Potrzebny DT dla kota Żagań - pokrywam koszty przechowania

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt wrz 21, 2012 7:33 Potrzebny DT dla kota Żagań - pokrywam koszty przechowania

Zazwyczaj kręci się w mojej okolicy trochę osiedlowych lub wypuszczanych przez mieszkańców mojego osiedla kotów, ale w tym wypadku kociak wygląda na porzuconego, wydaje się być bardzo zagubiony, przy tym jest bardzo ufny, więc nie jest raczej zbyt bezpieczny. Nie ma znaków szczególnych, jest buro-biały z przewagą tego pierwszego. Wzięła bym go do siebie, ale mój pies nie podziela raczej mojego zamiłowania do kotów ;) Czy jest ktoś w okolicy kto jest w stanie zaoferować chociaż tymczasowe lokum dla kociaka ? Zaznaczam, że jestem w stanie pokryć koszty jego wyżywienia (pracuję, nie będzie z tym problemu).

Nie wiem, czy są na forum osoby z mojego miasta/okolic, ale jeśli tak, to bardzo proszę o kontakt.

edit : Oczywiście liczę się z tym, że są inne koszty, ale to dla mnie oczywiste ;) Nie mam możliwości trzymania kota i psa w jednym mieszkaniu, nie naraże siebie i zwierzaka na tak wielki stres (mój pies to husky, poluje na wszystko co ma puls)
Ostatnio edytowano Nie wrz 23, 2012 19:23 przez cba, łącznie edytowano 3 razy

cba

Od: Pon lip 03, 2006 21:20

Post » Pt wrz 21, 2012 7:44 Re: Potrzebna pomoc dla błąkającego się kota - Żagań

zmień może tytuł na
szukam DT dla kota za karmę i veta -Żagań
największe koszty początkowo to najczęściej vet, a nie karma
trzeba zrobić przegląd, odpchlić, odrobaczyć zaszczepić, ewentualnie leczyć

można tez kota izolować od psa np w drugim pokoju, dużej klatce, łazience

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Nie wrz 23, 2012 19:26 Re: Potrzebny DT dla kota Żagań - pokrywam koszty przechowan

Czy jest w ogóle ktoś w mojej okolicy kto jest w stanie pomóc ? Prawdopodobnie będę w stanie przewieźć kota do pobliskich miejscowości, pokryję też wszystkie koszty opieki.

cba

Od: Pon lip 03, 2006 21:20