Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
anastazja13 pisze:BO wzielam kota innego niz alkaida?
my uwazamy ze dobrze zrobilismy, i jestesmy odpowiedzialni. Smieszy mnie tekst "pedzilabym odebrac kota" czemu? bo nie znajduje zadnych odpowiedzi
anastazja13 pisze:ależ droga Neigh-ja dobrze o tym wiem. Też napisałam post ale coś sie nie wyslal...podziwwiam Was i szanuje. I nie mam zamiaru sie z nikim klocictyle odemnie
anastazja13 pisze:Boże... kłóce sie z Wami-zle, pisze ze Was podziwiam-zle. Zdecydujcie sie. To nie ja jestem niedojrzala, to Wam ciagle zle i z nikogo nie drwie ale widze ze "czytanie miedzy wierszami" opanowaliscie w stopniu rewelacyjnym
kotkins pisze:Nikt nie proponował Ci, Anastazjo rzeszy kotów?
A dlaczego miałby?
Wchodzisz na forum.Klikasz w dział "Kociarnia".Czytasz pierwszy wątek...drugi...trzydziesty...za trzydziestym trzecim-JEST!!!
Piszesz "jestem zainteresowana".
Tak zrobiłam ja.Nieśmiało zapytałam Neigh o Teosia.
Byłam jak Ty nowa tutaj.Nikt mi nikogo nie przesyłał z końca Polski na drugi.sama pojechałam po MOJEGO kota.
kotkins pisze:Koty u Anastazji mają 50% na 50%.
Może się im uda, może Anastazja i jej chłopak nie rozstaną się i on nie wyjedzie a ona nie wróci do domu rodzinnego z dużym nienawidzącym kotów psem...może jak im się urodzi dziecko to nie będą przeszkadzały im kłaczki na sofie...może nawet koty wykastrują/wysterylizują?
Może.
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar i 12 gości