+++Kotki Dorotki+++

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro mar 24, 2010 11:58 Re: +++Kotki Dorotki+++ Ramzes, Sheba (DT)-zdjęcia str 7

Witamy się w południe :D

Co tam u moich kociaczków.
No więc :D ryzyko pozostawienia Sheby na pokojach a nie w łazience się .................
opłaciło.
Było siku w kuwecie i później kupka też w drugiej kuwecie (nie do końca trafiona ale już postęp)
Sheba chodzi za Ramzesem krok w krok, grucholi do niego i koniecznie chce sie ocierać.
A Ramzes super facio się od niej ogania- czasami nawet brutalnie.
Wogóle Sheba tak się zachowuje jakby miała rujkę 8O .
Marta też to widziała i obie się dziwimy bo przecież w tamtym roku była sterylka.
Sheba nadal bardzo lubi się bawić wędeczką i wpadłam na pomysł i czasami sznureczek ląduje na mojej nodze i............... Sheba też łapkami(brrr pazurkami) na mojej nodze ląduje.
Zdażyło się też że oparła łapki na mojej dłoni w pogoni za wędką :twisted:
Ogólnie jest piękna i spokojna- aż żal że taka nieufna :(

A teraz konkurs:
Kto jest kto ciąg dalszy :D

1. Obrazek

2. Obrazek

Później wkleję więcej zdjęć ale teraz nie chcę podpowiadać :lol:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Śro mar 24, 2010 18:33 Re: +++Kotki Dorotki+++ Ramzes, Sheba (DT)-zdjęcia str 7

Na 1 moje kociambry :D
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Post » Śro mar 24, 2010 19:06 Re: +++Kotki Dorotki+++ Ramzes, Sheba (DT)-zdjęcia str 7

Nr 1 RAMI
Nr 2 SHEBA

:mrgreen:
MIKUŚ

Post » Śro mar 24, 2010 19:08 Re: +++Kotki Dorotki+++ Ramzes, Sheba (DT)-zdjęcia str 7

A w nagrodę mogę wybrać któregoś z kota :wink:
MIKUŚ

Post » Śro mar 24, 2010 20:38 Re: +++Kotki Dorotki+++ Ramzes, Sheba (DT)-zdjęcia str 7

MIKUŚ pisze:A w nagrodę mogę wybrać któregoś z kota :wink:

obydwa :mrgreen:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Czw mar 25, 2010 8:07 Re: +++Kotki Dorotki+++ Ramzes, Sheba (DT)-zdjęcia str 7

Witamy z rana czarnulki :ok:
Ramzes jak na faceta przystało ma większy kinol :mrgreen:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Czw mar 25, 2010 12:18 Re: +++Kotki Dorotki+++ Ramzes, Sheba (DT)-zdjęcia str 7

mar_tika pisze:Witamy z rana czarnulki :ok:
Ramzes jak na faceta przystało ma większy kinol :mrgreen:

No witam Basia oczywiście zgadła :D
I mniejsze bo wiecznie zaspane oczka :ryk:
Ostatnio edytowano Czw mar 25, 2010 12:22 przez Dorota Wojciechowska, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Czw mar 25, 2010 12:21 Re: +++Kotki Dorotki+++ Ramzes, Sheba (DT)-zdjęcia str 7

Obiecane zdjęcia :D
SHEBA
Obrazek

Obrazek
RAMZES
Obrazek
Obrazek

A tu razem
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Czw mar 25, 2010 16:27 Re: +++Kotki Dorotki+++ Ramzes, Sheba (DT)-zdjęcia str 7

Sheba wczoraj drugi dzień pozostawiona na pokojach, spisała się dzielnie.
kupa była w kuwecie a siku juz pod moją obecność też w kuwecie.
Nie mam jak pochwalić dziewczynki bo jakoś nie ma ulubionych potrawek.
Ogólnie bardzo malo je i w zsadzie tylko suche.
Mokre zostawialam jej w kryjówce ( pod wanną) i bylo zawsze ledwo liźnięte.
Do czasu........................
Do czasu gdy ramzes wyczaił że tam też jest micha.
I od wczoraj w zasadzie Sheba nie ma szans na mokre :evil:
Ramzes zje swoje i zaraz truchtem leci pod wannę.
A Sheba tylko powąch i zakopuje :ryk:
Ale slyszę i widze że suchego dosyć podjada.
Sheba bardzo się lubi bawić.
W nocy namiętnie o 3-ciej zaczyna zabawę z pilką lub myszką.
A jak bawimy się wędką to Ramzes raz na 10 załapie się na zdobycz.

