Mefista ma DS pod Warszawą! <3

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro lis 06, 2013 11:05 Re: Sosnowiec, BARDZO PILNIE POTRZEBNY DT! Czas do soboty :(

Domku, znajdź się dla Mefisty!!!
Obrazek
...

czarnekoty123

Od: Śro wrz 12, 2012 18:34

Post » Śro lis 06, 2013 12:58 Re: Sosnowiec, BARDZO PILNIE POTRZEBNY DT! Czas do soboty :(

Do góry maleńka, do soboty już tak mało czasu :(
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Śro lis 06, 2013 14:50 Re: Sosnowiec, BARDZO PILNIE POTRZEBNY DT! Czas do soboty :(

gpolomska :D niech się znajdzie!
Obrazek Obrazek
Obrazek

Bellemere

Od: Nie lip 21, 2013 13:10

Post » Śro lis 06, 2013 19:02 Re: Sosnowiec, BARDZO PILNIE POTRZEBNY DT! Czas do soboty :(

Chciałam Was poinformować, że mamy chętny DT :)

I teraz uwaga: jest w Sopocie. Na szczęście córka chętnej Pani będzie za niedługo w Łodzi, więc za zwrot kosztów paliwa podjedzie do nas, do Sosnowca ;) w związku z tym...

WIELKA PROŚBA!

Potrzebujemy teraz bardzo wsparcia finansowego. Pieniądze na:

- wyprawkę, koszt około 100zł (2kg bezzbożowej suchej, karma mokra na miesiąc, opakowanie żwirku, łopatka do kuwetki, miseczkę itd.)
- zwrot kosztów paliwa, około 100-120zł

DT jest w pewnym sensie płatny, to znaczy, że będę pokrywać koszty związane z utrzymaniem i ewentualnym leczeniem Mefisty. Ja jestem studentką, nie pracuję, więc zbyt wiele nie mam... Ale zrobię wszystko, żeby koteczce było dobrze. Więc każda nadprogramowa złotówka pójdzie na Maleńką w DT :)

BARDZO PROSIMY Z AGĄ O POMOC!
Obrazek Obrazek
Obrazek

Bellemere

Post » Śro lis 06, 2013 19:11 Re: Mefista ma DT - potrzebujemy $ na transport i wyprawkę!

A jaka to pani? Napiszesz na PW? Sprawdzona jakaś? Żeby nie było jak w Zabrzu albo jak w ostatnim ostrzeżeniu o osobie na FB o płatnych DT.
...

czarnekoty123

Od: Śro wrz 12, 2012 18:34

Post » Śro lis 06, 2013 19:13 Re: Sosnowiec, BARDZO PILNIE POTRZEBNY DT! Czas do soboty :(

Bellemere pisze:Chciałam Was poinformować, że mamy chętny DT :)

I teraz uwaga: jest w Sopocie. Na szczęście córka chętnej Pani będzie za niedługo w Łodzi, więc za zwrot kosztów paliwa podjedzie do nas, do Sosnowca ;) w związku z tym...

WIELKA PROŚBA!

- wyprawkę, koszt około 100zł (2kg bezzbożowej suchej, karma mokra na miesiąc, opakowanie żwirku, łopatka do kuwetki, miseczkę itd.)

DT jest w pewnym sensie płatny, to znaczy, że będę pokrywać koszty związane z utrzymaniem i ewentualnym leczeniem Mefisty. Ja jestem studentką, nie pracuję, więc zbyt wiele nie mam... Ale zrobię wszystko, żeby koteczce było dobrze. Więc każda nadprogramowa złotówka pójdzie na Maleńką w DT :)

Bell, mogę zrobić bazarek z szydełkowych kolczyków/bransoletek/broszek ale nie wiem czy ktoś się skusi na to...

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Śro lis 06, 2013 19:21 Re: Mefista ma DT - potrzebujemy $ na transport i wyprawkę!

Jeśli tylko to nie będzie dla Ciebie kłopot ;) widziałam Twoje dzieła i mi się strasznie podobają, wydaje mi się, że miałyby wzięcie ;)
Obrazek Obrazek
Obrazek

Bellemere

Post » Śro lis 06, 2013 19:22 Re: Sosnowiec, BARDZO PILNIE POTRZEBNY DT! Czas do soboty :(

Bellemere pisze:Chciałam Was poinformować, że mamy chętny DT :)

WIELKA PROŚBA!

