Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
annskr pisze:Ratunku!!!
Naprawdę nie dam rady sama - zadzwonił Pan Pozytywny.
W jego zakładzie pracy są dwa kociaki, dziś miały być utopione - wrzucone do kanału - nie chcę komentować, to nic nie zmieni.
Pan Pozytywny kociaków nie może wziąć na dt - naprawdę nie może.
Uprosiłam, żeby je przechował w pracy do niedzieli - potem muszą zniknąć. Zabiorę je albo znikną w kanale....
Nie mam gdzie ich wziąć - w domu 14 kotów i była p, one malutkie i nieszczepione.
W lecznicy do odebrania za kilka dni (po szczepieniu) kotka + 3 maluchy.
Znajome karmicielki - u jednej trzy kociaki z dwóch miotów, u drugiej dwa i "polowanie" na chore piwniczaki, w kolejce miot z działek, z ostatniej nieciachniętej kotki.
Proszę o dt choć na kilka dni, tyle, by zaszczepić i na kilka dni po szczepieniu.
Potem pójdą do mnie, zaszczepione będą mieć jakieś szanse ....
Chica_boni pisze:Pomóżcie facet chciał wypuścić małego kotka, ludzie myślą że kotki dają sobie radę na wolności bez problemuWzięłam go i szukamy mu domku, ale raz, że ja mam alergię na koty, dwa nie chcę stwora męczyć w zamknięciu (czyt łazienka), nie mam na kota warunków w mieszkaniu, mam full zwierzaków w domu dla kota nie ma tu miejsca
Kot nie zaszczepiony, nie odrobaczony
![]()
Może ktoś by wziął kociaka choćby na tymczas albo w ogóle chciałby ślicznego szaraczka. Kotek jest malusi i bardzo słodziutki, na psa syczy niestetyKotek ma około 2 miesiące prawdopodobnie jest to kotka. Jestem z Poznania z rataj
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości