FA: Cała piątka maluszków ma już super domki!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt lis 17, 2006 9:48

Ludziskaaa! bierzcie te koteczki!
One mało, ze bardzo przytulaskie (najlepsze miejsce do drzemki to moje kolana - hehehe), to jeszcze obronne są!
Się wczoraj dowiedziałam ;-))
Kluska uznała, że wszystkim w domu zagraża coś, co pojawia się na ścianach jak lampa świeci. Takie duuuże. Czasem jest na podłodze. I trzeba to zamordować. Koniecznie. Warczeć na to, syczeć, a jak nie ucieknie, to łapą to. I całym ciałem. Ha!
I obcych też nie będzie wpuszczać!
Co to za pomysły, zeby sie jakaś kobita na noc pojawiła (córka moja)! I jeść dostała :twisted: ! To nasze jest, trzeba jej zabrać! A w ogóle to Tuni miseczka była, co ta obca od niej chce! Ugryzę ją 8O. I ciach ;-)).
Potem się uspokoiła, ajk obca poszła spać w i nnym pokoju. Ale całą noc Tuni pilnowała. Wstała dopiero o 5:30, po porcji czulości poleciała sprawdzić, czy ta obca jest jeszcze.
Jak wracała, to normalnie tak było:
no co to za porządki! no zobacz, tam sobie śpi, o co tu chodzi, no powiedz, a właściwie dawaj jeść, bo całą noc nic nie jadłam!!! ;-)).
Starsznie gadatliwa kocinka ;-))
Najedzona, ewentualnie może przyjąć do wiadomości istnienie obcej ;-)).
Ale kredek Tuni jej nie da! Wszystkie schowa pod szafką!
Faaajnie, nie?

Siostrzyczki na pewno też tak potrafią ;-))
A co tam u brata? Słychać coś?
Ewuha & Kluska & Zosia
Obrazek

Ewuha

Od: Wto cze 08, 2004 19:05

Post » Pt lis 17, 2006 22:42

Oj pewnie że siostrzyczki też tak potrafią. To są bardzo miziakowate koteczki. Filipek vel Literat ma się bardzo dobrze. Lubi pisać na klawiaturze swoje kocie opowiastki. :D Mam nadzieję że jego domek się odezwie i sam coś opowie o poczynaniach malucha.
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

Od: Pt sty 07, 2005 21:13

Post » Pt lis 17, 2006 23:16

Trzy panienki - komu komu??
Pozdrawiam
Paulina z Abi, Laylą, Halo i Teodorkiem.

paulinatob

Od: Sob lip 15, 2006 10:57

Post » Sob lis 18, 2006 14:22

Trzy cudeńka czekają..jak ktoś chce wiedzieć jakie fajne to kociaki niech czyta przygody Kluski...takie koty ni zdarzają sie w przyrodzie...więc brac i nie czakać...
Viki, Klara i Kira czekają.

justin888

Od: Pt sie 12, 2005 17:40

Post » Sob lis 18, 2006 19:36

hej czy kotki sa zdrowe?Gdzie mozna je zobaczyc oraz czy wiadomo cos o ich plciach,charakterach..?Pozdrawiam

Poznanianka

Od: Sob lis 18, 2006 19:21

Post » Sob lis 18, 2006 20:04

Poznanianka pisze:hej czy kotki sa zdrowe?Gdzie mozna je zobaczyc oraz czy wiadomo cos o ich plciach,charakterach..?Pozdrawiam
Pewnie że wiadomo że kociaki są zdrowe i śliczne dwie dziewczynki :D :D

W wszem i wobec ogłaszam Kira w nowym domku :D :D :D :balony: :balony: :balony: :dance: :dance: :dance2: :dance2: Będzie się bawić ze swoim bratem Filipkiem.

tak nadal domków szukaja Klara i Vika obie cudne i miziaste jak wszytkie moje kociaki.
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

Post » Sob lis 18, 2006 20:36

ktore to klara i vika? :oops: :oops: jak wygladaja oraz czym roznia sie od siebie z charakteru?Gdzie w Poznaniu mozna je zobaczyc?:)

Poznanianka

Post » Sob lis 18, 2006 20:40

uff przejrzalam watek,rozumiem ze klara i vika to te czarno biale(laciate)?Niestety nie mam czasu czytac watku:(poniewaz mam Internet na impulsy telefoniczne i wole nie blokowac lini + troche pooszczedzac:Pech ja chce modem;/..

