Starsza pani i kilkadziesiąt kotów. Pomocy! Zduńska Wola

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon maja 14, 2012 14:25 Re: Starsza pani i kilkadziesiąt kotów. Pomocy! Zduńska Wola

Inga, a chcesz taki profil do ogólnej wiadomości i pomocy dla sieropsińca i sierokocińca czy pogaduch dla wybranych?

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Nie maja 20, 2012 22:54 Re: Starsza pani i kilkadziesiąt kotów. Pomocy! Zduńska Wola

No i ciotkę Ingę nam wywiało...

Inga co u Ciebie? Co z Birmą? Jak pudliszon?
Obrazek

bira

Od: Śro kwi 11, 2012 20:04

Post » Czw maja 24, 2012 19:37 Re: Starsza pani i kilkadziesiąt kotów. Pomocy! Zduńska Wola

bira pisze:No i ciotkę Ingę nam wywiało...

birciu, u Ingi dennie... Birmulec w kropce stoi w zasadzie, no money, brak innego DT... Dupa. Pudelek utyka na łapinkę...

_ogonek_

Post » Sob sie 18, 2012 14:02 Re: Starsza pani i kilkadziesiąt kotów. Pomocy! Zduńska Wola

bira pisze:No i ciotkę Ingę nam wywiało...

Już przywiało.
Birma bez zmian - rezyduje uparcie u mnie. Ludzie się zniechęcają, gdy mówię, że trzeba ja na spacerze trzymać krótko i treściwie.
Pudliszon, mimo, że miał rehabilitację, prawie nie używa tej nóżki. Nie potrafię go przekonać, że już jest w porządku.
Vito znowu gania Lucka, natomiast dla Lucka rysuje się szansa na inny dom. Niekoniecznie można go nazwać stałym, bo będzie do mnie wracał, gdy Ewa będzie wyjeżdżała za granicę na dłużej, ale generalnie miałby spokój.
Zaczynam bardzo poważnie zastanawiać się nad kastracją Vita ze znieczuleniem poza sercowym.
Na razie to są plany. Nie wytrzymuje już nerwowo z obsikanymi meblami, wiecznie wymienianymi dywanami, zniszczona podłogą, obszczanymi ubraniami.
Misia od wczoraj znowu wróciła na tydzień do mnie i chwilowo siedzi pod fotelem.

inga.mm

Od: Pon lut 21, 2011 22:42

Post » Pt sie 24, 2012 18:22 Re: Starsza pani i kilkadziesiąt kotów. Pomocy! Zduńska Wola

Ile kociaków jeszcze pozostało

Kaliszanka

Od: Śro lip 25, 2012 20:58

Post » Pt sie 24, 2012 20:35 Re: Starsza pani i kilkadziesiąt kotów. Pomocy! Zduńska Wola

Kaliszanka pisze:Ile kociaków jeszcze pozostało

o właśnie, bira , jakbyś mogła skrobnąć coś, bo na dogo też mroczna cisza nastała.

_ogonek_

Post » Śro wrz 05, 2012 21:43 Re: Starsza pani i kilkadziesiąt kotów. Pomocy! Zduńska Wola

w ogóle mam wrażenie, że użytkownicy wymarli

inga.mm

Od: Pon lut 21, 2011 22:42

[poprzednia]