Witam wszystkich!Chcialabym poruszyc pewna kwestie zwiazaną z ogłoszeniem na stronce miau.
Moze zaczne od tego ze odpisalam na pewne ogloszenie odtyczace oddania kotków. Pan odpowiedzial w ten sposob: "Witam. Niestety, już wszystkie 'maluszki' wydane. Ale myślę ze moja kotka jest znów kotna, więc proszę się odezwać za 3 miesiące xD"
zaproponowalam delikatnie panu ze moze lepiej nastepnym razem postarac sie o sterylke gdyz jest bardzo duzo niechcianych kociakow wlasnie z takich miotow.Myslalam zepoprostu nieudalo sie upilnowac koteczki(byc moze brak doswiadczenia)i ze pan nastepnym razem sie postara. Ale niestety spotkalam sie z taką o to odpowiedziią:"LOL ? Sorry, ale to moje koty, i ja decyduje -.-" Prosze sie nie martwić, nie mają niepewnej przyszłości, mam już chętnych. Więc proszę sie tym nie interesować -.-'"
No coz...nic dodac, nic ująć zatkalo mnie poprostu.....Napisalam znowu bardzo delikatnie co ja o tym mysle i jak to bylo zemna...naprawde staralam sie trafic do niego nie przez napadanie czy obraze ale tak poprostu..niewiem co z tego wyniknie i czy pan odpisze...
Ale poprostu bylam bardzo oburzona i normalnie z tudem powsytrzymalam sie od Zdeptania buraka"w pezosni oczywiscie;)
Myslalam ze na tej stronce taka sytuacja nie moze miec miejsca...
Kurcze, ja naprawde nie rozumiem takich ludzi..........Chyba ze naprawde nie powinnam sie wtrącac..Co wy o tym myslicie??