[quote="jo.anna"]a ja się z Hutkiem do końca nie zgadzam, może i autorka wątku była trochę zaszczuta ale halo halo
jak sam Hutek zauważył, to jest kocie forum, miłośników kotów
jak można jechać na urlop i wypoczywać, wiedząc, że kotom nowego domu muszę szukać ?
jestem subiektywna, ale jakby mnie to spotkało, nie spoczęłabym i nie umiała cieszyć się urlopem mając świadomość,że koty które mam 10 lat

niedługo staną się bezdomne ?
tak się nie robi, po prostu, po ludzku
ps. Hutek, oczywiście, że rodzina na pierwszym miejscu, że dzieci itp co do tego to nie ma najmniejszych wątpliwości, ale wiesz co ? w tym całym działaniu nie widzę serca poza kilkoma użalającymi się nad sobą

wpisami, TOTALNY BRAK DZIAŁANIA poza marnym fb, nic ! ani ogłoszeń ani aktywności w wątku, więc czego się spodziewać ? litości i zrozumienia ?[/quote
Jako stały czytelnik Twojego wątku, jestem pełen uznania za to co zrobiłaś dla swoich kotków - a zwłaszcza dla kotki, mojej ziomki

, i wierzę, że Twoje postępowanie byłoby zupełnie inne. Ja mówię szczerze nie byłem w takiej sytuacji w jakiej znaleźli się autorzy wątku więc nie wiem jakbym się zachowal. Wiem tylko że nie mogę pozwolić sobie na kolejne koty ponieważ liczę się ze zdaniem mojej TŻ. Dokarmiamy koty bezdomne i uratowaliśmy jedno kocie życie. Spotkałem się z negatywnymi opiniami mojej osoby ze strony forumowiczow - jaki to jestem zły i beznadziejny bo nie przygarnąłem w zeszłym roku kociąt z działki. Czyli na tym forum miernikiem oceny człowieka jest ilość posiadanych kotów,
im więcej kotów ktoś posiada tym lepszym jest człowiekiem? Oceniono mnie na podstawie kilku zdań, a prosiłem tylko o pomoc w znalezieniu domków.
I, zresztą tak samo jak autorkę tego wątku i jej męża. TAKIE OSĄDZANIE INNYCH NA PODSTAWIE KILKU ZDAŃ JEST POPROSTU OBSESYJNIE CHORE. Pomimo tego, lubie to forum bo jest skarbnicą wiedzy o kotach, wiele się dowiedziałem o tych wspaniałych zwierzętach. Dlatego mam jednego kota ponieważ chcę mu zapewnić jak najlepsze warunki życia, co mi się udaje w 100%, nie prosząc nikogo o pomoc finansową