Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
milena88 pisze:Bystry Twój kocurek a warto by przyszły właściciel poświęcał mu sporo czasu[+inny kot/pies] bo ten fakt potrafi zdziałać cuda_różnych rzeczy można kota nauczyć w formie zabawy a i kot jest zadowolony że ma urozmaicenie w domu,<puki co nie odwarze się dokocić do mojej jedynaczki> pozdrawiamy Was
monitomi pisze:Nie będzie dziwnie wyglądało, bo nie raz były ogłoszenia np. o brytkach czy kotach syberyjskich do adopcji. Czasami ktoś ma jednego kota i szuka mu towarzysza, a czasami po prostu ktoś trafia na forum przez przypadek i akurat może się zakochać.
Może też ktoś z forum zna osobę, która szuka kota dla siebie i tak pocztą pantoflową można znaleźć cudowny domek.
Po południu dodam ogłoszenia na forach![]()
Tylko napisz czy Burmi może mieć choć jednego łagodnego kota do towarzystwa, bo już nie pamiętami jaki ma stosunek do dzieci
kryst81 pisze:Tak jest bardzo bystry! dlatego jest dla mnie bardzo ważne, żeby trafił do domku, gdzie nie oczekuje się od kota, żeby był tylko kanapowcem, który przyjdzie raz na jakiś czas na kolana pomruczeć (to też robi)
a będzie można poświęcić mu czas na zabawę czy naukę
pozdr
monitomi pisze:kryst81 ja doskonale pamiętam tą feralną adopcję, moim zdaniem ktoś kto oczekuje od kotów wielkiej miłości po 2- 3 dniach nie ma pojęcia o kotach, niestety.
Wysłałam Ci PW. Na prawdę nie ma problemu abym Ci pomogła ogłaszać Burmiego
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 28 gości