Przygarne malutkiego kotka.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto gru 12, 2006 21:26

Moje kotki są u mnie od niecałych dwóch tygodni, urosły odrobinkę, ale najbardziej wszerz ;)
Z trójki, którą przeznaczam do adopcji najmniej oswojony jest kocurek Perełka, ale pozwala się brać na ręce i głaskać, chociaż z strachu mocno bije mu serduszko. Jest najdrobniejszy z rodzeństwa, potrzeba mu dużo miłości i ciepła.

Strzałek jest potężnym kocurkiem, ale na pewno jest z tego samego miotu kociąt - jest najsilniejszy i najspokojniejszy, łaskawie pozwala się głaskać, ale niezbyt długo, jak mu się znudzi po prostu sobie idzie w swoją stronę :)

Czarna Zorrinka za to jest słodziutka i mrucząca (to mało powiedziane - mruczy jak silnik motorówki), drobna, ale nie zabiedzona - po prostu zgrabna dziewczynka.

Kociaki zrobią wszystko dla pysznego jedzonka - do mnie podchodzą kiedy niosę miseczki - choć przez kilka dni chowały się w najciemniejszy kąt :D

Mieszkam na Czerniakowskiej - jeśli masz ochotę obejrzeć kotki - zapraszam :)

ewick

Od: Pon lis 27, 2006 16:32

Post » Wto gru 12, 2006 23:25

Macie jeszcze coś na oddanie...?

netkaaa

Od: Wto gru 12, 2006 18:37

Post » Wto gru 12, 2006 23:32

jeśli te "oferty" to za mało- w Wawie sa 2 duże schroniska i co najmniej kilka mniejszych azyli, jest też azyl koci w Konstancinie, w Twojej okolicy też jakiś "schron" się pewnie znajdzie... pora pojechać na małą wycieczkę ;)
z powodów obiektywnych (vide podpis XAgiX) nie zależy nam, aby przychodziło na świat dużo kociąt... 8)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Śro gru 13, 2006 8:52

netkaaa pisze:Macie jeszcze coś na oddanie...?

słuchaj, a może zajrzyj na Kociarnię :) tam jest kotków od groma i nie przerażaj sie, jeśli nie są w Twoim regionie - forumowe koty jeżdżą po całej Polsce :) jesli zakochasz sie w którymś, na pewno da się zorganizować transport :)
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Śro gru 13, 2006 14:47

Może jedną z pięknotek, które u mnie goszczą:

śliczna i bardzo zabawowa burasia (tylko na zdjęciu wygląda tak nostalgicznie)

Obrazek

chłopaczek w kolorze sroki
Obrazek
Obrazek

ciekawska i wesoła panienka

Obrazek
viewtopic.php?f=1&t=93727 koty z Platynowej

seniorita

Od: Pt kwi 01, 2005 22:18

Post » Śro gru 13, 2006 16:06

a moze ktorys z moich chlopakow
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=51332