:31

ale wczoraj mały mi się rozespał na kolanach :D leżał na pleckach, miziałam brzuszek, i tak zasnął, przeciągał się przez sen, łapki prostował i dłonie rozcapirzał, cudo :love:[/quote]

mniaaaaaaaaaaam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sheakspire

Od: Pt paź 10, 2008 6:45

Post » Pt lis 28, 2008 9:37

Etka pisze:pewnie dostalas Imaverol

kiedy właśnie wcale nie... Imaverol posiadam, Fungiderm posiadam, CoolCaty dała cóś inne :)

a co do drinka to kolega Witek kiedyś zamiast whisky nalał swojemu znajomemu zdaje się bejcy w kolorze buku...
chyba więc wolałabym jednak nie odgrzybiać gości od środka 8)
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Pt lis 28, 2008 9:55

haha, z ta bejca to mu sie udalo! ;)

jak nie Imaverol to nie mam pojecia co toto :)
Jak skuteczne to ja chce wiedziec co toto.

Etka

Post » Pt lis 28, 2008 10:07

A ja bym chciała zdjęcia :) Ale jak znam życie, w weekend, jak widno i słonecznie będzie :roll: :D

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pt lis 28, 2008 10:27

gosiaa pisze:A ja bym chciała zdjęcia :) Ale jak znam życie, w weekend, jak widno i słonecznie będzie :roll: :D

co zasadniczo się wyklucza :P nie zauważyłyście, że np. latem przez cały tydzień jest upał i słońce, a jak już weekend przychodzi i wywaliłby się człowiek na kocyku pryszcze poopalać, to od soboty rano leje :twisted: i tak pada do niedzieli popołudniu, słońce wychodzi o 19.00 po to, żeby uparcie świecić... do piątku :roll:

poza tym mam w planach wizyty schroniskowe :) no chyba, że nam Ciocia CC zabroni, ale gnojek był już szczepiony raz, więc ?

Georg-inia

Post » Pt lis 28, 2008 10:53

Georg-inia pisze:
gosiaa pisze:A ja bym chciała zdjęcia :) Ale jak znam życie, w weekend, jak widno i słonecznie będzie :roll: :D

co zasadniczo się wyklucza :P nie zauważyłyście, że np. latem przez cały tydzień jest upał i słońce, a jak już weekend przychodzi i wywaliłby się człowiek na kocyku pryszcze poopalać, to od soboty rano leje :twisted: i tak pada do niedzieli popołudniu, słońce wychodzi o 19.00 po to, żeby uparcie świecić... do piątku :roll:

Dokładnie taką samą prawidłowość zauważyłam tego lata. Z małym wyjątkiem: jak poniedziałek i wtorek były częścią długiego weekendu padało do wtorku a słońce wychodziło dopiero we wtorek o 19.00, a dalej się zgadza... "po to, żeby uparcie świecić... do piątku" :twisted:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pt lis 28, 2008 11:02

Prosze mi sie tu pogoda nie zaslaniac, tylko zdjecia wklejac :twisted:

Wczoraj z zazdrosci wyszarpalam 27 stop w nadziei, ze moze na ktorejs jakies sliczne kropki sie pojawily, albo cos... :oops: Jestem czlowiekiem maluczkim :oops:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pt lis 28, 2008 11:06

jerzykowka pisze:Wczoraj z zazdrosci wyszarpalam 27 stop w nadziei, ze moze na ktorejs jakies sliczne kropki sie pojawily, albo cos... :oops: Jestem czlowiekiem maluczkim :oops:

Hi, hi, jak też kocie giry wczoraj oglądałam :D

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Pt lis 28, 2008 11:18

jerzykowka pisze:Prosze mi sie tu pogoda nie zaslaniac, tylko zdjecia wklejac :twisted:

Wczoraj z zazdrosci wyszarpalam 27 stop w nadziei, ze moze na ktorejs jakies sliczne kropki sie pojawily, albo cos... :oops: Jestem czlowiekiem maluczkim :oops:

nawet mnie nie denerwuj, zdjec Pipi ciagle nie mam na mailu, wiec prosze tu nie molestowac Ingi.
Zanim sie bedzie molestowac to prosze sie wywiazac najpierw z obowiazku, no! :twisted: :P :lol:

Etka

Post » Pt lis 28, 2008 11:22

Etka pisze:
jerzykowka pisze:Prosze mi sie tu pogoda nie zaslaniac, tylko zdjecia wklejac :twisted:

nawet mnie nie denerwuj, zdjec Pipi ciagle nie mam na mailu, wiec prosze tu nie molestowac Ingi.
Zanim sie bedzie molestowac to prosze sie wywiazac najpierw z obowiazku, no! :twisted: :P :lol:

Mam silne postanowienie poprawy 8) No i lubie Inge pomolestowac :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pt lis 28, 2008 11:34

Etka pisze:

O!
Obrazek

Chat

Od: Nie cze 15, 2008 8:57

Post » Pt lis 28, 2008 12:19

jerzykowka pisze:
Etka pisze:

Mam silne postanowienie poprawy 8) No i lubie Inge pomolestowac :wink:

:twisted: :twisted: :twisted:

stawiam się podobnie jak Gosiaa w wątku Ashy: fot Bernarda nie będzie, póki Pipi nie będzie mieć ogłoszenia! Liczę na zrozumienie pozostałych Ciotek, zwłaszcza tych z poza Łodzi (bo łódzkie to mogą wpaść i obejrzeć se gnojka na żywo ;) )

Georg-inia

Post » Pt lis 28, 2008 12:29

chitry szantaż :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Pt lis 28, 2008 12:36

Zawsze mozesz tym zamiejscowym ciotkom, ktore wstawiaja foty, przeslac Bernarda na priwa... :wink:
Obrazek

Chat

Od: Nie cze 15, 2008 8:57

[poprzednia][następna]