Długowłose kociaki-wszystkie w nowych domkach

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob maja 26, 2007 11:08

rodzinarbmm pisze:Nataleczko napisz prawdę czy te koty nie jadą do Ani w bo według Twoich wypowiedzi tak wynika ona miała odebrac w sobote chcesz sprawdzać osobiście Anie w jak będą dalej podejrzenia więc tak wszystko dziwnie brzmi jak jakiś przekręt aby się więcej nie czepiali Ani W

Kiedy to pisalam, nie doczytalam wypowiedzi Ani.
Dzisiaj koty jada do cioci szwagierki, zawoze je osobiscie bo niedaleko od niej mieszka moj TZ a dzisiaj sie z nim spotykam.
Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to robi

nataleczka

Od: Pt gru 30, 2005 11:21

Post » Sob maja 26, 2007 11:23

dodam, ze mam juz dosyc oskarzen o jakies przekrety, o to, ze domke zle sprawdzilam.
Moim zdaniem te domy do ktorych ida koty sa dobre.
Mam nadzieje, ze kazdy z osob mi cos zarzucajacych zrobil dla zwierzat przynajmniej tyle co ja i Ania (bo glownie jej sie czepiacie).
Niech kazdy robi dla zwierzat tyle ile moze i bedzie dobrze.
Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to robi

nataleczka

Post » Sob maja 26, 2007 11:23

Witam! Jestem bardzo wdzięczny Natlii za Kicię - u mnie jest Trikolorka i już powoli zaprzyjaźnia się z Fretką. Dwa pozostałe puchacze naprawdę jadą do Cioci Natalii także nie ma tutaj żadnego przekrętu itp. A Rudasek jest naprawdę śliczny - wszystkie kotki widziałem na właśne oczy także ludzie przygarnijce Rudaska!!!!

Pozdrawiam i jeszcze raz Wielkie ukłony i podziękowania dla Natalii:
Marcin

leju1

Od: Czw maja 10, 2007 20:28

Post » Sob maja 26, 2007 12:07

świetnie że kociaki jadą do nowych domków!Szkoda tylko że nie do Ani w. Chciałam wszystkich przeprosić za to moje głupie pytanie "dla czego do Ani w a nie do mnie"było trochę nie na miejscu!Powiem tylko tyle że bardzo mi się podobały długowłose kociaki ale wczoraj znalazłam będąc na spacerze z synkiem i psem malutkiego czarnego kociaka,którego ktoś zostawił pod śmietnikiem w kartonie!Jest on taki całkiem pospolity!Nie ma długiego futerka ale jest słodki!Nie umie jeszcze sam dobrze jeść ale to nic i tak już go kochamy!A tym długowłosym ślicznotkom życzę cudownych domków i wiele miłości od nowych opiekunów.Jeśli rudasek nie znajdzie szybko domku to my chętnie mu pomożemy ale nie dla tego że ma lub nie ma długiego futerka!Jeszcze raz wszystkich przepraszam a szczególnie ciebie Nataleczka i Ania w.Jak tylko przyślą mi aparat wstawie fotki czarnego,zwykłego Klakiera!Pozdrawiam!

>.Gonia.<

Od: Wto maja 22, 2007 15:44

Post » Sob maja 26, 2007 12:17

>.Gonia.< pisze:świetnie że kociaki jadą do nowych domków!Szkoda tylko że nie do Ani w. Chciałam wszystkich przeprosić za to moje głupie pytanie "dla czego do Ani w a nie do mnie"było trochę nie na miejscu!Powiem tylko tyle że bardzo mi się podobały długowłose kociaki ale wczoraj znalazłam będąc na spacerze z synkiem i psem malutkiego czarnego kociaka,którego ktoś zostawił pod śmietnikiem w kartonie!Jest on taki całkiem pospolity!Nie ma długiego futerka ale jest słodki!Nie umie jeszcze sam dobrze jeść ale to nic i tak już go kochamy!A tym długowłosym ślicznotkom życzę cudownych domków i wiele miłości od nowych opiekunów.Jeśli rudasek nie znajdzie szybko domku to my chętnie mu pomożemy ale nie dla tego że ma lub nie ma długiego futerka!Jeszcze raz wszystkich przepraszam a szczególnie ciebie Nataleczka i Ania w.Jak tylko przyślą mi aparat wstawie fotki czarnego,zwykłego Klakiera!Pozdrawiam!