Czy to jest ten domek w Sopocie o ktorym mysle??? Zostal sprawdzony wczesniej? On nie jedzie do forumowej Trzynastki?

Czarna puma

Od: Pt cze 28, 2013 21:46

Post » Śro lis 06, 2013 19:23 Re: Mefista ma DT - potrzebujemy $ na transport i wyprawkę!

Bellemere pisze:Jeśli tylko to nie będzie dla Ciebie kłopot ;) widziałam Twoje dzieła i mi się strasznie podobają, wydaje mi się, że miałyby wzięcie ;)

No to super! Nie gwarantuję, że coś zejdzie. Ale jak jutro odbiorę wszystkie potrzebne elementy typu zapięcia, to pofocę i zobaczymy czy ktoś się skusi :)

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Śro lis 06, 2013 19:26 Re: Mefista ma DT - potrzebujemy $ na transport i wyprawkę!

gpolomska pisze:A jaka to pani? Napiszesz na PW? Sprawdzona jakaś? Żeby nie było jak w Zabrzu albo jak w ostatnim ostrzeżeniu o osobie na FB o płatnych DT.

Domek DT sprawdzony?

Czarna puma

Post » Śro lis 06, 2013 19:28 Re: Mefista ma DT - potrzebujemy $ na transport i wyprawkę!

Czarna Puma, coś jest nie tak z Trzynastką? Napisałam do niej maila, długo rozmawiałyśmy, ustaliłyśmy warunki. Oczywiście będzie umowa adopcyjna zmodyfikowana dla DT, planuję jakoś załatwić wizytę PA, jeśli będzie taka możliwość, założę wątek na forum, czy by ktoś nie poszedł sprawdzić. Obiecała także stały kontakt i zdjęcia.
Na podstawie samego wątku na Miau bym Mefisty nie chciała oddawać, ale po prywatnym kontakcie nie mam podstaw sądzić, żeby było jej tam źle...
Obrazek Obrazek
Obrazek

Bellemere

Post » Śro lis 06, 2013 19:29 Re: Mefista ma DT - potrzebujemy $ na transport i wyprawkę!

Kurcze ja tez zawoze swojego tymczasa do Sopotu wlasnie... 8O 8O 8O Miejmy nadzieje,ze to tylko zbieg okolicznosci co do miasta:/

Czarna puma

Post » Śro lis 06, 2013 19:34 Re: Mefista ma DT - potrzebujemy $ na transport i wyprawkę!

Nie wiem... Ale też nie chcę nikogo przekreślać z góry - była bardzo miła i Mefista jej się bardzo spodobała. Zrobiła naprawdę dobre wrażenie, dopytywała się o wszystko, wyraziła także zgodę na ewentualną wizytę, no i na obowiązkową umowę.
A ja sama na przykład nigdy nie dostałabym kota od żadnej fundacji. Nie pracuję, nie mam własnego mieszkania, w domu jest duży pies, okna były wtedy kompletnie niezabezpieczone... Ale to nie znaczy, że nie potrafiłam zadbać o moją Lunę. Jest moim oczkiem w głowie, ma najlepsze warunki, jakie mogę jej zapewnić.
Obrazek Obrazek
Obrazek

Bellemere

Post » Śro lis 06, 2013 19:41 Re: Mefista ma DT - potrzebujemy $ na transport i wyprawkę!

To w takim razie trzymam kcuki za kocia...

Czarna puma

Post » Śro lis 06, 2013 20:07 Re: Mefista ma DT - potrzebujemy $ na transport i wyprawkę!

Czarna puma pisze:Kurcze ja tez zawoze swojego tymczasa do Sopotu wlasnie... 8O 8O 8O Miejmy nadzieje,ze to tylko zbieg okolicznosci co do miasta:/

Zbieg okoliczności. Owszem, rozważaliśmy opcję 2 kociaków, ale na nic się nie zdecydowaliśmy.
Na prawdę, chcemy tylko pomóc kociakowi, nie mamy zamiaru nikogo oszukiwać czy zaniedbywać kociaka. Widzę, że jest wiele podejrzeń co do nas, ale mam nadzieję, że to tylko dlatego, że jestem nowa na forum i od razu wyjeżdżam z ogłoszeniem (w dodatku jakoś tam płatnym DT).

Z drugiej strony rozumiem strach o kociaka, bo jednak wielu oszustów jest na tym świecie.
:)

Trzynastka

Od: Wto lis 05, 2013 16:21

[poprzednia][następna]