Poznanianka

Post » Sob lis 18, 2006 20:55

Poznanianka pisze:ktore to klara i vika? :oops: :oops: jak wygladaja oraz czym roznia sie od siebie z charakteru?Gdzie w Poznaniu mozna je zobaczyc?:)

Piszę do ciebie PW
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

Post » Sob lis 18, 2006 21:02

safiori pisze:
Poznanianka pisze:W wszem i wobec ogłaszam Kira w nowym domku :D :D :D :balony: :balony: :balony: :dance: :dance: :dance2: :dance2: Będzie się bawić ze swoim bratem Filipkiem.

A ja własnie miałam pisać do Anety na temat zalet kociego towarzystwa dla Filipka :D
Bardzo sie cieszę, zaraz zmieniam tytuł. :dance: :dance2:

anova

Od: Śro lis 02, 2005 14:33

Post » Sob lis 18, 2006 21:41

Proszę tu Filipek vel Literat w nowym domku.

Obrazek

Maluszek przygotowuje się do Świąt.

Obrazek

Kira już z braciszkiem. Na dzień dobry kociaki się pobiły ale zaraz zaczęły się bawić. :D
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

Post » Sob lis 18, 2006 21:53

Ale fajne fotki :D

anova

Od: Śro lis 02, 2005 14:33

Post » Sob lis 18, 2006 22:00

No tak, długo z jednym maleństwem nie wytrzymałam. ^^''
Niedługo postaram się więcej zdjęć porobić i zamieścić już fotografie dwóch pociech. A tymczasem damulka siedzi na kolanach, a nasz mały Literat skacze po pokoju (w końcu dużo w nim teraz emocji do wyładowania). :) Nadal też broni miski, ale chyba niedługo się w pełni do siebie przyzwyczają.
A odważna kicia nie dość że od razu zwiedziła całe mieszkanie, to jeszcze nie boi się domowego psa, który obecnie jest w szoku, że jakiś kot śmie przed nim nie uciekać. :lol:

Nefer

Od: Sob lis 18, 2006 21:32

Post » Sob lis 18, 2006 22:06

Nefer pisze:A odważna kicia nie dość że od razu zwiedziła całe mieszkanie, to jeszcze nie boi się domowego psa, który obecnie jest w szoku, że jakiś kot śmie przed nim nie uciekać. :lol:

Moja szkoła :wink: :D :D :D :D
Witam na forum no to teraz będą informacje z pierwszej ręki.
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

Post » Nie lis 19, 2006 3:05

Śpią już obok siebie, więc raczej z zabawą nie będzie problemów. :) Oto dowody:

Obrazek

Obrazek

Poza tym, maleńka była spokojna (do czasu)... bo w tej chwili znalazła uschnięty listek na podłodze i się nim zachwyca. ;) A Literat jak na razie uparcie szuka w siostrze partnerki do zabaw pacając kicie łapką i pokazując jej (chwaląc się?) jak rzucanie się na firanki jest zabawne. ;} Ich małe bójki robią się coraz bardziej rozkoszne. :D
Najfajniej wygląda to, jak Literat skacze wokól kici jak małpka. ^^ No i nie mogłabym tu pominąć ich wspólnej gonitwy wokól pudełka, której celem było dogonienie kotka z drugiej strony obiektu i okrążenie pudła tyle razy, aż nie zaskoczy się drugiego malca. :)
Dzieciaczki są cudowne... no i z pewnością nadają się na postacie do kreskówek. xD

A tu już sama kicia:

Obrazek

(kilka godzin później...)
No to maleństwa się oficjalnie pokochały. :}
Jak musiałam przestawić kicie w inne miejsce, bo nie miałam gdzie spać (we dwójkę całe łóżko zajęły, nadal nie wiem jak... 8O ) to ona sobie podreptała na fotelik. Najwidoczniej jednak samotnie jej było to zrobiła dwa miauki ;} i braciszek od razu przybiegł do niej (wyrwany ze snu tym wołaniem o ciepełko). No i taki był tego rezultat:

Obrazek

Nefer

Od: Sob lis 18, 2006 21:32

[poprzednia][następna]