MT:przesłodka i prześliczna tricolorka Maja ma domek :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon lip 24, 2006 21:12 MT:przesłodka i prześliczna tricolorka Maja ma domek :)

Jestem Maja.
Mam chyba z 8 tygodni. Mieszkałam sobie w takim niefajnym miejscu, mówili na to bazar, gdzie się zresztą urodziłam, ale przyszły takie duże i mnie stamtąd zabrały. Najpierw byłam u jednej Dużej, ale ona jest strasznie zajęta, więc mnie zabrali do innej Dużej.

Prychałam, uciekałam, chowałam się w kąt. Nie chciałam żeby mnie krzywdzili, i bałam się, bo ludzie przecież są źli dla kotków.... A ja jestem jeszcze takie kocie dziecko, jak mówi duża, czasem szukam mamusi, ssąc Dużej rąbek bluzki co ją śmieszy, podobno łaskocze....

Po niecałym tygodniu już nie prycham na Dużą. No, na obcych trochę jeszcze tak, ale szybko zaczynam im mruczeć na rękach... jednak Duzi potrafią być chyba fajni, co ?
Lubię się bawić. Będe wesołą koteczką, rozmruczaną i towarzyską. Teraz mieszkam w łazience na zmianę z sypialnią, i bardzo płaczę jak słyszę, że Duza jest w innym pokoju.
I nie lubią mnie te koty co tu są. Jeden jest fajny, próbowałam się do niego przytulać, ale trochę się mnie boi. Drugi strasznie buczy i prycha, a kotka to jakaś taka autystyczna. Nie rozumiem ich, ja przecież jestem taka towarzyska i fajna!

No i najważniejsze- nie mogę tu niestety zostać na stałe. Szukam więc domu, takiego na zawsze i najlepszego. Z zabezpieczonymi oknami/balkonem, ze świadomością co dla kota dobre, no i przede wszystkim z ogromem miłości.... może być z innymi kotami, o ile nie są takie dziwolągi jak te tutaj :?

Aha, zapomniałam. Jestem zdrowa, a pojutrze drugi raz będę odrobaczona - zresztą moja Duża mówi że w kooopie nie ma robali :)

A tak wygladam :

Jak się bawię ....
Obrazek

Jak się budzę .....

Obrazek

Jak pokazuję swoje piękne artystyczne umaszczenie ...
Obrazek

I jak tęsknie wyglądam domku

Obrazek
Ostatnio edytowano Pt sie 04, 2006 20:31 przez Ais, łącznie edytowano 2 razy

Ais

Od: Nie sty 08, 2006 10:45

Post » Wto lip 25, 2006 5:51

Mała bardzo płacze jak musi zostać odizolowana..... :(

Ona jest taka przekochana, wierzę, że szybko znajdzie się kochający domek....

Ais

Post » Wto lip 25, 2006 8:18

Piękna jest :D
Moje też płaczą jak są same :(
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Wto lip 25, 2006 8:20

Jaka ślicznościowa!!!!!!!!
--------
Obrazek
Obrazek

tajdzi

Od: Śro lut 16, 2005 10:47

Post » Wto lip 25, 2006 8:21

nie ma mowy zeby domek sie szybko nie znalazł - ona jest boska i calkowicie wyjatkowa :1luvu:
:ok: za kochajacy domek

Ada

Od: Wto lis 18, 2003 13:25

Post » Śro lip 26, 2006 9:33

Moja Duża to chyba mnie okłamuje. Mówi, że jestem ładna i słodka, i tak ładnie się bawię, ale to chyba nieprawda, bo nikt mnie nie chce :(

Nawet nikt do mnie nie zagląda i spadłam na drugą stronę, a w domu Franio mnie bije i muszę siedzieć w łązience. Nudno i smutno mi tam samej, i płaczę, i duża nawet wczoraj powiedziała że mnie zaknebluje bo jej się serce kraje jak ja tak płaczę. A co ja mam zrobić, no płaczę, bo chcęsięprzytulać i w ogóle lubię towarzystwo ludzi. Wystarczy że człowiek jest ze mną w tym samym pokoju, a ja się bawie piłeczką .To już jest dobrze :)

Nooo, niech ktoś mnie przygarnie, naprawdę będę go kochała !

