Teraz je tylko papkę z gotowanego kurczaka.
A od wczorajszego popołudnia kupki nie było wcale

P.s trzymajcie kciuki

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Ozymandias pisze:Tygryski:- biało-bure dwie sztuki kocurki ok. 8 tygodni- dają się złapać
- biało-bura dziewczynka- siostrzyczka biało burych chłopców- bardzo dobry stan zdrowotny, niestety od człowieka ucieka, a złapana rzuca się z pazurami i fuka
- są przepięknie umaszczone
- aby się oswoić potrzebują kontaktu z człowiekiem
- bardzo ładnie korzystają z kuwetki
Na moje oko mają nie więcej niż 7 tygodni i straszny kk, z powodu którego chudną w oczachMoże ktoś mógłby zabrać je na DT. Pliss ...
Biało-bury kocurek1:
Biało-bury kocurek2:[
Reszta zdjęć tygrysków:
Uploaded with ImageShack.us
A tutaj dowód na to, że Tygryski są kuwetkowe![]()
Duża czarna Cudowna:
Jest to najcudowniejsza kocica na świecie. Ma około roku. Piękne, aksamitne czarne futerko oraz pędzelki na uszkach. Podobno jest wysterylizowana, ale ma podejrzanie duży brzuszek. Na widok człowieka od razu zaczyna mruczeć i ugniatać łapkami. Jak odchodziłyśmy, to patrzyła na mnie takimi proszącym wzrokiem. Ona opiekuje się małymi kociakami. One lgną do niej, a ona ma cały brzuch przez nie wymemłany. Z takim charakterem zasługuje na najwspanialszy domek na świecie.
Biało-bure:
- na moje oko to kotka
-3,5 miesiąca
- ślicznie, symetrycznie umaszczona z różowym noskiem, budowa ciała typu "kuleczka"![]()
- mały dzikus, ale zainteresowany człowiekiem ( co widać na zdjęciach)
Biało-czarna kotka:
- około roku
- dzika, ale po pewnym czasie przebywania w schronisku każdy kot dziczeją; czasem potrzeba trochę serca i zainteresowania człowieka, aby taki kot stał się jego najlepszym przyjacielem
Na koniec najnowszy "nabytek" schroniska, czyli szylkretka:
- pięknie umaszczona ( bardzo równe łaty![]()
- "człowiekolubna"
Dzisiaj została wysterylizowana, więc była mało fotogeniczna, ale mam nadzieję, że jak trochę wydobrzeje, to może uda się zrobić lepsze zdjęcia. Z własnego doświadczenia wiem, że tri to wyjątkowe koty. Moja przepiękna Bellunia udowadnia i to każdego dnia![]()
A oto i tikolorka:
Bardzo prosimy o pomoc w ogłaszaniu kotków i w szukaniu om DT/DS. One naprawdę bardzo potrzebują pomocy. Ja nic poza zabraniem najciężej chorej koteczki nie mogłam nic zrobić. Mam nadzieję, że uda się ją uratować. Na pewno będę o nią walczyła ( chociaż do porodu zostało mi całe 5 dni).
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości