OTW4-Żuczku,Żuczku ...:( Nowe foty od 96

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Sob cze 18, 2011 8:07 Re: OTW4-Srebrna Igunia i plamiasty Ignaś DS szukają!

Asiu wrócą miejmy nadzieję i inne ,mi w pracy swego czasu tez na długo zaginęła kotka i w końcu powróciła.TZ to chyba czymś innym karmiony skoro przy jego talerzu towarzystwo siedzi. :lol: Dzisiaj u mnie towarzystwo zaspało i nie było tupotu nóżek o 3 rano.Pańcia wyspana więc. :1luvu:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Sob cze 18, 2011 8:10 Re: OTW4-Srebrna Igunia i plamiasty Ignaś DS szukają!

Asiu,zaglądam,kibicuję tylko nie mam czasu napisać;wielkie dzieki za podrzucanie "targowiska" :ok: :1luvu:

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Sob cze 18, 2011 8:40 Re: OTW4-Srebrna Igunia i plamiasty Ignaś DS szukają!

Ale dobrze, że ruda kotunia, już nie będzie rodzić nieszczęśliwych koteczków.
Może troszeczkę się przytuczy. Jednak jesteś niesamowitym negocjatorem, że udało Ci się to wywalczyć u Pani od koteczki!
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Sob cze 18, 2011 8:54 Re: OTW4-Srebrna Igunia i plamiasty Ignaś DS szukają!

meksykanka pisze:Ale dobrze, że ruda kotunia, już nie będzie rodzić nieszczęśliwych koteczków.
Może troszeczkę się przytuczy. Jednak jesteś niesamowitym negocjatorem, że udało Ci się to wywalczyć u Pani od koteczki!

Raczej miałam szczęście. Bo pani juz odmówiła kilku osobom pomocy. Tutaj nikt po kociaki sie nie zgłosił z rodziny a miał to zrobić.Zaczęły brudzić, należało je karmić już...Więc wydatki większe.A kot był zajęty powiększeniem kolejnym rodziny z rudzielcową na oczach pani. Myślę,ze jeszcze kilak dni ,pani by ochłonęła i nici by były. Dobry czas ,dobry moment.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>

Post » Sob cze 18, 2011 9:46 Re: OTW4-Srebrna Igunia i plamiasty Ignaś DS szukają!

No zaraz, zaraz...
Ale kto napierał?
Kto trwał?
Kto wytrzymał mimo... pewnych, takich, jakby tu powiedzieć... nieparlamentarnych słów, które z ust Pani padły wobec Ciebie i na pewno pochwałą nie były.
Dzięki temu uporowi wykorzystałaś właściwą chwilę :ok:
Jedna ceigiełka więcej.
I o to chodzi... budowa trwa :kotek: :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Sob cze 18, 2011 13:16 Re: OTW4-Srebrna Igunia i plamiasty Ignaś DS szukają!

Moze trochę i tak.Bo te "cud" słowa były mocno przykre.

Ignaś obudził się po południu i wyruszył do kuchni .W gary spojrzeć. W tej miseczce te chrupeczki-oj nie mam na nie smaka :roll: A moze tą saszeteczkę bym próbnął-oj nie idzie mi :roll: Ta puszeczka-też błeee :roll: Nosem kręci,smętnie zerka. Dostał dziecięce chrupeczki tak ekstra.Do osobnej miseczki.Tylko cichcem dla niego. Zagrzebał miskę w terakocie i wydreptał obrażony z kuchni.
Nastka ją dopadła.Znalazła troszkę zapasu wolnego przy pępuszku chyba.
Obrazek

ASK@

Post » Nie cze 19, 2011 4:55 Re: OTW4-Srebrna Igunia i plamiasty Ignaś DS szukają!

Dziś ranek mokry.Wróciłam całą ociekająca.Dosłownie. Wszystkie koty wcześniej w domu zaczęły urzędowanie.Za wcześnie. Rudzik jak zwykle był nie po tej stronie drzwi.Kuwety pełne.Próba podniesienia TZ by koty wpuszczał i wypuszczał z pokoju córki przeszły bez echa.Jak wiadomo wszystkim kotom,jak ja wstaję to micha musi być. I tak też teraz było. Wytresowały mnie okrutnie. Ale ja też pojętna jestem.Nawet za bardzo. :cry:
Dzikunki były prawie wszystkie. Posesjowy rudy tylko nie przyszedł.I te z pobliskiej szkoły. Ale rok szkolny kończy się i przylezą. :cry:
Sekutnik czeka pod samochodami wytrwale.Połyka wprost jedzenie.Oczki nadal be,ale nie ma problemu z łykaniem antybiotyku.

Wczoraj rury nam zatkało.Dzień spełzł na ich odetkaniu.Stare,blokowe rury.Potem sprzątanie i takie tam. Ot sobota.Jak nie wet to hydraulik potrzebny.

