poszukiwana tricolorka - okolice Nowego Dworu Mazowieckiego

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw lis 15, 2012 19:51 Re: poszukiwana tricolorka - okolice Nowego Dworu Mazowieck

i nie tri, ale ładniutki chłopak (3-4 miesięcy) Obrazek

mlsla

Od: Sob gru 03, 2011 17:44

Post » Pt lis 16, 2012 21:34 Re: poszukiwana tricolorka - okolice Nowego Dworu Mazowieck

Przesłałam Pani Magdzie link do wątku.

Czy są tu jeszcze jakieś trzy kolorowe ślicznoty? Zapraszamy na wąteczek
,,W sztuce tracenia nie jest trudno dojść do wprawy (. . .)" Elizabeth Bishop

marta-po

Od: Pon sie 15, 2011 17:19

Post » Sob lis 17, 2012 11:30 Re: poszukiwana tricolorka - okolice Nowego Dworu Mazowieck

Skorzystam z zaproszenia.
Na wątku bździągw umieściłam kiedyś zdjęcie tricolorki Lali i bardzo się podobała. Lala to mój wyrzut sumienia....kiedyś malutki działkusek zdobyty codzienną porcją karmy i głasków (kiedy już dała sie pogłaskać). Wiosną 2012 wzięta na sterylizację z powodów logistycznych na czas gojenia musiała przenieść się do pokoju i wtedy okazało się,że Lala kocha kanapę i człowieka...i pełną miseczkę. Kolejne sterylizowane przeze mnie kotki spowodowały powrót Lali na działki...nie była i nie jest szczęśliwa. Oprócz miski domaga się ode mnie pieszczot, zaglądając mi wymownie w oczy...."weź mnie tam, gdzie była kanapa". Może znajdzie tutaj swój dom....U mnie próbowała sfosować drzwi i połasić się do kotów....na działkach nie widzę,żeby była z którymś zżyta...ale tam inaczej układają sobie relacje(walczą przecież o miskę). Lala ma zapewnione miejsce na działce i ja codziennie zanoszę jedzonko,ale....jestem tam tylko raz dziennie i pewnie jedzonko z racji dużej ilości kotów nie jest takie jak kota domowego(chociaż się staram....ilość brzuszków do nakarmienia!). Gdybym mogła zapewnić jej lepszy los.... Lala, jest wysterylizowana i wygląda tak:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
U mnie po sterylce:Obrazek

No i oczywiście jest bździągwa Kleo z mojego wątku: viewtopic.php?f=13&t=144185
Mania, Lucjan(*), Patysio, Severino, Kleo, Mafia, Tola,Lissy i Missy
ścieżka do nas:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=171943
Obrazek

ilgatto

Od: Czw lis 03, 2011 23:25

Post » Czw lis 22, 2012 21:22 Re: poszukiwana tricolorka - okolice Nowego Dworu Mazowieck

czy domek znaazl juz kotke? wlasnie ktos z Czestochowy oglasz mloda, cudna kotke na fb na kotach kotka w pilnej potrzebie bo mieszka na ulicy, potrzebny bylby ewentualnie transport podaje mail do osoby szukajacej domku dla kici k.jakubczak@field.pl,szkoda malej bo zimno sie robi, a przutulasna i czeka na swoj domek i czlowieka zdjecia kici na fb na "kotach".

inka69-69

Od: Nie sty 22, 2012 21:50

Post » Pon lis 26, 2012 8:46 Re: poszukiwana tricolorka - okolice Nowego Dworu Mazowieck

też jestem ciekawa czy kotka wybrana...
Jeśli nie to mamy młodą tri, fotki wrzucimy później...
wywalona czekała na pana pod bankiem...
Toruń,ale dowieziemy...
Edit:może ktoś inny się skusi -wstawiam fotkę . :wink:
Obrazek
Ostatnio edytowano Pon lis 26, 2012 9:54 przez becia_73, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Pon lis 26, 2012 9:10 Re: poszukiwana tricolorka - okolice Nowego Dworu Mazowieck

Niestety, domek nic nie wybrał. Ale dzwoniących do mnie z zapytaniem o tricolorkę będę kierowała na ten wątek
,,W sztuce tracenia nie jest trudno dojść do wprawy (. . .)" Elizabeth Bishop

marta-po

Od: Pon sie 15, 2011 17:19

[poprzednia]