Fibi wciąż czeka na domek! Maja juz w domu!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob lip 31, 2010 21:14 Re: Fibi zbiera na operacje i czeka na domek! Maja juz w domu!

Na pewno, w końcu Maja się ucieszyła nawet z mojej kawalerki... (Choć trzeba przyznać, że jest to kawalerka z wieloma dostępnymi dla kota półkowymi poziomami i kryjówkami, pewnie przez to umeblowanie nawet dwa koty byłyby zadowolone... gdyby mnie było stać :roll: )
Myślę, że gdzieś jest domek :ok: :ok: Ten jedyny, dlatego też nie ma innych...
Użytkownik na długim urlopie - nie ma go. Obrazek

mejflajek

Od: Śro kwi 21, 2010 15:23

Post » Sob lip 31, 2010 23:53 Re: Fibi zbiera na operacje i czeka na domek! Maja juz w domu!

A tak mnie olśniło spomiędzy oparów magisterki... Nie ma czegoś w rodzaju odpowiednika feliwaya, ale dla psów? :oops: (Proszę się nie śmiać, ja o psach mam wiedzę równie zerową jak miałam o kotach, gdy postanowiłam jednego wziąć. Wiem, że się na spacer je wyprowadza.). Może jest coś, jakiś uspokajacz, co pomogłoby Waszemu psinie zaakceptować Fibi, żeby mogła częściej wychodzić z łazienki i lepiej się czuła?
Chociaż pewnie jeśli coś takiego jest, to już próbowaliście, przy tych wszystkich tymczasach...
No i chyba że mi się myli wszystko i nie pies jest największym problemem ;)

mejflajek

Post » Nie sie 01, 2010 9:19 Re: Fibi zbiera na operacje i czeka na domek! Maja juz w domu!

Są uspokajacze też dla psów ale nie działają aż tak aby sprawić , że pies pokocha koty :wink: Niestety mój Bubu ma już na sumieniu jednego kociego aniołka :(
Poza tym mój pies ma chore serce i ma adhd , musi unikać emocji. A poza psem jest w domu jeszcze jeden Duży , który ma problem z zaakceptowaniem kotów nawet w łazience a co dopiero w pokoju. taki los.

_bubu_

Od: Nie lip 22, 2007 21:58

Post » Wto sie 03, 2010 8:05 Re: Fibi zbiera na operacje i czeka na domek! Maja juz w domu!

Ciężko z tym psem... Moja zaznajomiona rodzina też ma psa z ADHD - raz mnie ugryzł, szczęśliwie się skończyło tylko na poszarpanym ciuchu. Ale chyba nie mają żadnych specjalnych metod radzenia sobie, oprócz izolowania go w jednym pokoju gdy ktoś przychodzi. Może to jakieś rodzeństwo psie, bo oni też z Bielska.
Domku, zjawiaj się :ok: :ok:

mejflajek

Post » Pon sie 30, 2010 13:30 Re: Fibi zbiera na operacje i czeka na domek! Maja juz w domu!

Kompletnie nie rozumiem czemu Fibi jeszcze się domku nie odczekała. Też ją promowałam na różnych grupach i wśród znajomych... Naprawdę kocinka nie ma szczęścia. Chyba, że domek już jest tylko jeszcze o tym nie wie i jest kwestią czasu kiedy trafi na Fibi...

Ucałowania dla Fibi!
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

Pętelka

Od: Pt lut 13, 2009 23:59

Post » Wto wrz 28, 2010 12:13 Re: Fibi zbiera na operacje i czeka na domek! Maja juz w domu!

Tak głucho u koteńki :( Niech cię ktoś dojrzy ślicznotko!!! :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

Pętelka

Od: Pt lut 13, 2009 23:59

Post » Wto wrz 28, 2010 12:48 Re: Fibi zbiera na operacje i czeka na domek! Maja juz w domu!

Bo teraz Bubu przeniosła opowiadanie o swoich wszystkich tymczasach i nietymczasach na wątek ogólny w jej podpisie.
Szkoda, że Fibi nadal nikt nie chce, to taka miła, proludzka kitka, nawet jeśli dominująca. (Ale bo to jeden kot dominujący? :mrgreen: )

mejflajek

Post » Sob paź 23, 2010 21:13 Re: Fibi zbiera na operacje i czeka na domek! Maja juz w domu!

Jak tam u Fibi?? I domku Maji?
ObrazekObrazekObrazekObrazek
Obrazek

Majka_Cz

Od: Nie sty 25, 2004 21:04

Post » Pon paź 25, 2010 9:58 Re: Fibi zbiera na operacje i czeka na domek! Maja juz w domu!

Domek Mai, czyli ja, aktualizuje na bieżąco w wątku Majowym z mojego pierwszego banerka. :)
A Fibi - Fibi najwyraźniej nadal grzeje futro na tymczasie... :( Ogłoszenia, akcja fejsbukowa i nic... DT Fibi teraz pisze o wszystkich kotach ze swojej fundacji na raz: viewtopic.php?f=1&t=115798

mejflajek

Post » Pt paź 29, 2010 7:31 Re: Fibi zbiera na operacje i czeka na domek! Maja juz w domu!

Na wątku seniorów pojawił się taki wpis:
seja pisze:Dostałam dziś telefon, Państwo szukają kotka białego w czarne łatki, seniora - bo dla dziadków.
Tel mogę przesłać na pw.
Szukają po schroniskach dziś nie znaleźli kotecka, jutro mogą...

Może to jakaś szansa dla Fibi? :roll:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Czw lis 04, 2010 15:18 Re: Fibi zbiera na operacje i czeka na domek! Maja juz w domu!

Podrzucam Fibi.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

edii

Od: Pon paź 04, 2010 18:05

Post » Nie mar 04, 2012 18:41 Re: Fibi zbiera na operacje i czeka na domek! Maja juz w do

Dopiero teraz odkryłam że Fibi ma swój wąteczek, troszkę szkoda że taka kochana kicia tak długo szuka swojego domku ale mam nadzieję, że to się szybko zmieni :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek ObrazekObrazek Obrazek

Miya2

Od: Sob paź 08, 2011 16:17

Post » Wto wrz 25, 2012 20:43 Re: Fibi zbiera na operacje i czeka na domek! Maja juz w do

Widuję ogłoszenia Fibi na wielu portalach. Biedaczka tak długo już szuka.. Powodzenia koteczko :kitty:
Obrazek

Kasia89

Od: Nie kwi 22, 2007 14:14

Post » Wto wrz 25, 2012 21:01 Re: Fibi wciąż czeka na domek! Maja juz w domu!

Mijają 3 lata... :( Fibi bardzo potrzebuje swojego człowieka.. ogłoszeń dużo, telefonów zero :(

_bubu_

Od: Nie lip 22, 2007 21:58

[poprzednia]