PIASTÓW 2 kociątka szukają domów, część uśpiona

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw cze 21, 2007 18:36 PIASTÓW 2 kociątka szukają domów, część uśpiona

Znalezione na allegro:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=207510693
napisałam do tej dziewczyny..... zostały dwa kotki
domki będą potrzebne za kilka tygodni, ale moze ktoś zakocha się już teraz..... Nie chciałabym aby podzieliły los tych już uśpionych :(:(
Wkleję tutaj korespondencję z osobą, u której kotki są. Jeśli ona utrzyma ze mną kontakt to może podam namiar do niej.
wkleję dwa emaile od tej osoby, u której kotki są, ma się do mnie odezwać, więc będę informować, będą też zaraz fotki. Mam nadzieję, ze te dwa pozostałe znajdą domki......
"Wiem że szkoda ale mam 4 a właśnie 2kotka się okociła i razem miałam ich 12.
Miałam bo wczoraj zdecydowaliśmy się je uśpić zostawiłam tylko 2 bo mam nadzieję że je ktoś weźmie. I wiesz mi to nic miłego uśpić takie maleństwa zwłasza że sama mam parę kotów i psy. Jeśli coś wiesz o kimś kto za 5/6 tygodni będzie chciał kotka to mam 2 do oddania jeden kremowy drugi pasiasty w kolorach: brązu, czeni, bieli ma plamkę na głowie (czerną) białą obrużkę i skarpetki. Jakby cośto mogę wysłać ich zdjęcie. Czekam na odp."

"Co do sterylizacji Te dwie kotki miały być wyczyszczone tak jak ich mama ale weterynarz powiedział że to za wcześnie no i widać nie miał racji Obie kotki mają dopiero 8miesięcy, nawet ja się zdziwiłam że są kotne. Co do maleństw są 2 niestety zdjęcia robiłam telefonem i nie sąnajleprze.
Woj. Mazowiedzkie, pomiędzy W-wa Ursus a Pruszkowem miejscowość Piastów
Kotki są 2."

Obrazek

Obrazek

jo_joanna

Od: Pt lut 17, 2006 23:46

Post » Pon cze 25, 2007 8:27

podnoszę kocinki

jo_joanna

Od: Pt lut 17, 2006 23:46