Samantha, czemu mi piszesz, że mam dać Sambie trochę czasu na znalezienie dobrego domu

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Agata_2 pisze:Ile najwięcej miałaś zwierząt w domu ?
Jaaga pisze:Agata_2 pisze:Ile najwięcej miałaś zwierząt w domu ?
Chyba ok. 50, ale z młodymi. To dopiero była jazda. Spać nie miałam kiedy, bo tyle było roboty, a córką to zajmował się mąż. Z tym, że wtedy oczywiście nie wszystkie te zwierzęta były u mnie w domu. Część kotów mieszkała na strychu, kilka u mojej mamy i jeszcze w garażu też były. Chodziło o to, żeby nie mieszać np. miotów, co by się od siebie czymś nie zaraziły. Dobrze, że kociaki i szczeniaki szybko znajdują domy. To było zdecydowanie za duzo. Teraz tego chyba już nie powtórzyłabym.
bettysolo pisze:trzymam kciuki za maleństwa
i zyczę im szybciutkiego przybierania na wadze
Jaaga pisze:
Samba jest tak grzeczna i wspaniała, że aż sama jestem zdziwiona jak ją ta sterylka odmieniła. Normalnie żyje już z kotami, psów też się nie boi. Całkowicie inny kot, niż ten, który do mnie przyjechał.
Jaaga pisze:
Samba jest tak grzeczna i wspaniała, że aż sama jestem zdziwiona jak ją ta sterylka odmieniła. Normalnie żyje już z kotami, psów też się nie boi. Całkowicie inny kot, niż ten, który do mnie przyjechał.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości