Historia jakich wiele czyli małe, czarne szuka DOMU.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon paź 01, 2012 21:53 Historia jakich wiele czyli małe, czarne szuka DOMU.

Trafiła do schroniska w w fatalnym stanie, prawie nic nie widząc. Oczka zajęte przeż herpeswirus. Zagubiony,maleńki, czarny koci kłębuszek.
Potem w domu tymczasowym zaczęła się walka, by ocalić choć jedno oczko.

Obrazek

Walka trwała przez miesiąc. Niestety - mała Reiki na jedno oczko już nigdy nie zobaczy świata. Drugie bursztynowe oczko funkcjonuje.
Nie ma potrzeby usuwać tego oczka, które nie widzi.
Reiki szuka domu. Osiągnęlismy taki stan, iż żadne leczenie farmakologiczne już cudów nie zdziała.
Dlatego szukamy domu dla maleńkiej (obecnie ma 4 miesiące), drobnej i wszędobylskiej Reiki.

Wypatrujemy: Obrazek
Pokazujemy się: Obrazek
I marzymy o ciepłych kolankach i odpowiedzialnym opiekunie: Obrazek

Reiki jest zupełnie sprawna fizycznie, bynajmniej nie wykazuje jakichkolwiek oznak kalectwa.Radzi sobie świetnie i jest chyba dość typowym kociakiem: bryka, śpi, niszczy, pożera ogromne ilości mięska i deprawuje naszych rezydentów swoją dekadecją :twisted:

I czeka.... Obrazek
Koteczka jest odrobaczona, zaszczepiona i posiada talon na bezpłatną sterylizację.
Ostatnio edytowano Wto paź 02, 2012 19:01 przez Kamakolo, łącznie edytowano 1 raz

Kamakolo

Od: Śro gru 30, 2009 8:21

Post » Wto paź 02, 2012 9:24 Re: Historia jakich wiele czyli małe, czarne szuka DOMU.

śliczna czarnuszka, dobrze że na Ciebie trafiła bidusia, uratowałaś jej życie.

Za domek czarnuszko :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

rene010

Od: Pt cze 05, 2009 22:06

Post » Wto paź 02, 2012 10:05 Re: Historia jakich wiele czyli małe, czarne szuka DOMU.

Oj, życia to ja jej nie uratowałam :) , a jedynie dałam szanse na jakąś przyszłośc.Oby możliwie najlepsiejszą!
No to szukamy.Wołamy. Polecamy szczupluteńkie i zwinne czarne futerko.
Komu, komu, małe utrapienie!? :wink:

Kamakolo

Post » Czw paź 04, 2012 21:12 Re: Historia jakich wiele czyli małe, czarne szuka DOMU.

Jak to? Nikomu nie skradłyśmy serca?
Obrazek

Jestem zbudowana z pamięci moich rodziców i dziadków, wszystkich moich przodków. Są w tym, jak wyglądam, w kolorze moich włosów. I jestem zbudowana ze wszystkich, których w życiu spotkałam, którzy zmienili sposób mojego myślenia. Więc kim jestem „ja"?

Kamakolo

Post » Nie paź 07, 2012 7:57 Re: Historia jakich wiele czyli małe, czarne szuka DOMU.

Ktoś potrzebuje maleńkiego kociego demona w czarnym futerku? :twisted:
Obrazek

Jestem zbudowana z pamięci moich rodziców i dziadków, wszystkich moich przodków. Są w tym, jak wyglądam, w kolorze moich włosów. I jestem zbudowana ze wszystkich, których w życiu spotkałam, którzy zmienili sposób mojego myślenia. Więc kim jestem „ja"?

Kamakolo

Post » Nie paź 07, 2012 16:40 Re: Historia jakich wiele czyli małe, czarne szuka DOMU.

Jest śliczna... Ale cóż, nie mogę teraz wziąć czwartego kota :(

Nie poddawajcie się, tu większość osób zakoconych, ale może akurat ktoś wypatrzy, no i trzeba ogłaszać poza forum.
Obrazek

Agulas74

Od: Pt maja 11, 2007 12:30

Post » Nie paź 07, 2012 20:42 Re: Historia jakich wiele czyli małe, czarne szuka DOMU.

Taaaaak.... Doskonale wiem, iż TU większość osób jest zakoconych. :twisted: Ale może jakiś kocio-dziewiczy entuzjasta się przypadkiem trafi. Już sie ogłaszamy od dłuższego czasu, gdzie Bóg da, a bliźni podpowiedzą. I guzik z pętelką. Bo kto by chciał takiego ślepusia potfora, co zabija człowieka swoją miłością?! No wyłącznie maschista jakiś :mrgreen:

Kamakolo

Post » Pt paź 12, 2012 7:40 Re: Historia jakich wiele czyli małe, czarne szuka DOMU.

Tak nieśmiało i piątkowo sie przypominamy.Może jest ktoś w potrzebie? Znaczy: potrzebuje futrzastego mruczydełka w odcieniu głębokiej czerni?!
Obrazek

Kamakolo

Post » Śro paź 17, 2012 15:04 Re: Historia jakich wiele czyli małe, czarne szuka DOMU.

Wątek do zamknięcia.
Reiki znalazła Domek.
Obrazek

Kamakolo