Dzisiaj rano Sheba miała przygodę.
Jak zawsze chciała wskoczyć na kibelek i na pralkę.
Ponieważ ja byłam w łazience chciała to zrobić błyskawicznie i hyc na kibelek a tam mala miseczka, która pod jej cięzarem się wywróciła wrzucając dupkę Sheby do kibelka.
Wyskoczyła jak opażona i schowała się w koszyku na szafie.
A Ramzes ze strachu miał ogon jak wiewióra :ryk:
Biedna Shebunia :?

jest taka śliczna, tak chodzi i ociera się o wszysko że normalnie nie mogę wytrzymać że nie da się pogłaskać.
Kurcza co tu zrobić żeby dziewczynę przekonać :|
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Czw mar 25, 2010 19:47 Re: +++Kotki Dorotki+++ Ramzes, Sheba (DT)-zdjęcia str 7

Czyli Shebie mija stresik związany z przeprowadzką.
A co do miziania ,a nawet dotykania Sheby to kochana upłynie dużo czasu zanim dziewczyna da ci się dotknąć :roll: A może nie nastąpi to nigdy.Poprostu trzeba ją zaakceptować taką jaka jest.Trzymam za was kciuki :ok:

mar_tika

Post » Pt mar 26, 2010 12:18 Re: +++Kotki Dorotki+++ Ramzes, Sheba (DT)-zdjęcia str 7

Normalnie załamałam się.
Sheba znowu sika i to w nowe miejsca.
Wczoraj po pracy byłam zadowolona bo nigdzie siku nie było.
Nie było też co prawda w kuwecie, no ale to trochę niepokoiło dlaczeko tak mało sika.
W nocy słyszę że Sheba zakopuje podkłady na materacu.
Zaglądam sucho?
Za pół godziny znowu kopie - zaglądam sucho, ale przechodząc poczułąm mooooocz 8O .
Szukam a ta małpa nie na materac gdzie rozlożone podkłady tylko centralnie po poduchach- podpieraczach narożnikowych.
Zlała dokładnie 3 wielkie poduchy :cry:
Normalnie załamałam się bo tego już nie da się wyprać za wielkie. Zapachy zostaną dla innych nowych tymczasów mogą być zachętą.

Nie wiem co robić.
Izolować jej nie mamj jak - w łazience jest za ciasno i za ciepło(duszno) na dłuższe zamknięcie.
Ustaliłam z Martą że narazie pożyczę klatkę z Kociej Chatki, ale to wg mnie też rozwiązanie na trochę.
Przykro mi jak nie wiem co.
Normalnie taka fajna kicia, juz tak fajnie się zachowująca w domu.
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Pt mar 26, 2010 15:01 Re: +++Kotki Dorotki+++ Ramzes, Sheba (DT)-ZAŁAMKA :o(

Myślę, że warto wypróbować...:

http://www.vitopar.pl/

cieplinka

Od: Wto mar 02, 2010 16:48

Post » Pt mar 26, 2010 17:41 Re: +++Kotki Dorotki+++ Ramzes, Sheba (DT)-ZAŁAMKA :o(

i na 1 :?
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Pt mar 26, 2010 18:13 Re: +++Kotki Dorotki+++ Ramzes, Sheba (DT)-ZAŁAMKA :o(

A ja mam wolne do środy więc na wątku będzie z mojej strony cisza, chyba że cioteczki podrzucą :lol:

W poniedziałek na 12-tą jestem umówiona na zabieg paszczowy Ramzesa.
trzymajcie proszę kciuki.
I ogromniaste :ok: poproszę coby francę (czytaj Shebę) złapać i wsadzić do kaltki :|
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Pt mar 26, 2010 19:54 Re: +++Kotki Dorotki+++ Ramzes, Sheba (DT)-ZAŁAMKA :o(

Trzymam mocno zaciśnięte kciuki i za Ramiego i za Shebuchę.Jak już dziewczyna bedzie siedziała w klacie spróbuj złapać jej siuchy do badania.Może trzeba wykluczyć zapalenie układu moczowego?

mar_tika

[poprzednia][następna]