Moja kotka ma robaki!!!!!!!!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Śro sie 31, 2011 12:41 Re: Moja kotka ma robaki!!!!!!!!!!

Niestety obawiam się najgorszego.

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Śro sie 31, 2011 13:44 Re: Moja kotka ma robaki!!!!!!!!!!

A ja sie obawiam, ze wszystkie sie dajemy podpuszczac gowniarzowi, ktory ma wakacje i sie nudzi

Mary_Poole

Od: Wto lut 03, 2009 21:51

Post » Śro sie 31, 2011 15:12 Re: Moja kotka ma robaki!!!!!!!!!!

:?: :?: :?: :?:
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Śro sie 31, 2011 18:16 Re: Moja kotka ma robaki!!!!!!!!!!

Mary_Poole pisze:A ja sie obawiam, ze wszystkie sie dajemy podpuszczac gowniarzowi, ktory ma wakacje i sie nudzi

Obyś miała rację, bo jeśli się mylisz, to kolejny kot umiera niepotrzebnie, bo ktoś się wstydzi pójść do weta, choć używać wulgaryzmów - już nie.

MaryLux

Post » Śro sie 31, 2011 20:17 Re: Moja kotka ma robaki!!!!!!!!!!

Wet powiedzial ze zalozy ksiazeczke do szczepien jak wyzdrowieje.Dostała zastrzyk w szyje i tabletki 2 ktore trzeba lamac na 4 czesci 1 i codziennie na wieczor jej dawac 1/4 tabletki przez 8 dni.Wet dal jej te tabletki to sa jakies na apetyt bo chyba ta tabletka na psa za mocna na nia zadzialala tak powiedziala.POwiedziala ze dojdzie do siebie po tych tabletkach.A co do amstafa to on jej nic nie robi tylko kotka na niego zle reaguje ucieka od niego i nie daje mu podejsc najeza sie i go drapie.A z tamtym kotkiem co mi zginal to odrazu na 1 dzien przezwyczilismy tamten kot dobrze reagowal 0 strachu to potem juz spal z psem na jednym legowisku przytuleni i kolo budy psa chodzil sobie normalnie kotek spal z nim w budzi w dzien:))

Adziks

Od: Śro sie 24, 2011 23:07

Post » Śro sie 31, 2011 22:17 Re: Moja kotka ma robaki!!!!!!!!!!

Dobrze ,ze wreszcie się odezwałeś, bo bardzo sie martwiłam.
A JAK TE TABLETKI SIĘ NAZYWAJĄ?
Mierzyła jej temperaturę?Badała czy ją nic nie boli?
Jak w ogóle sie czuje?Napisz coś więcej.

A tamten kotek moze wychował się z psem
i się nie bał, a ten nie miał wcześniej kontaktu z psami i sie boi.

gisha

Od: Wto sty 17, 2006 12:01

Post » Czw wrz 01, 2011 8:59 Re: Moja kotka ma robaki!!!!!!!!!!

Adziks pisze:Wet powiedzial ze zalozy ksiazeczke do szczepien jak wyzdrowieje.Dostała zastrzyk w szyje i tabletki 2 ktore trzeba lamac na 4 czesci 1 i codziennie na wieczor jej dawac 1/4 tabletki przez 8 dni.Wet dal jej te tabletki to sa jakies na apetyt bo chyba ta tabletka na psa za mocna na nia zadzialala tak powiedziala.POwiedziala ze dojdzie do siebie po tych tabletkach.A co do amstafa to on jej nic nie robi tylko kotka na niego zle reaguje ucieka od niego i nie daje mu podejsc najeza sie i go drapie.A z tamtym kotkiem co mi zginal to odrazu na 1 dzien przezwyczilismy tamten kot dobrze reagowal 0 strachu to potem juz spal z psem na jednym legowisku przytuleni i kolo budy psa chodzil sobie normalnie kotek spal z nim w budzi w dzien:))

Matko święta, wy trzymacie amstaffa w BUDZIE? W zimie też? To jest pies bez podszerstka, on nie powinien być w budzie :? Nie wspomnę o psychicznych potrzebach...
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Czw wrz 01, 2011 9:25 Re: Moja kotka ma robaki!!!!!!!!!!

Mam nadzieję, że jak podpowiemy Ci jak nalezy prawidłowo opiekowac sie zwierzętami to będziesz tak robił :wink:
Co Forum na to? :wink:
ObrazekObrazek

martka

Od: Śro gru 28, 2005 23:11

Post » Czw wrz 01, 2011 9:29 Re: Moja kotka ma robaki!!!!!!!!!!