Kociak mial duzo szczescia ze na Was trafil.
Powodzenia w odchowywaniu synka!
Czekamy na fotki i nie ma za co przepraszac.

nataleczka

Post » Sob maja 26, 2007 12:41

Jasne że będą fotki!Nawet nie wiesz jak bardzo się cieszę z tego kociaka!Jak mój mąż wróci z pracy to telefonem zrobię fotki.Tylko nie wiem gdzie tu jest galeria z fotkami kotów ale poszukam.Powodzenia dla rudaska!

>.Gonia.<

Post » Sob maja 26, 2007 12:48

Czytam, czytam i oczom nie wierzę... 8O

Skąd nagle znalazło się tylku nowych forumowiczów w tym wątku? Tylko po to, by wtrącić swoje trzy grosze i pouczać Natalię co ma zrobić z kotami, których już tyle wyadoptowała??

Sama swego czasu udzielałam się na dogo i nawet udało mi się pomóc w adopcji kilku psów, ale do głowy by nie przyszło, żeby swoją obecność na dogo zacząć od pouczania forumowiczów z dużo większym stażem i doświadczeniem.

Wypisywanie na pw jakiś szantażujących kwestii uważam za zachowanie poniżej normy.
Co się w ogóle w tym wątku działo??

Poza tym ubawiły mnie komentarze "ekspertów z dogo" o tym, że należy uważać, bo jest popyt na rasowe koty :roll: - przecież te kociaki NIE SĄ RASOWE i każdy dogomaniak powinien wiedzieć, że rasowy=rodowodowy.

Nataleczko - mam nadzieję, że te kociaki, tak samo jak wszystkie poprzednie, znajdą domy odpowiednie i odpowiedzialne. Najlepiej z forum, bo wtedy jest pewność, której żadna umowa adopcyjna nie zagwarantuje.
Kieruj się intuicją, rozsądkiem i czym tam jeszcze, a nie pyskówkami z wątku. Zresztą.. co ja Ci będę mówiła co masz robić...! :D
"Idiotów jest niewielu, ale są tak sprytnie rozstawieni, że trafiasz na nich na każdym kroku."

mircea

Od: Śro lip 13, 2005 0:59

Post » Sob maja 26, 2007 21:58

Jak już pisałem wcześniej jestem ogromnie wdzięczny Natalce za to że dzięki Niej mogliśmy adopotować nasze Maleństwo. Kicia nazywa się Fibi a oto kilka zdjęć z Jej pierwszego dnia w nowym domku :)

Obrazek
Obrazek
Obrazek

leju1

Od: Czw maja 10, 2007 20:28

Post » Sob maja 26, 2007 23:23

no i jak nie zakochać sie w takim maleństwie :love:
KOT JEST DOMOWY NA TYLE NA ILE MU TO ODPOWIADA
Obrazek
SPRZĄTAM I WYPRZEDAJE
Kupię stare widokówki Katowic

bettysolo

Od: Wto kwi 25, 2006 21:43

Post » Nie maja 27, 2007 7:41

prześliczniocha :1luvu:
Obrazek

Formica

Od: Wto kwi 12, 2005 12:05

Post » Nie maja 27, 2007 11:45

Powiem, ze wszystkie kociaki z tego kiotu sa cudowne ;)

Tata jak zobaczyl buraski zapytal sie czy nie moga u nas zostac ;)
Buraski sa juz w nowym domku u cioci szwagierki i czuja sie swietnie.

Rudasek tez juz ma wstepnie domek.

nataleczka

Post » Nie maja 27, 2007 13:08

kolejne dobre wieści :D
KOT JEST DOMOWY NA TYLE NA ILE MU TO ODPOWIADA
Obrazek
SPRZĄTAM I WYPRZEDAJE
Kupię stare widokówki Katowic

bettysolo

Od: Wto kwi 25, 2006 21:43

Post » Czw maja 31, 2007 11:33

I co z rudaskiem?Ma domek?Taka tu cisza!

>.Gonia.<

Post » Sob cze 02, 2007 12:30

Rudasek pojechal dzisiaj do nowego, forumowego domku- jego nowy Dużym zostal Orson!

Obiecal, ze ja dojedzie do domu to wstawi zdjecia kitka i zda relacje z podrozy 8)

nataleczka

Post » Sob cze 02, 2007 13:10

Przeczytalam pare stron i musze napisac ze jestem zniesmaczona z tego samego powodu co Mircea.To na tyle.Pozdrawiam
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

[poprzednia][następna]