Biała Perełka z Katow.Schr.-Już ma domek ....:)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw lis 16, 2006 21:15

A czy to ją boli bardzo? Ja to się nic a nic na oczach nie znam :oops:
Ale pięknotka z niej, że ho ho :) Widać, że domek tymczasowy zajął się kicią na medal 8)
Obrazek
Muszka & Miszka

eulalia

Od: Czw wrz 23, 2004 11:09

Post » Czw lis 16, 2006 21:17 kot

nic ja nie boli :D

pini1

Od: Nie cze 30, 2002 19:56

Post » Sob lis 25, 2006 16:03

To dobrze, ze nie boli :)
Jestem znowu po przerwie.
Sytuacja u mnie zmieniła się trochę, bo z "ciążowych" powodów musiałam przesunąć termin obrony o 3 tygodnie- do 15 grudnia. Ale jeśli znalazłaby się taka możliwość, to Perełka mogłaby już pojechać do swojego nowego domu w Iwoniczu - ja na razie muszę zostać na śląsku, ale mój TŻ jest tam na miejscu i mógłby się już Perełką zaopiekować. Ja dojechałabym później, jakiś tydzień przed Świętami.
Tylko nie wiem, czy łatwo będzie zorganizować transport Perełki, bo jakby nie patrzeć, to jest około 270 km drogi, czyli ponad 6 godzin podróży autobusem. Nie wyobrażam sobie, jak miałabym jechać sama z bagażami i kotem w transporterze zatłoczonym PKS-em...
Moja mama będzie co prawda jechała tą samą trasą w Wigilię rano samochodem, ale na pewno Perełki nie weźmie :? Ona uważa, że w ciąży powinnam pozbyć się tych kotów, które już mam, a co dopiero przygarniać kolejne :roll: . Tak więc, jej pomoc nie wchodzi w grę- nie zamierzam jej nawet mówić o kici, żeby się niepotrzebnie nie denerwować... I tak mam teraz, póki u niej mieszkam, codzienną litanię na temat "kociarni" w domu, echh.

Może ktoś z Forum jeździ tą trasą na wschód? Do Krosna lub Rzeszowa..?
Obrazek
Muszka & Miszka

eulalia

Post » Nie lis 26, 2006 11:13 kot

Eulalio prosze podaj mi swoj nr telefonu na Pw

pini1

Post » Czw lis 30, 2006 15:28

I co sie dzieje z Perełką?
Schroniska dla zwierząt ,muszą być postrzegane ,jak wyrzut sumienia .
Kiarunia[i]
Myszaczek[i]
Dziurkacz[i]
http://www.ratujkonie.pl
Obrazek

iwona_35

Od: Sob lis 19, 2005 10:54

Post » Pt gru 01, 2006 20:07

Ech, nie mam sekundy czasu ostatnio, dlatego tak rzadko mogę wpadać tu na forum. Teraz też jestem na minutkę tylko :roll: Zaraz podam Pini numer na pw i zmykam. Podałam już go tu wcześniej w wątku, ale trudno, żeby ktoś za każdym razem czytał wątek od nowa :)
No właśnie, nie wiem jeszcze, co z Perełką... Mam nadzieję, że da się zorganizować jej transport jakoś w niedługim czasie. Przez ostatnie dni usiłowałam się skontaktować z kolegą, który jeździł z Krosna do Katowic w interesach, ale niestety, już nie pracuje w tej firmie. Trzeba szukać dalej 8)
Obrazek
Muszka & Miszka

eulalia

Post » Pon gru 18, 2006 10:37 kot

Perełka ma super domek w Bytomiu.
uzgodniłysmy z Eulalia ze tak bedzie lepiej dla kotki , a Eulalaia jak okrzepnie po przeprowadzce bedzie mogla sluzyc domkiem innemu biedakowi :D

pini1

[poprzednia]