Ais

Post » Śro lip 26, 2006 22:10

Maja została dziś ponownie odrobaczona , za tydzień sięszczepimy.

Pani doktor powiedziała że to kot ideał.

No bo pewnie : zdrowa, wesoła, mrucząca....

i waży 950 gram :)

Domki, halo halo !

Brać, nie zastanawiać się!

( kot ideał właśnie mi demoluje mieszkanie myszką ;) )

A więcej o małej Mai tu :

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=38084&start=435

Ais

Post » Czw lip 27, 2006 9:46

Ais pisze:Moja Duża to chyba mnie okłamuje. Mówi, że jestem ładna i słodka, i tak ładnie się bawię, ale to chyba nieprawda, bo nikt mnie nie chce :(

Nawet nikt do mnie nie zagląda i spadłam na drugą stronę, a w domu Franio mnie bije i muszę siedzieć w łązience. !

Duża Cie nie okłamuje- tylko domki jakies takie niewidzace czy coś...że takiego cudu nie chcą....ale to się pewnie szybko zmieni....
Juz bedziemy zagladać....

justin888

Od: Pt sie 12, 2005 17:40

Post » Pt lip 28, 2006 9:35

Majeczka do góry!!!!

justin888

Post » Pt lip 28, 2006 14:17

Maja ma pierwszą chętną do kochania :)

Ale zdzwonię się z nią po jej powrocie z urlopu, czyli w piątek. Na razie tylko krótko porozmawiałyśmy, jest to polecona przez dwie znajome zakocone osoby młoda kobieta.

Do tego czasu tak czy owak nadal szukamy... na wszelki wypadek....

prosimy o kciuki za domek dla Majeczki !

Ais

Post » Nie lip 30, 2006 19:02

Ponieważ przecież wcale nie wiemy czy ten domek, co sie czai, to będzie dobry domek, i wcale nie wiemy, czy Maja sięna żywo domkowi spodoba ( no ale w to w zasadzie trudno wątpić...) to nie chcemy by o nas wszyscy zapomnieli....

Maja rosnie i robi się coraz fajniejsza. Bawi sie prześlicznie, i zjednała sobie prawie wszystkie koty. Umie nosić myszkę w pyszczku, własnie biega z jedną po całym mieszkaniu :)
Nawet Franio czasem sie z nią bawi ( ale, niestety, częściej ją goni :( ), z Toską ostatnio biegały jak szalone.

Maleństwo umie upomnieć się o jedzenie, umie przytulić się w nocy ( choć raczej weszła teraz w faze : ty mnie nie przytulaj, nie mam czasu, pobawić się muszę !

Oto najnowsze zdjęcia ślicznej Majeczki:

Obrazek

tu z Franiem:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

A tu z Pędzlem, swoim dobrym wujciem:
Obrazek

Ais

Post » Nie lip 30, 2006 21:07

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za super dobry domek
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

Od: Pt sty 07, 2005 21:13

Post » Pon lip 31, 2006 8:05

normalnie mały cukierek z tej Majeczki:)

justin888

Post » Wto sie 01, 2006 7:18

I jak domek zdecydował się na Majeczkę? Jak Majeczka pójdzie do swojego domku co wujaszek Pędzelek zrobi? Kim się będzie opiekował? Z tego co pamietam to on gustował w trikolorkach :D
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

Od: Pt sty 07, 2005 21:13

Post » Wto sie 01, 2006 10:48

safiori pisze:I jak domek zdecydował się na Majeczkę? Jak Majeczka pójdzie do swojego domku co wujaszek Pędzelek zrobi? Kim się będzie opiekował? Z tego co pamietam to on gustował w trikolorkach :D

justin888

[następna]