Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
felin pisze:W Płocku zabrakło dachowców?![]()
Przy okazji, kocięta powinny być z kotką właśnie do 3 miesiąca życia.
AsicaJ pisze:z radością przyjmę pod swój dach niebieskiego kocurka, wiek do 3m-ca. zwykłego europejskiego kota, nie w typie brytyjczyka, mam ogromny sentyment do niebieściaków, nie linczujcie mnie za wybieranie koloru, chyba to lepiej, że będzie o jedną biedę mniej i będzie miał dobry dom... chętnie po niego dojadę ale poruszam się tylko pociągami lub busami, więc bardzo proszę o ewentualną pomoc i podwiezienie go do większego miasta, do którego bezproblemowo dojadę.
dalia pisze:AsicaJ pisze:z radością przyjmę pod swój dach niebieskiego kocurka, wiek do 3m-ca. zwykłego europejskiego kota, nie w typie brytyjczyka, mam ogromny sentyment do niebieściaków, nie linczujcie mnie za wybieranie koloru, chyba to lepiej, że będzie o jedną biedę mniej i będzie miał dobry dom... chętnie po niego dojadę ale poruszam się tylko pociągami lub busami, więc bardzo proszę o ewentualną pomoc i podwiezienie go do większego miasta, do którego bezproblemowo dojadę.
marzenia należy spełniać, jedyna uwaga do wieku kociaka - powinien być z kotką do 3 miesiąca i może ciut dłużej
ten ostatni okres jest niezwykle ważny dla rozwoju malucha, człowiek nie jest w stanie zastąpić kocicy i rodzeństwa w wychowaniu kociaka
felin pisze:dalia pisze:AsicaJ pisze:z radością przyjmę pod swój dach niebieskiego kocurka, wiek do 3m-ca. zwykłego europejskiego kota, nie w typie brytyjczyka, mam ogromny sentyment do niebieściaków, nie linczujcie mnie za wybieranie koloru, chyba to lepiej, że będzie o jedną biedę mniej i będzie miał dobry dom... chętnie po niego dojadę ale poruszam się tylko pociągami lub busami, więc bardzo proszę o ewentualną pomoc i podwiezienie go do większego miasta, do którego bezproblemowo dojadę.
marzenia należy spełniać, jedyna uwaga do wieku kociaka - powinien być z kotką do 3 miesiąca i może ciut dłużej
ten ostatni okres jest niezwykle ważny dla rozwoju malucha, człowiek nie jest w stanie zastąpić kocicy i rodzeństwa w wychowaniu kociaka
3-miesięczny to już stary - wychować się nie da![]()
Najlepszy taki 6-tygodniowy, słodziutki, co się właśnie nauczył sam jeść
felin pisze:dalia pisze:AsicaJ pisze:z radością przyjmę pod swój dach niebieskiego kocurka, wiek do 3m-ca. zwykłego europejskiego kota, nie w typie brytyjczyka, mam ogromny sentyment do niebieściaków, nie linczujcie mnie za wybieranie koloru, chyba to lepiej, że będzie o jedną biedę mniej i będzie miał dobry dom... chętnie po niego dojadę ale poruszam się tylko pociągami lub busami, więc bardzo proszę o ewentualną pomoc i podwiezienie go do większego miasta, do którego bezproblemowo dojadę.
3-miesięczny to już stary - wychować się nie da![]()
Najlepszy taki 6-tygodniowy, słodziutki, co się właśnie nauczył sam jeść
jolab pisze:Asię znam osobiście,nie trzeba jej edukować,ma już dwa koty znajdy spod bloku zabrane wcale nie w wieku niemowlęcym,ale jako dorosłe koty.Niebieskiego miała,ale musiała go uśpić,nowotwór,a sentyment do niebieskich pozostał.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 28 gości