Proszę zajrzyjcie na wątek.Podbijajcie.Znów pilne. :cry:
viewtopic.php?f=1&t=129228&start=0
Obrazek

ASK@

Post » Nie cze 19, 2011 8:21 Re: OTW4-Srebrna Igunia i plamiasty Ignaś DS szukają!

Witaj Asiu! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Też miewam w bloku takie "cudne "niespodzianki jak zalania,zatkane rury itp-ot uroki mieszkania w bloku-starym bloku :?
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Nie cze 19, 2011 9:07 Re: OTW4-Srebrna Igunia i plamiasty Ignaś DS szukają!

kropkaXL pisze:Witaj Asiu! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Też miewam w bloku takie "cudne "niespodzianki jak zalania,zatkane rury itp-ot uroki mieszkania w bloku-starym bloku :?

Hej Kasiu. :1luvu:
dawno nie było ciebie.Fakt,ja na "twoje podwórko" tez mało ostatnio zaglądam.

Skończyłam teraz mycie garów po wczorajszym bo dopiero późnym wieczorkiem udało sie rury odetkać.Dziś niedziela,TZ w domu śpi, Igiełki tez śpią w łóżku 8O więc dzień kota im zrobiłam.I nie waliłam kuwetami i garami od świtu.
Bo Igiełki odkryły od wczoraj istnienie zasłanego wyrka :lol:
Obrazek

ASK@

Post » Nie cze 19, 2011 9:09 Re: OTW4-Srebrna Igunia i plamiasty Ignaś DS szukają!

Dzielni odkrywcy :ok: :lol:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Nie cze 19, 2011 9:37 Re: OTW4-Srebrna Igunia i plamiasty Ignaś DS szukają!

U mnie lodówka naprawiona!
Ale smutki - niestety zawsze się znajdą :(
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Nie cze 19, 2011 9:58 Re: OTW4-Srebrna Igunia i plamiasty Ignaś DS szukają!

meksykanka pisze:U mnie lodówka naprawiona!
Ale smutki - niestety zawsze się znajdą :(

Smutek jest zawsze i wszędzie.Wszechobecny szczególnie tam gdzie coś złego się stworzeniom dzieje. Nalezy robić swoje.Od kuwety ,do kuwety...
Obrazek

ASK@

Post » Nie cze 19, 2011 10:34 Re: OTW4-Srebrna Igunia i plamiasty Ignaś DS szukają!

ASK@ pisze:Hej Kasiu. :1luvu:
dawno nie było ciebie.Fakt,ja na "twoje podwórko" tez mało ostatnio zaglądam.

Asieńko-doła mam ,to i nie zaglądam nawet do siebie,a i Tobie się nie dziwię,że nie zaglądasz-mało masz zajęcia?
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Nie cze 19, 2011 11:33 Re: OTW4-Srebrna Igunia i plamiasty Ignaś DS szukają!

Wieści od Niusi:
...Dziewczynki sprawują się na medal. Już ustało wszelkie fukanie, za to są gonitwy - ale to wciąż na pół tylko zabawa, na pół nerwy.

Wybraliśmy imię, to znaczy TŻ wybrał - małą nazwaliśmy Daisy.

Więc Daisy zachowuje się jakby u nas była już od bardzo dawna, teraz wszędzie jej pełno - apetyt ma taki, jakby była conajmniej dwa razy większym kotem. Mamy małe przejścia kuwetkowe, ale radzimy sobie.

...Daisy ...Ostatnio usiadła obok Kawy i zaczęła ją lizać po łebku - Kawa kilka sekund dzielnie wytrzymała, ale potem uciekła.
...
Daisy śpi z nami w łóżku - właściwie to przytulona do TŻa.
...
Mimo wszystko, nie jest nawet w połowie tak źle, jak się spodziewałam. Obie kicie bardzo dzielne. Do kuwetki krytej już się przyzwyczaiły, ale póki co chyba wolą tą starą, która teraz stoi "awaryjnie".

;).

Mała dzielna Daisy :1luvu: Śliczne imię i do niej pasujące bardzo. Moja pięknooka i skrzywdzona przez złych ludzi Daisy.Tak bardzo się o nią martwiłam.Teraz też jeszcze mam napady leku. Ta kuwetka mnie martwi,choć nie wykluczam,że to obie dziewczynki mają stresowe wpadki.Mała już u nas przestała robić poza kuweta. Ale tyle zmian w tak krótkim czasie.
Dzięki za kciuki wszelkie.
Bądź szczęśliwa dzieciaku. :1luvu:
Obrazek

ASK@

Post » Pon cze 20, 2011 5:19 Re: OTW4-Srebrna Igunia i plamiasty Ignaś DS szukają!

Dobre wieści, złe wieści, codzienna walka, zatkane rury... ech, życie...
Zaglądam codziennie, choć nic nie piszę. :oops: Ale duszą zawsze jestem z Wami. :1luvu:

Foty! Foty!
(Będą w odcinkach, bo mi strasssssnie dużo Asia zadała... :oops: )

Igiełki i Nastka :1luvu:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

cdn... :wink:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

[poprzednia][następna]