3 małe kotki z warszawy potzebuja pomocy!!!!!!!!!!!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt wrz 28, 2007 11:35 3 małe kotki z warszawy potzebuja pomocy!!!!!!!!!!!!!

czy ktos pomoże tej pani :(

twins26

Od: Nie lut 26, 2006 11:47

Post » Pt wrz 28, 2007 11:43 Ale co?

Może napisz wogule co się satło i wogule. Takto nikt nie wie o co chodzi.
POMOCY!! Kot z tego linku szuka pilnie domu!! Help!!
Oto link:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=2511922#2511922

Maja_fo4444

Od: Śro wrz 26, 2007 7:13

Post » Pt wrz 28, 2007 12:13

nom, rzeczywiście trudno dowiedzieć się o co chodzi :(
Napisz co się stało :wink: chętnie przyczytamy i sprubujemy pomóc
"Kupują swym dzieciom króliczki i kotki
by je nauczyć miłości, litości
i nigdy, przenigdy im nie wytłumaczą,
że "zwierzę" i "rzeczy" to samo dla nich znaczą!!!"

Pomagajmy zwierzętom.

Karolina8

Od: Sob mar 17, 2007 15:59

Post » Pt wrz 28, 2007 13:33 3 małe kotki z warszawy potzebuja pomocy!!!!!!!!!!!!!

własciwie to ja nie wiele wiem poprostu we wczorajszej rubryce gazety wyborczej w ogolnopolskim wydaniu było nasze ogłoszenie o tym ze szukamy nowych domow dla zwierzakow nie było tam w tym ogłoszeniu napisane z jakiego miasta jest fundacja medor ta pani znalazła wiec nr tel w gazecie i powiedziała mi ze znalazła 3 koteczki na działkach w warszawie ze nie chce ich oddawac do schroniska ale prosi o pomoc w znalezieniu domkow
na szybko poszukałam jej nr tel do azylu pod psim aniołem bo ta pani nie miała netu i nie wiedziała gdzie mogłaby otrzymac wogole jakas pomoc
potem poprosiłam ja o to by zostawiła swoje dane nr tel i w jej imieniu powysysyłałam maile do fundacji róznych w warszawie z prozba o pomoc
dzis odpisali mi maila ze straży dla zwierzat w warszawie ze skontaktuja sie z ta pania i jej pomogą wiem tylko ze sa to 3 kotki 5 tygodniowe nic wiecej

twins26

Od: Nie lut 26, 2006 11:47

Post » Pt wrz 28, 2007 14:11 Re: 3 małe kotki z warszawy potzebuja pomocy!!!!!!!!!!!!!

twins26 pisze:dzis odpisali mi maila ze straży dla zwierzat w warszawie ze skontaktuja sie z ta pania i jej pomogą wiem tylko ze sa to 3 kotki 5 tygodniowe nic wiecej

:)

moja koleżanka jest tam wolontariuszką, więc mam nadzieję, że dowiem się czy wszystko z kociakami ok. 8)
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15