WARSZAWA - KREMOWY skołtuniony PERS ..

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie lut 28, 2010 16:50 Re: WARSZAWA - KREMOWY skołtuniony PERS ..

Nikt do kocia nie zagląda... :?

iwop

Od: Sob lut 24, 2007 19:47

Post » Nie lut 28, 2010 17:21 Re: WARSZAWA - KREMOWY skołtuniony PERS ..

Jak to nie zagląda, tylko mnie nie stać na ARMANI'ego :cry: :cry: :cry:
Jasmina

Post » Nie lut 28, 2010 19:45 Re: WARSZAWA - KREMOWY skołtuniony PERS ..

też zaglądam 8)
Obrazek

Ruach

Od: Pt sty 05, 2007 8:40

Post » Nie lut 28, 2010 19:49 Re: WARSZAWA - KREMOWY skołtuniony PERS ..

Bidulek. Śliczny ale bidulek.

elzak3

Od: Pon lis 19, 2007 11:31

Post » Nie lut 28, 2010 19:55 Re: WARSZAWA - KREMOWY skołtuniony PERS ..

Nie przyjedzie do mnie ! Rozmawiałam z wetka - prawdopodobnie znalazł juz stły domek! :D
To w ogóle super chłopiec, bo czesać się nawet lubi - aż mnie z zazdrości skręciło! :evil:

iwop

Post » Nie lut 28, 2010 20:08 Re: WARSZAWA - KREMOWY skołtuniony PERS ..

Właśnie dzwoniła do mnie gagucia, ale na razie jeszcze nie zapeszamy, może wróci. Ale domek chyba fajny, z tego, co pamiętam, ma psa i kota, klienci lecznicy. No kciuki wielkie trzymam za kocia. iwop, naprawdę ogromne dzięki za odzew! Zaraz ci znajdę jakiegoś innego brzydkiego kotka :wink:

gosiar

Od: Sob paź 29, 2005 12:30

Post » Nie lut 28, 2010 20:09 Re: WARSZAWA - KREMOWY skołtuniony PERS ..

życzymy szczęścia kotku!! :)
Serniczek

Post » Nie lut 28, 2010 20:11 Re: WARSZAWA - KREMOWY skołtuniony PERS ..

A ja już mu domek kupilam :roll: Skręca mnie z zazdrości, to że wywalił brzuch do golenia... :evil:

iwop

Post » Wto mar 02, 2010 19:26 Re: WARSZAWA - KREMOWY skołtuniony PERS ..

Dopiero tu dotarłam... Jak ja bym takiego foczka wzięła, ale niestety, nie da rady...

Mam nadzieje, że będą dalsze wieści.
Obrazek

Agulas74

Od: Pt maja 11, 2007 12:30

Post » Śro mar 10, 2010 19:09 Re: WARSZAWA - KREMOWY skołtuniony PERS ..

Wieści są takie sobie. Dom był naprawdę fajny ale kocurek niestety wrócił - taka była umowa - w ubiegłym tygodniu. Zaakceptował się cudownie z kotką rezydentką już po kilku dniach spały razem w koszyku - niestety ewidentnie nie zaakceptował malutkiego dziecka. Po kilku próbach i radach, ze względu na bezpieczeństwo dziecka - i tak jak bachorów nie cierpie tak to rozumiem - dostał eksmisję w ubiegłym tygodniu...

Nie pisałam ponieważ w między czasie powstał plan żeby go przecież przebadać czy zdrowy czy na pewno to nie efekt choroby? Więc siedzi w klatce. Chory nie jest to już wiemy. Robi do kuwety. To chyba po prostu dziecko..
Dzisiaj pomagałam go dogolić do końca - jakieś dredziki co miał po pachami ostatnie i kilka kwestii estetycznych związanych z symetrią cięcia, co by nie wyglądał żałośnie.

Miałam nawet dzwonić po upewnieniu, że kot nie jest chory do iwop...ale..ale w piątek/sobotę ma przyjechać Pani, która ma już kilka kotów, wielki dom noi chce mu dać szansę. Czyli będzie kolejna próba.
Kot i tak będzie wymagał wizyt - bo świerzba trzeba wyciągać (truty już był ale czyścic trzeba bo masakra jakaś - czarno jak w d..e), bo oczy trzeba myć, bo dupę trzeba ogolić do końca, noi sprawdzić na koniec uzębienie bo strasznie śmierdzi. Jak zacznie przypominać kota - pod młotek pójdzie też kamień.

Dzisiaj przy goleniu trudnych miejsc dawał się przekupić drapaniem pod brodą. Wywala łapy na boki na plechach głowa do tłu i chce żeby drapać. Szkoda że taki śmierdziuszek bo pieszczoch ogromny...

gagucia

Od: Śro lip 20, 2005 2:54

Post » Śro mar 10, 2010 19:45 Re: WARSZAWA - KREMOWY skołtuniony PERS ..

gagucia pisze: sprawdzić na koniec uzębienie bo strasznie śmierdzi.

miał robione badania krwi?
jeśli nie, to ja bym zrobiła.. szczególnie pod kątem nerek.. ten smrodek z pyszka może być właśnie od nerek..
Opowieści o moich kociastych..
viewtopic.php?p=3620054#3620054

aamms

Od: Czw lut 17, 2005 15:56

Post » Śro mar 10, 2010 22:49 Re: WARSZAWA - KREMOWY skołtuniony PERS ..

Siuśki ma ok. To nie smrodek amoniakowy to podobno kilogramy kamienia, które mu trzeba zdjąć. Krwi nie miał oddawanej do analizy..kot nie ma żadnego sponsora - jest na krzywy ryj..Wiem, że były robione testy ale zabijcie mnie nie pamiętam już czy on miał i na fiv i na bialeczke ale wiem ze wszystko bylo ujemne.

gagucia

Post » Śro mar 31, 2010 11:57 Re: WARSZAWA - KREMOWY skołtuniony PERS ..

I co tam u Pudzianka...? :oops:

iwop

Post » Śro mar 31, 2010 16:58 Re: WARSZAWA - KREMOWY skołtuniony PERS ..

Kotu od 2 tygodni w nowym zakoconym domu. C
howa się cudnie, trafia do kuwety..może tam dzieciak non stop darł ryja, a kotu potrzebował spokoju. W każdym razie obecnie ogólny zachwyt jest nad kotem że cudowny i ah oh. A smrodek - trzeba było mu usunąć kilka zębów ze zgniłymi korzeniami i pomogło od razu.
Przepraszam że nie napisałam. Zjednej strony nie chciałam zapeszać drugiego domku a z drugiej tyle się działo...zresztą będzie wątek - szukamy domu dla 5 maluchów i mamy..

gagucia

Post » Śro mar 31, 2010 20:07 Re: WARSZAWA - KREMOWY skołtuniony PERS ..

Bardzo się cieszę!!! :1luvu:

iwop

[poprzednia]