Najważniejsze, co sam Adziks na to. Jeśli nie zechce, to możemy sobie do woli klepać w klawiaturę, a i tak g... z tego będzie...

MaryLux

Post » Czw wrz 01, 2011 9:48 Re: Moja kotka ma robaki!!!!!!!!!!

XAgaX pisze:
http://www.powiatslupsk.info/glowczycewies.htm

Odległość od Słupska: 32 km

w poprzednich wątkach padła już propozycja pomocy w kastracji bezdomnych kotów, którą całym sercem popieram, warto też pogadać z właścicielami matek kociąt od których autor wątku brał kociaki o kastracji. Może ktoś zna wolontariuszy z tamtych okolic?

dostałam info od koleżanki - jest TOZ w Słupsku, ktoś ma z nimi kontakt?

Słupsk
ul. Włodkowica 17 m.5, 76-200 Słupsk
tel. 59 843-01-58
konto: 44 1020 4649 0000 7702 0002 8795
Ostatnio edytowano Wto wrz 06, 2011 9:25 przez VeganGirl85, łącznie edytowano 2 razy
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Czw wrz 01, 2011 17:57 Re: Moja kotka ma robaki!!!!!!!!!!

Z kotkiem dzisiaj dobrze.Normalnie pije i je chodzi bez zamuły powoli wraca do zdrowia.A co do amstafa to pies sie wychowal w budzie w dzien siedzi jak jest cieplo w zime calymi dniami siedziw domu i wieczorem od 20 do 10 rano tez w domu.Jak deszcz to do domu tylko jak jest cieplo w budzie.Moj amstaf jest taki ze takiego nie widzielisci bo jest wogole inny pod wzgledem achowania wychowany przez nas.Nikogo nie gryzie dla dzieci bardzo przyjazny lubi biegac bardzo za kijem.Spryciarz potrafi wisiec zawueszony zebami nawet na galezi.Nie martwcie sie o psa.Nie znam nazwy tabletek ale ta nasza wet to ona sie tam dupa zna nic mu nie sprawdzala czy boli nie mierzyla goraczki nic.Dala zastrzyg leki itd

Adziks

Post » Czw wrz 01, 2011 19:51 Re: Moja kotka ma robaki!!!!!!!!!!

To dobrze ze kicia lepiej sie czuje :D
Ta wetka to faktycznie marna :(
A bywasz czasami w Słupsku?tam jest fajna wetka,siostra naszej forumowiczki, tez lekarki od zwierzaków.
Gdybys mógł się tam wybrac, to dam Ci namiary.
Az strach korzystac z uslug tej z Twojej miejscowości.
Fajnie że amstaf dobrze wychowany , bo to super psy, tylko potrzebują dobrego prowadzenia.
A w jakim on jest wieku?
No i dobrze, ze pies jest w domu , jak zimno i pada.
Dbaj o te swoje zwierzaki, pytaj o rady, chętnie pomozemy, tylko proszę, uzywaj kulturalnego języka, bo tu większości kobiety i bardzo razi jak wulgarnie się wyrażasz, a pozatym w regulaminie forum jest, ze nie mozna uzywac brzydkich wyrazów.

gisha

Od: Wto sty 17, 2006 12:01

Post » Czw wrz 01, 2011 20:12 Re: Moja kotka ma robaki!!!!!!!!!!

amstaf ma 4,5 roku.wie ze kota ma nie ruszac on probowal sie z tym zaprzyjaznic robil podchody probowal go lizac ale ten sie nie dawal bal sie.

Adziks

Post » Pt wrz 02, 2011 9:30 Re: Moja kotka ma robaki!!!!!!!!!!

Powiem szczerze, byłam zaskoczona tym, że masz podawać tabletkę (1/4, wiem) codziennie. Moje koty dostawały w kocięctwie odrobaczacz co kilka dni. Ale w ciągu tych kilku lat mogło się coś zmienić.

MaryLux

Post » Pt wrz 02, 2011 10:32 Re: Moja kotka ma robaki!!!!!!!!!!

MaryLux pisze:Powiem szczerze, byłam zaskoczona tym, że masz podawać tabletkę (1/4, wiem) codziennie. Moje koty dostawały w kocięctwie odrobaczacz co kilka dni. Ale w ciągu tych kilku lat mogło się coś zmienić.

Zmieniło się - teraz część wetów zaleca cyklami po 3-5 dni. Moje maluchy tak właśnie były ostatnio odrobaczane (zalecenie dr Czajki z Boliłapki)
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

[poprzednia][następna]